Anders S:
Vi anlitade Cathy för att fota vår utställning på Antikmässan. Vi ville ha lite snygga produkt- och vimmelbilder som fångade känslan dels på mässan men även vår verksamhet. Cathy levererade 100% och vi är supernöjda.
Trevligt, lätt att jobba med och superduktig på att fånga/förmedla den där känslan man vill åt på bild.
Vi kommer definitivt be om hjälp flera gånger!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Sigtuna?
Budoor A:
Smycka Märsta erbjuder flera olika service och de som jobbar i butiken har ett bra bemötande samt att butiken har en fin och ren miljö. De har stort utbud av varumärken som passar olika åldrar. Jag rekommenderar!
Jens Patrik F:
Brukar inte skriva recensioner när jag är nöjd, men fick ett otroligt bra bemötande.
Skrev i fel upphämtningstid med nästan 12 timmar men inga sura miner än fast dom fick köra en extra gång och väntat på oss.
Bilen stod dessutom 12 timmar längre än bokat, men bara positivt bemötande ändå/Patrick
Kommer absolut att parkera där igen i Augusti.
Cynthia Carolina T:
Glömde min väska med pass, plånbok, nycklar mm på deras buss natten den 24/10-24 i samband med transfer från Terminal 4 till Quality hotell XPO . Blev kontaktade av Pirjo samma dag på morgonen, att de hittat väskan. Vi fick komma till deras kontor och hämta den ca 4 timmar senare. Tack till Pirjo för snabb kontakt med oss, Henrik som var så välogt och tog emot oss på deras kontor och deras ärliga chaufför som hittade väskan. Vi uppskattar allt det ni gjorde och vi kan inte tacka er nog!
Med varmaste hälsningar från den trötta familjen från Roslagen
JOACIM W:
Anlitar alltid Mekonomen i Märsta, den på Söderbyvägen 1, både min privatbil och företagsbil får sin service där.
Gaij och Christer är oerhört sympatiska samt tar hänsyn till kundens bästa.
En verkstad man gärna återkommer till.
Simon K:
08 bygg & badrum gjorde en totalrenovering av vårt badrum 2011! Med ett mycket bra resultat! Patrick var lätt att prata med och gav oss många förslag och idéer .
Vi kände oss trygga med att ha dem hemma hos oss när vi var på jobbet! Det var väldigt lätt att nå dem per telefon och stanna över och jobba för att allt skulle gå enligt tidsplanen! Dem var väldigt nograna och vi är jätte nöjda med resultatet.
Vi skulle ringa 08 bygg & badrum vid framtida renoveringar!
Ellen W:
Rekomenderar Stall Degreef varmt! Bruno Degreef är en fantastisk tränare som tar hänsyn till hela ekipaget, ser till helheten och förklarar sitt sätt att tänka på bästa sätt. Har aldrig träffat någon så bra som honom att rida för!
Rafael M:
De största, saftigaste och mest prisvärda pizzorna sen urminnes tider. Ett familjeföretag i andra generationen som ger ypperlig service och kvalitet varje gång. Att bröderna är jäkligt trevliga gör upplevelsen ännu mer angenäm. En kebabspecial med bearnaisesås tillhör favoriterna. Fräscha sallader där det inte snålas med varken rostbiff eller kyckling. Rent, gott och billigt!
Jörgen:
Mycket bra bemötande av butikspersonalen och hantverkarna som gjorde ett strålande arbete, till ett konkurrenskraftigt pris.
Avslappnad attityd och städade efter sig i lägenheten!
Rekommenderas varmt!
Johanna H:
Flyttstäd utförd under all kritik. Golvsocklar, element och golvbrunnar var ej rengjorda efter det att Städbocken lämnade huset. Det låg makaroner kvar under köksskåpen i köket och kakel, klinker och fog var inte städade i badrummen.
Fredrik:
När du registrerar dig här så blir din mailadress handelsvara som säljs vidare obegränsat. Mycket av min SPAM har jag härlett just till detta företagets aktivitet. Vad jag förstår drivs verksamheten av ett företag som heter Onliner Europe AB som har ett telefonnummer som saknar abonnent.
Elias H:
Sådär -- jag hade bespetsat mig på den kryddiga tomatsoppan men den var slut (kocken/matlagaren var tvungen att kolla runt lite för att konstatera det), så jag tog pasta med kantareller och babyspenat i gräddsås. Inget dumt val men det kommer inte bli några stjärnor i Guide Michelin. Det är lite fin skolmatsal över det, pastan är varmhållen och därmed lätt överkokt och ser lite tråkig ut, såsen är däremot bra (pastan är inte dålig men som sagt lite tråkig). Servicen är ärligt menad och hjälpsam samtidigt som den inte är särskilt engagerad.
Kort sagt: inget ställe att söka sig till men råkar man hamna här så är det ok.
Jakob J:
Street Food Stockholm på Arlanda flygplats är rätt schysst restaurang med en del att välja på. Jag gick på hamburgaren och tycker faktiskt den var helt ok.
Dock så var den riktigt dyr, 149 spänn för bara burgaren...
Jag förstår att Street Food ligger på Arlanda vilket medför att de kan egentligen ta vilket pris de vill, men då tycker jag burgaren borde vara riktigt bra.
Godkänt är betyget, men inte mer!
Ana Maria C:
Den nya säkerhetskontrollen i terminal 5 är inte alls genomtänkt. Det tar alldeles för mycket extra tid att ta sig till gaten och viceversa att komma ut. Att stänga de mindre kontrollerna gör saken ännu värre. T.ex. från Skycitys fönster ser jag min gate 13. Om säkerhetskontrollen till vänster i den stora hallen hade varit öppen hade det tagit för mig Max 10 min att komma fram. Genom den nya kontrollen tog för mig ca 40 min att komma fram.