Vivi B:
Detta företag varm rekommenderar jag för ett fantastiskt bra bemötande samt mycket trevliga hantverkare som utförde jobbet.
Gjorde en relining av avloppsrör .
Är mycket nöjd efter utfört jobb.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Sundsvall?
Idamarie Silva Elisabeth Å:
Super! Löste mina nackproblem sedan 20 år i ett nafs…
Jag har gått till andra minst en gång i månaden, han löste det på en gång sedan har jag inte haft problem (2 år nu)
Ronny K:
För den som vill bli elektriker och inte gått ellinjen på gymnasiet så är det en solklar rekommendation om man vill läsa in det på distans. Jag är väldigt nöjd med allt. Personalen är trevlig och har bra undervisning på laborationerna som man kommer dit för att göra.
Mikael S:
Kan verkligen rekommendera Hanngrens sadelmakeri. Trevligt bemötande och bra problemlösning med ett kanon bra resultat.
Mikael Sandin med bilinrednings problem!
solgun a:
Den bästa handledning som jag har haft. Utgått från och läst av gruppens behov, lyhörd handledare. Ger handledning där man kommer vidare, vi fastande inte i ältande utan kom vidare med kreativa lösningar. Solbritt Socialtjästen Sundsvall
Love M:
De har inte tömt min soptunna sedan 2008. Visst jag tar med dem till kontoret. Tycker det är intressant att i n g e n reagerat på 12 år. Glad för att slippa tömma en och jag mindre glad som betalar för en tjänst ändå.
I stugan flyter det iallafall på.
Anna J:
AKJ Trädgårdshandel är en ny trädgårdsbutik på nätet!
Vi har lökar och fröer och snygga trädgårdsgrejor. Under lanseringen bjuder vi på frakten!!!
//Anna
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Sundsvall?
Andreas J:
Trevlig personal och extremt goda surdegs-mackor. De ska även ha trådlöst internet, dock aldrig testat då jag kör via mobilen. Fiket rekommenderas verkligen till möten, lite jobb och skitsnack med vännerna. Tips: testa ren-mackan.