Dan H:
Var där på konferens och blev uppvaktat mycket bra.
Frukostmackan var enorm, med specialmjöl i brödet och hemmagjord marmelad. Smaskens!
Middagen bevisade verkligen deras hjärta för mat och närproducerade råvaror.
Skulle vilja smaka på deras julbord :-)
Filippa K:
Nya växthus till humana priser. Snabba svar, hemleveranser utan kostnad i radie 70 km Värnamo.
Företaget tillhandahåller också tillverkning och efterbearbetning i metall & plast så som borrning, gängning, fösänkning, svarvning, fräsning, kapning, klipp, fasning m.m.
Internet: http://www.swedexray.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Företaget är även representant för det HongKongbaserade hobby,prylar o elektronikteknikföretaget Uxcell : http://www.dpbolvw.net/click-1670714-10445129
Svensk sida = www.uxcellsweden.blogspot.com
Julia B:
På lindex kan man hitta bra underkläder och även mycket snygga strumbyxor och sockar och priserna är jätte bra. Nu kan man även köpa sitt smink på Lindex då det erbjder ett brett sortiment
Julia B:
Vero Moda har bra och billiga kläder,man fårbra kavlitet för priset och kläderna är alltid väldigt moderiktiga och fäljer de nya trenderna. Personalen är alltid jätte trevliga ocg inspirerende och verkar väldigt kunniga på sitt område
Björn Jonnes Ö:
VARNING!
Jag köpte en LOGIK tvättmaskin som levererades den 19.e April 2023.
Nu fungerar den inte och vi reklamerade den eftersom det är 3 års reklamationsrätt.
Vi fick till svar att de hänvisade till Centralservice i Osby. De säger att de inte kan göra någonting. Företaget är överhuvudtaget INTE intresserade av att hjälpa sina kunder.
Jag avråder alla starkt att handla från detta oseriösa företag. De vet INTE vad kundservice är för något!
Mattias A:
Har en äldre modell av urinseparerande toa, fullt fungerande men en elmotor till fläkten har ger upp. Bad om hjälp att hitta reservdel, eller reparatör. Noll hjälp. De skriver med stolthet på sin webbsida om tidigare modeller, men tar väldigt lite ansvar mot dem som köpte dessa.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Värnamo?