Övrigt i Örnsköldsvik

27 rekommenderade övriga företag i Örnsköldsvik kommun

• 2 omdömen
    Marlene B
    Marlene B: Snabb och duktig! Bytte dragkedja på en "svår" jacka, skinnjacka med supermjukt skinn. Dragkedja av hög kvalitet.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Örnsköldsvik?

• 2 omdömen
    Per Erik Uno E
    Per Erik Uno E: Jättebra service, kunnig och tillmötesgående personal som hjälpte mig att få igång min v70. Jag är jättetacksam för hjälpen jag fick. Väldigt nöjd v70 upplänning
  • Gunnar V
    Gunnar V: Bra omdöme och en schyst jobb utfört med prestation
  • Olov Jonny K
    Olov Jonny K: Ett trevligt bemötande och en noggrann undersökning innan en bra behandling ! Jag är jättenöjd !
    Frida L
    Frida L: Köpte komplett ventilationssystem och vi kunde inte vara mer nöjd med bemötande, utförande och kvalitet på servicen. Kanon-nöjda är vi!
  • Charlotta E
    Charlotta E: Det sitter en rekryterare i stockholm som rekryterar folk.......inte lönt man söker då!!!! Kan det mesta !!!! SNABB EFFEKTIV DUKTIG baseras på tidigare jobb genom åren tex. LIDL ÖVIK KONSUM EXTRA HÖRNETT BARNOMSORG BILVÅRD LOKALVÅRDARE SJUKHUSET jag är DUKTIG baserat på chefen på LIDL......KLOCKREN'T en kvinna =nuvarande CHEFEN DÄR!!! ULRIKA
  • Mariana Veronica C
    Mariana Veronica C: Trevligt bemötande, och mycket bra utförd flyttstädning. Noggranna och pålitliga. Kan varmt rekommendera A & W Clean Service.
  • Monica Anita E
    Monica Anita E: Har aldrig haft renare fönster! Snabb, trevlig och bra pris.
  • Arne W
    Arne W: Trevlig kunnig personal, bra service o bra utbud. Bra läge o lätt att parkera vid Öviks-butiken.
  • Jens B
    Jens B: Mycket bra service! En riktig räddare i nöden 👍😊 Fixade bilen samma dag så vi kunde ta oss hem 👍
  • Anna Lena P
    Anna Lena P: Åsa är helt fantastisk. Man går ut som en ny människa. Har haft ont utav ischias över två månader .
  • Christer L
    Christer L: Jag är full av beundran hur Kjelles löste alla problem vid vår flytt. Snabbt, effektivt och strukturerat. / Christer
  • Cecilia Paraiso R
    Cecilia Paraiso R: Mycket trevlig ställe med mycket intressanta evenemang, dans, teatern etc. En hel dela aktiviteter förekommer. Varit bättre förut då det fannas bibliotek.
    Rimma M
    Rimma M: Så mycket hjälp skulle jag aldrig har fått utav annan speditör!
  • Alexander L
    Alexander L: Astor Karlsson är bra, är macken stängt, kan man ringa och han kommer och öppnar eller så plingar man på hemma hos honom och frågar om man får handla då kommer han ner och öppnar så får man gå in å handla det måste vara den bästa mack jag handlat på!
  • Mathias B
    Mathias B: Behöver ditt kalhygge återplanteras? Då ska du ringa Näslunds friplant! Fristående plantlag av ungdomar från Örnsköldsviks kommun som kommer Återplantera din skog med största möjliga nogrannhet!
  • Beatric  P
    Beatric P: Jag rekommenderar Håkan Persson, han driver eget åkeri med bla lastbilar, grävare
  • Bengt L
    Bengt L: Mycket bra bemötande och se på fotbollen som börjar snart i vår Mvh Bengan L
  • Amanda E
    Amanda E: Hägges Finbageri bakar en massa gott, och eftersom jag gillar att fika köper jag gärna med mig något gott härifrån hem från affären. Framför allt gillar jag deras muffins som finns i flera olika smaker, så som choklad, citron, hallon med flera. Alltid mjuka och nybakade. Det är dessutom Hägges som bakar de goda kondisbitarna som chokladbollar och dammsugare. Mycket gott finns det!
  • 19 omdömen
    Erik N
    Erik N: God mat, fast de varierar inte, alltid samma samma. Bullrigt och personal väldigt kall i sitt bemötande, borde inte jobba i kassa. Inget leende, talar lågt och monotont, säger inte välkommen, inget hej, ber man om extra ris/sås så kostar det extra (vid take away) ser alltid sur ut som om man stör när man vill äta där. Hon behöver en charmkurs badly. Också höjt priserna, även fast vi sänkt restaurangmoms? tidigare 75/80 kr vilket är mycket men ok för lunch, men 90 som det kostar nu? då börjar jag se mig om efter något bättre. Slutsats; god mat, men otrevlig personal gör att man tar takeaway och ber någon annan beställa åt en Sushin inte bra, thai god
  • Thomas V
    Thomas V: Trevligt bemötande och engagerade.
    Jonas Ö
    Jonas Ö: Jag går i godo för det här företaget.
    Kim  F
    Kim F: Var in där i lördags och fy så otrevlig personal
  • Erik N
    Erik N: Smutsigt, lerigt på golvet, bullrigt och störigt, vissa hamburgare slut(?) personalen släpar på fötterna, stället helt tomt. Vilken felsatsning. Mcdonalds borde ta platsen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Örnsköldsvik?

• Kjell Gunnar S
    Kjell Gunnar S: Omdömet har dalat till noll. Jag fick min tid ombokad med hänvisning till sjukdom,detta innebär att min bil hinner få körförbud och ingen tidigare tid fanns att hitta,vist folk kan bli sjuka men är man rädd om sina kunder lånar man in personal från annan närliggande Besiktastation. Nu blir det OPUS hädanefter.