Robert A:
Fick snabb och kunnig hjälp med konstruktionsritningar och bygglovshandlingar för nybyggnation av garage. Speciellt uppskattat var beskrivningar av fackmannamässiga tekniska lösningar som förenklar bygglovsprocessen.
Nataliya B:
Min bil skadades efter en olycka, och jag vände mig till MM CARS AB för hjälp. Jag är helt enkelt nöjd med deras arbete, riktiga proffs, bästa service. Jag är mycket nöjd, jag rekommenderar det. Tack så mycket
Stefan B:
Ett mycket fint och professionellt arbete från början till slut när dom totalrenoverade fikarummet på vårt företag.
Tydlig offert i början, bra aktiv dialog från början till slut, rent och fint på arbetsplatsen, fint detaljarbete med smarta tekniska lösningar och på slutet efterlämnade platsen bra städad och skickade detaljerad beskrivning av timmar och leverantörsfakturor.
Kommer absolut använda dom igen!
Katarzyna Magdalena B:
Felicia är en rätt person för sitt yrke med mycket kunskaper och det naturliga nyfikenhet på att hjälpa människor på bästa sätt. Lugn, varm, förstående och entusiastisk. Hennes rätta frågor vägled mig till min inre sanning. Därifrån kunde jag fatta bra beslut och ta steget som jag kunde inte innan. Varmt rekommenderar Felicia som en coach.
Maria F:
Liisi är väldigt trevlig och vi resonerande oss fram till en passande meny. Jag beställde Italiensk buffert som levererades väldigt fint upplagd och allt var supergott! Kan varmt rekommendera Liisi!
/Maria
Martin E:
Fantastisk service, snabb, trevlig. Ringer om hjälp med min elscoter måndag morgon, lämnade in den på tisdagen runt kl 12 och får sms att den är klar runt middagstid tisdag. Otroligt hjälpsam då jag även sitter i rullstol. Fem 🌟🌟🌟🌟🌟.
Miikka B:
Kompetenta och serviceinriktade!
Skön personal från gamla Sportson som både gör det som vi kommer överens om men även tipsar om andra åtgärder utan pracka på saker bara för att. Grymt trevliga, kunniga och förtroendeingivande. Nu är min MTB redo för många hårda mil i skogen. Stark rek!
Erik W:
Tog körkortet på första försöket tack vare Jarla Trafikskola! Så himla nöjd med hela upplevelsen. Min lärare Sokrates var grym och peppande hela vägen. Kände mig alltid trygg bakom ratten och han förklarade allt på ett sätt som var lätt att fatta. Rekommenderar starkt till alla som vill ta körkort!
Yesenia J:
Kom i kontakt med Emperio när jag behövde rätta till många misstag i mitt hus av tidigare hantverkare som hade slarvat. Med Emperios hantverkare kunde jag känna mig trygg, eftersom de uppdaterade mig om allt de gjorde. De hade mycket tålamod med mig och alla mina frågor som de svarade på. Hantverkarna var mycket kunniga och noggranna. Efter de har de fått gjort hela min baksida och kommande arbete väntar med dem. Jag rekommenderar dem mycket starkt./ Jessi
Alexandra Katarina E:
Wow, vilken otrolig upplevelse! Reiki Master Nicoles reiki healing-session var verkligen magisk. Från det ögonblick jag klev in i hennes lugna och välkomnande rum kände jag mig omedelbart avslappnad. Nicoles varma händer och lugnande närvaro skapade en atmosfär av total frid och harmoni.
Under behandlingen kände jag hur energin flödade genom min kropp, löste upp spänningar och balanserade mina chakran. Det var som om Nicoles händer hade en helande kraft. Jag upplevde en känsla av djup avslappning och inre frid.
Efter sessionen kände jag mig som pånyttfödd och fylld av positiv energi. Stress och oro hade smält bort och ersatts av en känsla av klarhet och balans.
Nicoles intuitiva förmåga och genuina omsorg lyste igenom under hela behandlingen.
Jag kan varmt rekommendera Nicoles reiki healing till alla som söker djup avkoppling, energibalansering och inre frid. Det är verkligen en transformerande upplevelse som får dig att känna dig hel och harmonisk. Tack Nicole för din gåva att hela och inspirera!
Mikael L:
Vi anlitade Axel Nolan att spela på vår fest och det blev oerhört lyckat. Framträdandet var mycket proffesionellt och samtidigt personligt. Vi fick stora möjligheter att påverka innehåll och planeringen innan var föredömligt enkel. Tack Axel för din fantastiska insats!
Leo G:
Hayotulla visade på otroligt professionalism. Alltid i tid och lyhörd för sina kunders önskemål. Hayotulla lade också mycket vikt vid att städa undan efter sig i slutet av varje dag, något som jag personligen uppskattade väldigt mycket när man bor i lägenheten medan det pågår större renovering.
Jag kan inte annat än att rekommendera HMR.
Marianna F:
Jättetrevligt bemötande och proffsigt personal på plats idag. Laura och Angie var mina behandlare som gjorde sitt jobb strålande och med extra engagemang. Mycket snabb och smärtfri behandling som känns väldigt bra efteråt. Ser fram emot mitt nästa besök på kliniken i Fridhemsplan! 😊
Anders S:
Vi anlitade Cathy för att fota vår utställning på Antikmässan. Vi ville ha lite snygga produkt- och vimmelbilder som fångade känslan dels på mässan men även vår verksamhet. Cathy levererade 100% och vi är supernöjda.
Trevligt, lätt att jobba med och superduktig på att fånga/förmedla den där känslan man vill åt på bild.
Vi kommer definitivt be om hjälp flera gånger!