Administration i Stockholms län

Nynäshamn  (1 st)
Upplands-Bro  (1 st)

Topp 15 företag inom administration i Stockholms län

Magnus H
    Magnus H: Mycket slarv. Första gången vinterhjulen skulle på så hade brabil tappat bort mina nya vinterhjul. I samband med service hade jag bett att få en c-tek comfort connect kabel monterad. (en kabel som kostar under en hundring). Istället hade man sågat hål i kofångaren och monterat dit något fult uttag samt installerat en batteriladdare för 6000 kr så nu lever man med en bil som man är missnöjd med :-( Efter senaste hjulskiftet så tappades hjulbult innan man kört 10 mil Avråder starkt från denna verkstad då något går fel varje gång.
    Csilla P
    Csilla P: Vi avråder alla att beställa arbetet från: Stanley Security Sverige AB/Niscayah är en bedragare som skickar ut bluffakturor. De gav oss kredit på en faktura men skickade ändå påminnelse om att vi ska betala. De bifogade varken manual eller gav den utlovade utbildningen när de sålde brandcentralen och sedan fakturerade de en vidarekoppling från larmcentralen till en telefon. Ett jobb som tog oss ungefär en minutatt utföra efter att vi fått beskrivningen efter flera telefonsamtal, men Niscayah fakturerade tre timmars arbete för!
  • Erik K
    Erik K: Alla som köper platser här borde ta reda på hur ekonomin ser ut. Styrelsen skär ner på bemanningen men deras egna ersättningar och förmåner ökar. Vårdchefens lön har fördubblats på ett år.
  • Lars Peter L
    Lars Peter L: RIktigt dåligt företag som inte tar sitt ansvar att leverera bra produkter.. (fuskare) . Välj bombardier istället
    Hippie C
    Hippie C: Har just pratat med deras kundtjänst efter att ha läst på deras hemsida att "ICA-handlarna har gemensamt beslutat om en prisgaranti och den gäller i alla butiker.". De har dock berättat via telefon att det är helt upp till butikerna själva om de vill ha prisgarantin, trots vad som står på deras gemensamma hemsida! "25-kronan" har funnits sedan 1991 inom ICA och den har sätt till så att oärliga butiker som har andra priser i kassan än på hyllan får betala till en "25 krona" till kunder som upptäcker deras slarv! Ica butiken där jag bor drivs en mycket oärlig säljare som har 100-tals varor felmärka, som vägrar använda 25 kronan, rättar aldrig till prisfel, blir otrevliga om man påpekar detta och BLÅSER SINA KUNDER PÅ 1000 tals kronor i veckan om inte mer!!! Ica är dock inte ETT DUGG intresserade av att prata om detta eller påminna butiken om Icas regler och riktlinjer eller att rätta till lögnen på sin hemsida. Helt otroligt oärligt! Jag har själv råkat ut för detta och sett många kunder före i kön som fått fel pris eller som fått stått å klaga i över 10 minuter för att ens få några kronor tillbaks!
    Ola T
    Ola T: Se upp med det finstilta, läs noggrant igenom alla deras luddiga paragrafer innan ni tecknar er försäkring hos Erika ins. Om ni tex blir sjuk får du ingen ersättning? du måste vara sängliggande på sjukhus för att få ut någon ersättning. reglerna för sjukdom och ersättning är orimliga. Det finns andra bättre försäkringar att teckna. / Peter Johansson
  • A
    A: Lyssnar aldrig på sina hyresgäster, försämrar miljö och trivsel
    Anton A
    Anton A: Köp inte produkter från Elektrolux!! Rena skiten till dyrt pris o taskig garanti!!
    Mikael H
    Mikael H: Oengagerad och otrevlig personal. Handlade fredag 18/11, vid 17-tiden och ångrar att jag inte avbröt mina köp hos er och gick till någon som i alla fall orkar vara lite trevlig. Tyvärr är inte butiken på Drottninggatan 63 heller så kundvänliga. Rekommenderar Life butiken i Farsta centrum.
  • Per E
    Per E: Är kund i över 2 år, byter bank, och där blir ett gap på några dagar. Swish så landar en faktura från Lindorf inkasso med en straffavgift om 60kr. Jag vill tillägga att jag haft ganska mycket strul med att aktivera mitt nya autogiro. Men det märkliga händer nu. Jag ringer in och förklarar att jag aldrig varit sen med att betala mina räkningar till dom under mina 2 år och anser därför att dom bör kunna ta bort dom 60 kr. Nej nej det går inte. Jag förklarar då att jag börjar tröttna på dom då det vart så mycket strul och att jag nog vill byta gym om dom inte ens kan ta bort 60kr. Svaret jag får då av Björn på medlemsservice är OK då är du uppsagd som medlem och ditt kort utgår om 60 dagar :S Va hände här liksom! Annars är gymmet på Torsplan helt OK, bra personal, alltid rent etc etc. Men jag avråder iallafall starkt från dom.
  • Jörgen O
    Jörgen O: Bra resor över Östersjön, förvisso, men jag fick idag ett nytt medlemskort, och tillsammans med det mitt lösenord i Viking Club. Detta innebär alltså att de lagrar sina kunders lösenord i klartext, vilket år 2011 inte kan anses vara särskilt vettigt. Har påpekat detta, och vi får hoppas att de tar det till sig.
  • Hans A
    Hans A: Dyrt och dåligt! Köpte en fritös, efter två gångers användning var temperaturlägena borta så den gick inte att använda längre. Köpte en ny fritös hos Jula för halva priset och den har använts mer än 30 gånger och fortfarande finns texten för temp.inställning kvar. Mitt råd köp inte OBH Nordicas prylar, bättre till lägre pris finns
    Piotr K
    Piotr K: OBS! OBS!! Allmänt dåligt sortiment!! Öppet tider helt sjuka! Dessutom s.k systembolaget (Staten) driver monopol verksamhet vilket är brott mot fri marknadsföring och oss alla konsumenter. Förstår inte detta!! Varför ska man överhuvud taget sponsra dessa familjeföretag s.k importörer och beställa/köpa via detta pippi långstrump bolag som inte ens bör existera! Det är Du som konsument som väljer vad, var eller när konsumera alkohol! NOTE! NOTE !! Overall poor assortment !! Open times completely sick! In addition, so-called systembolaget (the state) runs a monopoly business which is a violation of free marketing and all of us consumers. Don't understand this !! Why should one even sponsor these family companies so-called importers and order / buy via this pippi long stocking company that should not even exist! It is You as a consumer who chooses what, where or when to consume alcohol!
  • Johan W
    Johan W: Till Apoteket AB! Var inne Apoteket Hjorten i Norrköping och skulle hämta ut ett recept i påskhelgen och jag har aldrig möt mer otrevlig och oförskämd personal! När jag står i kön, ser/hör jag att det är en äldre dam som inte förstår kösystemet vilket gör att hon missar sin tur. Då istället för att försöka hjälpa henne säger personalen att hon får ta en ny lapp! Den äldre dam försöker förklara men personalen, kör bara över henne med en riktig översittar attityd! När jag försöker hjälpa till börjar personalen nästa skrika på mig och springer och hämtar en lapp där hon minsan har rätt. För kö reglerna har Apoteket Ab bestämt. Att det inte finns mer flexibilitet/förståelse från Apoteketspersonal får mig att rysa.
    Jacob M
    Jacob M: Se upp för detta företag. Vi gjorde misstaget och köpte en SEO tjänst utav dem. Bra och skicklig säljare. Synd bara att man inte kan stå för saker man lovar och säljer. Samma teknik som massa andra medieföretag som hårdsäljer anonser i diverse tvivelaktiga tidningar kataloger. Det är på gränsen till bedrägeri anser jag. Personligen så skulle jag skämmas om jag jobbade där