Övrigt i Gislaved

14 rekommenderade övriga företag i Gislaved kommun

Madelene B
    Madelene B: Helt suveränt! Allting bara funkar när Knattes Production är med. Proffsig och enkel att ha att göra med.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Gislaved?

• Daniel F
    Daniel F: Jag och min sambo har sedan länge bytt ut våra tvålar mot de från Övergårdens Tvål. Huden känns lenare och renare efteråt!
  • Eva Birgitta W
    Eva Birgitta W: Tack för leverans av blommor, trots sen beställning i lördags! Jättevacker bukett!!:)
  • Sadaf M
    Sadaf M: Jag vill ha extra jobb och jag behöver extra jobb.
  • Gert M
    Gert M: Kanonbra cyklar och fantastiskt bemötande i telefon! Gert Moberg
    Jan B
    Jan B: Trevlig församling med stor ungdomsverksamhet och förskola. Dagledigträffar, cellgrupper, mm
  • Sebastian M
    Sebastian M: Toppen! Hit går man varje gång man vill bli nöjd med sina smycken. Både vid köp och reparationer. Supernöjd!
    Claes J
    Claes J: Flexibelt företag, med brett sortiment som håller håller vad dom lovar! Förpackningar, pallkragar, lastpallar, kabeltrummor, plywoodlådor, specialemballage
  • 2 omdömen
    Knut Ingvar C
    Knut Ingvar C: Ett företag med otroligt bra service. Professionell och kunnig support! Allt fungerade excellent från första kontakt med företaget till leverans!
  • 10 omdömen
    Leila A
    Leila A: Jag har aldrig sett så otrevlig personal i hela mitt liv. Ingen chef verkar kunna få dem att arbeta som dom ska. De röker när de vill och lagar maten direkt efter att de har rökt. Rekommenderar absolut inte att äta där!!!!
  • Kenny roger A
    Kenny roger A: Detta är nog det sämsta postnord-kontor/central.
  • Christer S
    Christer S: Bra utbud och bra service via telefon men det är nog för att det som lovas över telefon inte gäller riktigt. Fick löftet om att en liten knopp för ca 75:-(inkl.moms) skulle skickas per brev i stället för paket då det skulle bli billigare samt på faktura i stället för postförskott av samma anledning. När jag får prylen är fakturan på 166:-(inkl.moms) Det hade varit billigare att beställa den från England!!! Begär allting skriftligt vid samtal med detta företag!!
  • Jonny A
    Jonny A: Köpte ett transportband direkt på fabrik. Vid montering upptäcktes att hjulstället saknades. Och plötsligt svarade man inte på mail längre. Var inga problem att få mailkontakt före köpet. Visserligen kostar det inte många hundralappar att ordna hjul och axel på egen hand. Men det totala ointresser för after-sale-service gör att jag då aldrig ens kommer fundera på att handla där igen...
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Gislaved?

Anderz F
    Anderz F: finns inget med Plast AB Orion att rekommendera alls