Övrigt i Stockholms län

Vaxholm  (7 st)
Salem  (4 st)

Topp 25 övriga företag i Stockholms län

Johannes F
    Johannes F: Kristina är en inkännande empatisk och modig person som inte väjer för att säga det självklara, raka och ljusa budskapet som leder till varaktig förändring. Hon vägleds av krafter utöver det vanliga vilket är ovanligt och respektingivande.
  • Hannah
    Hannah: Mysigt café för långa luncher. Dock var cappucinon à la 32 kr inte alls speciellt god.
  • hanna c
    hanna c: bra träningstället, men många och klart prisvärde pass.
    Liselott G
    Liselott G: Finns lite av varje, Bla fina smycken- Bra ställe att inhandla presenter till sina arbetskamrater.
    Pär N
    Pär N: Bra espresso! Men högre priser än vad som står på menyn i skylten, bra sätt att irritera kunder...
    Lydia K
    Lydia K: Blev glatt överraskad över att finna en bilverkstad som arbetade under sommaren. Men det dröjde dock två dagar innan mekanikern ens tittade på bilen efter att jag lämnat in den. Lite besynnerligt med tanke på att jag dagen innan t o m fick sms-påminnelse om inlämningstiden (som var kl 7 en måndagmorgon). Han som köpte bilen av mig senare kunde på 8 sekunder konstatera att kamremmen gått. Mekonomen tog 683 kr för att konstatera samma sak, inte farligt men iaf. Bemötandet och öppettiderna höjer betyget.
    Calle L
    Calle L: Bra lokaler, bra service och mat.
  • 3 omdömen
    Veronica Z
    Veronica Z: Vaxholms riktiga kvarterskrog - öppet året runt!! Bra mat, trevlig personal och superhärlig utsikt både när Gästhamnen är full på sommaren och när vattnet ligger stilla på vintern. Missa inte strömming, fläsk med löksås och alla goda fiskrätter på alacarte - menyn!
    Nikke L
    Nikke L: Myrorna på Fleminggatan är en riktig Myrorna och har man tur har de ett jättelikt utbud av mer eller mindre bedagade smokingar och antika smokingskjortor, antika loafers och prisvärda lusekoftor med hemstickad känsla och kvalitet. Men lika gärna kan det vara helt tomt på roliga saker och en unken doft av gammal gubbe över allting i lokalen. Och precis så ska det väl vara på Myrorna? Inget fel på det liksom. Däremot är det fint och tacknämligt att Myrorna är så bra på Fas 3-åtgärder. Men det gör att det är hart när omöjligt att prata med någon som faktiskt har någonting att tillföra om varorna på Myrorna på Fleminggatan.
    Jennifer H
    Jennifer H: Mycket trevligt koncept från ICA. Här hittar du bland annat smoothies, frukt, kalla drycker, godis, chips, mackor och kattmat. Kaffe med självservering och bakverk. Påminner en hel del om 7/11 och andra service-butiker men har en mer uppdaterad känsla. Ligger bra till på Kungsgatan.
    Gunther W
    Gunther W:
  • Torbjörn J
    Torbjörn J: Bra! De har skärpt till sig mer och mer och är nu riktigt fint. Sitter här och har avnjutit gott bakverk och gott kaffe. De skulle få en fyra om de städade lite mer efter sig.
    Maja L
    Maja L: Varit här vid ett flertal tillfällen. Gott kaffe, okej mat och en citronmarängtårta som är underbar. Stort och rymligt att sitta och arbeta. Skön musik. Minus för personal som inte riktigt har förstått det där med att le och göra det lilla extra för sina kunder.
    Tolga E
    Tolga E: Utsikt i all ära, men varför tar man betalt för garderob på ett sånt här ställe? Jag själv tog faktiskt en öl och mitt sällskap tog någon apelsindrink som var riktigt god. En bra idé vore att slänga in bord i mitten av lokalen eftersom det var ganska fullt när vi var där och just det utrymmet nyttjades inte. Vet inte om det samtidigt är en nattklubb där gäster dansar men det var ingen som gjorde det när vi var där.
    Elias H
    Elias H: Sådär -- jag hade bespetsat mig på den kryddiga tomatsoppan men den var slut (kocken/matlagaren var tvungen att kolla runt lite för att konstatera det), så jag tog pasta med kantareller och babyspenat i gräddsås. Inget dumt val men det kommer inte bli några stjärnor i Guide Michelin. Det är lite fin skolmatsal över det, pastan är varmhållen och därmed lätt överkokt och ser lite tråkig ut, såsen är däremot bra (pastan är inte dålig men som sagt lite tråkig). Servicen är ärligt menad och hjälpsam samtidigt som den inte är särskilt engagerad. Kort sagt: inget ställe att söka sig till men råkar man hamna här så är det ok.
  • Anette N
    Anette N: Rekommendationen gäller Govindas butik. En väldigt rolig butik där man kan frossa i massor av saker som rökelser, örtteer, smycken och eteriska oljor.
  • Reza
    Reza: Ruskigt trevlig personal på MQ i Sollentuna Centrum. Det som dock drar ner betyget är ju deras kollektion av kläder. De måste hänga med i svängen, det mesta är trend á la 2005...
  • Gunnar N
    Gunnar N: Helt ok mat och service och ett suveränt läge. Men inga överord avseende maten.
  • Stellan
    Stellan: Hygglig restaurang, inget som man åker omvägar för. Maten okay men lite slö uppassning, det krävde en del att få uppmärksamhet.
  • SIDAR S
    SIDAR S: Skriver text för att fylla i det här 30 tecken långa fältet.
    Maria H
    Maria H: Trångt ställe som har helt ok pasta till helt ok priser. Trevlig personal som serverar italienskt kaffe på maten. Dock är ljudnivån under all kritik. Det finns inga som helst textilier i lokalen vilket gör att slammer från stolar, prat och skratt blandas ihop och höjs till en nivå som är orimlig att föra ett samtal i. Om du vill äta pasta från Gustos rekommenderar jag dig att köpa Take away!
  • Jakob J
    Jakob J: Jag har sprungit runt och letat efter ett nytt gym och eftersom Fitness24seven kör en kampanj för tillfället där man får ett årskort för 1000 spänn var jag tvungen att prova. Det började inte speciellt bra då tjejen i kassan inte hade fått någon information om den nya kampanjen, vilket jag tycker är lite dåligt eftersom jag då fick vänta för att komma igång. Tjejen var dock professionell när hon insåg att det skulle ta lite tid och lät mig då gå och byta om och börja träna medan hon ringde runt till olika fitness24seven instanser för att ordna upp det hela. Själva gymmet är mycket fräscht, luftigt men rätt så litet. Som tur var det inte så mycket folk så det var ingen väntetid.
    Jakob J
    Jakob J: Helt ok grill som brukar vara räddare i nöden efter man har varit ute sent och druckit lite för mycket.
    Jakob J: Grymt bra burgare! Lagom bra coleslaw. O'learys är väl värt ett besök
  • Jakob J
    Jakob J: Texas Longhorn i Danderyd är en trevlig och lugn smokehouse vid middagstid. Riktigt bra atmosför med country i högtalarna och servitörer i amerikanska sneakers. Åt lammet och det var bra. Dock kändes det som portionen var mindre än den man får på Kungsholmen. Texas Longhorn i Danderyd är väl värt ett besök
1...5051525354...87