Elina E:
Som medlem i LRF har du många förmåner. Jag blev själv medlem efter att jag slutat jobba på LRF, men tyckte att medlemskapet skulle vara bra för mig. Som LRF medlem får du alltid 10% rabatt på försäkringarna hos LRF Försäkring, samt att du får tidningen Land Lantbruk hem direkt i brevlådan varje vecka. Fler förmåner finns självklart. Läs mer och bli medlem!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Anders K:
Bra rum och klassisk Scandic standards. Vi hade ett familjerum med en extrasäng som var perfekt i rummet. Fördel är att det ligger centralt och att det ligger bredvid allt, shoppinggator, gallerian och även för dem som ville se lite mer är det ett riktigt bra sätt att starta dagarna på.
Elina E:
Lindex hade för bara något år sedan en inriktning för äldre kvinnor, men idag kan även unga modemedvetna människor gå in och hitta kläder här. Butiken i Vällingby tycker jag om, då den är stor, det är lätt att hitta kläder då de hänger väldigt bra och tydligt. Tycker om Lindex erbjudande när det gäller underkläder "köp 3 betala för 2". kan det bli bättre än så?
Malin P:
Ett jättebra företag för oss som inte tål laktos så bra. Deras breda sortiment av laktosfria produkter gör att man "kan äta vad som helst ändå", för allt finns utan laktos. De har allt från mjölk, grädde och yoghurt till cream cheese och cottage cheese.
Leon:
Har ditt företag Mac och behöver en fullt fungerande leverantör av datorer, service och support är Excanto en utmärkt leverantör. Förutom bra priser både på köp och lease får man en personlig kontakt som har koll på vad det är för system man har och som man kan ringa när saker strular. Särskilt uppskattad är hämtservicen. Pajar datorn skickar de genast ett bud som lämnar in burken på lagning. Excanto jobbar med både stora och små reklambyråer bland andra.
Supee R:
En liten bröllopsbutik med personlig touch på Södermalm. Trevligt bemötande av en väldigt serviceminded och trevlig ägarinna. Här kan man köpa vackra bröllops-/studentklänningar eller skräddarsy en egen med speciella detaljer i sin egen stil :) Rekommenderar varmt!
Camilla:
Det här mysiga kafét och bageriet har gamla anor och det är tydligt på den charmiga inredningen med udda trämöbler, tegel, gamla skyltar och foton på väggarna. Här kan man köpa med sig nybakat bröd och bullar eller sitta där och äta lunch eller ta en fika. Det är gemytligt och hemtrevligt och man förstår varför det ofta är fullproppat med folk därinne.
Petter S:
Skit i BRF:en NR 2 - det är Skinnerviksberget som gäller. Hit går man en solig sommarkväll i juni tillsammans med världens finaste tjej under armen njuter av kvällssolen & slås av insikten hur liten vår stad Stockholm faktisk är. Lägg till en picknick, och/eller lite vin, och allt blir perfekt (förutsatt att ni är som gjorda för varandra, vilket ni i slutändan faktiskt också är).
Cissi L:
Mitt favoritmärke! Man är alltid rätt klädd i Karen Millen.
Tyvärr så är kläderna lite "felsydda" för oss med lite större byst, eller rättare sagt normal byst. Verkar som att man måste ha väldigt liten i förhållande till övriga kroppen....
Jättebra service och hyfsade priser ändå med tanke på kvaliten.
Cecilia K:
Denna tidningen var den första inredningstidning som jag prenumererade på. Jag gillade tidningen och allt fungerade precis osm det ska. Allt flöt på bra och jag hade aldrig några problem med dem. Jag avslutade prenumerationen på grund av att den inte innehöll riktigt min smak av inredning. Gillar du mer gammaldags inredning så är nog denna för dig.
Bruno E:
Professionell, seriös och snabb hantering av betalningar till andra länder. Personalen är kunnig och fokuserad på kunden, med personligt bemötande. Jag fick ett mycket positivt intryck av RTH International Express AB.
Johanna T:
Det här är min favorit-Nilssons. Du kan vara säker på att du får bra hjälp med det du behöver när du handlar skor här. Om några skor skulle gå sönder går det bra att komma tillbaka och du kommer inte få massa tjafs. De har alltid ett stort utbud här och de snyggast skorna för säsongen finns alltid inne i flera storlekar, annars kan du gå till biblioteksgatan.
Karl E:
Vilken klassisk lunchrestaurang i huvudstaden. Alltid grymt snabb och personlig service, bra val och på sommmarhalvåret en bra uteservering. På kvällstid byter Cliff skepnad..men eftersom jag bara erfarenhet från deras helt suveräna lunchutbud- så rör mina rekomendationer endast lunchen - som är i grymt bra klass!
Matte:
Sveriges bästa casino? Här har man både vunnit och förlorat stora summor i poker. I det stora hela får casinot en "brat" varning, Dock inte alla dagar. Det är hög standard både på maten i restaurangerna och lokalerna. Extremt bra öppettider och en mängd rabatter för oss medlemmar. Trevlig personal. Rekommenderas för alla!
Nikke L:
Jag sitter just och lyssnar på ett föredrag av Peter Svanborg och det är mycket spännande. Det rör frågor om vad man tycker är bekvämt och inte samt vad man inte är bekväm med men som man ändå skulle vilja göra.
Roligt att göra i en så stor grupp som 80 personer, där man funderar på helt olika saker.
På frågan om vad man skulle vilja ha in i sin komfortabla zon svarar vi helt olika saker - allt ifrån bergsbestidning, våga stöta på tjejer på tunnelbanan eller göra tråkiga saker.
Det är lärorikt!
Susanne d:
Pedagogisk verksamhet i stressfri miljö och liten barngrupp. Med inriktning på barnet i centrum. Mycket utevistelse. Helt enkelt mycket bra för barnen och lyhördhet för föräldrarnas vardag och önskemål.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?