Metin K:
Rekomenderar rekommenderar tusen gånger om. Sällan man har vart så nöjd med något. Otroligt proffsig och maxat avancerad lägg också till snyggt prydligt och ordning och reda till ett mycket rimligt pris. Blir definitivt återkommande. Har ni jobb se till att kontakta Brännan ni kommer inte bli besvikna. Dessutom väldigt trevligt bemötande.
Rudolfus Aloysius Maria V:
Vi är jätte nöjda med installation av Thorén.
Fantastiskt bra jobb har dom gjort. Såväl anläggning av nya djupborrad vattenbrunn och anläggning och borrning av bergvärme.
Jonas Patrik J:
En mycket bra upplevelse när jag köpte en ca an fyrhjuling. Bra bemötande och upplevde att säljaren Micke ansträngde sig att vara service minded. Rekommenderar verkligen denna återförsäljare.
Ann-christine N:
Efter ett dödsfall skulle en lägenhet tömmas och städas, i julas, på 14 dagar (varav 9 var helgdagar). DH Partner klarade detta med råge, var lätta att nå trots helger, redovisade arbetets fortgång, hade mycket god kännedom om äldreboendet samt ett mycket rimligt pris. Har inget att klaga på.
lars A:
jag har fått æran att vara elev till Po och fått se och møta honom som larare och hans familj och jag har fått en ionblick i en yrkes etik som har en mycket grundad ideologi. jag ær tacksam før denna chans att tillfriskna på egen hand. Inte av råd och førmaningar från Po utan med fin hand om mig som elev. Mina lungor børjar att kannas som nya igen efter svår sjukdoms bild. Tack
Monica A:
Kom hem till min 92-årige fars lägenhet. 5 missade (FEM!!) samtal från Ipsos Färdtjänst. Min far lider av afasi efter en stroke. Det innebär att han inte får fram rätt ord. Det innebär att det är frustrerande att prata med folk som inte förstår vad han säger. Det innebär att pga en massa intensiva säljsamtal har han inte telefonen hos sig på sitt boende pga STRESS. Och även om Ipsos är seriöst så är det inte alla som kan ta sådana här samtal. Och NIX hjälper inte på undersökningar. En vädjan: sluta ring.
Kenneth K:
En person ringde 16/1 från detta nummer och påstod att jag vunnit en summa pengar på Postkodlotteriet. Samtalet bröts när jag ställde frågor.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Härnösand?
Magnus E:
Dyrt, dåligt, långsamt är sammanfattning för Öman Timmerhus. Man sätter i system att ta hutlöst betalt av kunderna för undermåliga jobb. Den som inte går med på kraven stäms i tingsrätten. Rekommendationen är att inte ha något att göra med företaget om ni inte har mycket tjock plånbok och gillar att bli av med innehållet.