Fredrik B:
Super service. Hade precis köpt en bil men ville ha hjälp med att identifiera skakningar i bilen. Fick omgående hjälp dessutom trevligt och professionellt bemötande.
Fredrik
Tobias B:
Kusligt smidig station. Först och främst checkar man in vid en enkel touchscreen, en display visar därefter när det är dags att rulla in bilen i hallen. Väl där möts man av ruggigt trevliga gubbar som snabbt går igenom bilen,bjuder på kaffe och några vitsiga kommentarer. Alltid trevligt att mötas av folk som har kul på jobbet :)
Peter P:
Klockren Service och väldigt tillmötesgående och trevlig. Är också väldigt iderik med tips!
Jag beställde mina gardiner och dem blev sjukt snygga i cardagsrummet. Här ser man skillnaden mellan IKEA och riktigt hantverk!
Lena C:
Det här är för er som inte smakat, de absolut bästa chokladpralinerna man kan tänka sig (enligt mig). Antingen främjar man det lokala och kommer till ön, eller så besöker man Östermalmshallen och botaniserar bland det underbara sortimentet. Lyxigt att bara ta hem en fredag eller att ta med som en liten gåva när man är bjuden på middag.
Carl W:
Ett trevligt gym där alla kan vara utan att känna sig utanför, trevlig lokal där man kan träna hur man vill. Jag tycker att i-form har lyckats med att utnyttja varje kvadratmeter utav lokalen, inte för att den är liten men det känns som otroligt många träningsmöjligheter. Bra gjort!
Ingrid H:
Bästa sushin på Lidingö trots ökande konkurrens! Perfekt att ringa och beställa från bilen på väg hem från jobbet och sedan bara svänga förbi. Trevligt bemötande och serviceminded!
Håkan R:
Det är alltid trevligt att handla på Firren. Personalen är glada och trevliga. Fisken utmärkt. Goda färdiglagade rätter, tex fisksoppan kan rekommenderas
Mats L:
Har använt Lidingö Lås ( som det också heter...) ett flertal gånger och jag är lika nöjd varje gång. Bra mottagande, kunnig personal och snabb service. Dessutom har man utmärkta kunskaper inom larm och säkerhet, vilket känns tryggt.
Marcus A:
Sedan de åter började servera espresso eller macciato efter lunchen är de värda ett snäpp högre betyg. Mycket god italiensk mat, trevlig bemötande. Det vitlöksrostade brödet är oftast stenhårt, och lunchportionerna aningen små.
Mycket gott kaffe, de kan hantera en espressomaskin.
Henry D:
Boghammar håller en mycket hög servicenivå och är kända för sin kompetens. Att Anders Boghammar inte tog sig ner för trappan förklaras troligen av att han fått sin en fot skadad av kokande olja den i vintras och inte rör på sig mer än nödvändigt.
Att vänta sex månader skulle inte jag har gjort utan kanske samtidigt undersökt andra alternativ.
Johannes F:
Kristina är en inkännande empatisk och modig person som inte väjer för att säga det självklara, raka och ljusa budskapet som leder till varaktig förändring. Hon vägleds av krafter utöver det vanliga vilket är ovanligt och respektingivande.
East E:
För några år sedan öns klart bästa pizzeria. Nu är pizzorna dubbelt så dyra och hälften så stora. Märkligt med tanke på att det är samma ägare. Varför förstöra ett vinnande koncept?? Bor nära men handlar aldrig där längre.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Lidingö?
Alice M:
Otroligt dålig kundservice, vägrar stå för extra kostnader som vi fått pga felaktigt, ej slutförd installation. Använd ett annat företag är vår rekommendation!