Övrigt i Vetlanda

10 rekommenderade övriga företag i Vetlanda kommun

Aren B
    Aren B: Jag bytte in min gamla Renault Lagunan från 05 och Köpte en Kia Optima GTline från 2018 årsmodell förrgår den 30 Oktober 2024 och fick underbart pris för Renault + fick riktigt bra rabatt för Kia Optiman 👍. Speciellt Tack till vinterdäck och 2 års garanti Karl 🙂 Jag kommer att fortsätta både eventuell bytte och bilköp bara hos Hesselgrens Bil 👍 Rekommenderar !
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Vetlanda?

• Dariusz andrzej S
    Dariusz andrzej S: Proffesionelt,bra bemötande,bra information. Fick tid när jag behövde. Ger högst betyg !
  • Bennie F
    Bennie F: Ska du storhandla här är stället för dig, mycket snygg miljö att handla loss på. Inget ställe att bara handla mjölk på.
  • Karl Gustav C
    Karl Gustav C: Oskars konditori har mycket gott bröd,Deras tårtor är superba,
    Erik F
    Erik F: En bra förening som gör mycket för bygden
  • Marius A
    Marius A: Ett otroligt välskött företag. Har det mesta när det gäller plast, papper, papp.
    Jenny J
    Jenny J: Lyssna inte på rekommendationer eller god råd från säljaren! Ta reda på fakta och fatta beslut utifrån det. Säljaren är i första hand intresserad av att få era pengar och uttalar sig om saker de inte har kompetens inom för att uppnå det.
    Johan S
    Johan S: Dåliga skopor som ej håller måttet, tar ej till sig kritik.
  • Eva Margareta P
    Eva Margareta P: Fick en oerhört slarvigt klädd fåtölj, vilket det tog mycket lång tid att få återförsäljaren att gå med på att klä om. Fick ingen hjälp av tillverkaren. För 19 000 kr kan man begära mer.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Vetlanda?

• Nils D
    Nils D: Jätte dåligt !! Min hund fick fel diagnos. Hon kunde inte gå på vänster benet. De misstänkte en sträckning och hon fick tabletter. De ville klippa klorna. Hon var så dålig och rädd att vi egentligen inte ville det. Vi skulle lämna rummet, men ville inte det. Hunden skrek fruktansvärd och tystnade efter en stund. Då har hon varit förlamad i hela främre delen. Hunden måste avlivas i Växjö djurklinik. Vi är jätte besviken och ledsen...