Administration i Stockholms län

Nynäshamn  (1 st)
Upplands-Bro  (1 st)

Topp 25 företag inom administration i Stockholms län

• Cecilia L
    Cecilia L: Under all kritik!! Gick till kontoret för det var öppet till 18 för att göra en utlandsbetalning, fick till svar att jag måste gå till Nacka kontoret vilket jag inte har tid till. Varit kund i över 40 år! och får inte göra en betalning med Mina egna pengar!! Kriminellt!!!
    Bo Karl Daniel J
    Bo Karl Daniel J: Vi beställde Jetpaks dyraste leveransform för att vara säkra på leverans av en uppsägning samma dag. Budet dök upp två timmar försent och leveransen skedde inte utlovad dag. Jetpak påstår att detta beror på ett försenat flyg. Döm om vår förvåning när transportföretaget som erbjuder pengarna tillbaka vid sen leverans inte tar ansvar för trafikförseningar. Garantin är helt värdelös, liksom kundtjänst. Vi känner oss bestulna.
  • mikael s
    mikael s: Otrevlig personal i övrigt bra.
  • 4 omdömen
    Anna J
    Anna J: De lyckades på terminalen i Solna med konststycket att lämna mitt paket till returavdelningen hos avsändaren (Dustin Home) istället för att skicka det till mottagaradressen. Att ta ett paket från punkt A till punkt B, när det dessutom är det enda man behöver göra, är i min mening rätt skickligt att misslyckas med och jag är riktigt förbannad. All heder åt Dustin Home som snabbt såg till att korrigera felet och 30 minuter efter att jag talat med dem hade släppt paketet till Posten igen. Nu håller jag tummarna att Posten klarar av att se skillnad på "Avsändare" och "Mottagare" den här gången.
  • Jonas S
    Jonas S: Undvik dessa skurkar! Vi hyrde bil en månad i USA. 2 veckor efter att vi lämnat tillbaka bilen debiterar de oss 450 usd extra. Efter många telefonsamtal och mail får vi besked att bilen lämnats tillbaka "ostädad". Som "bevis" får vi till slut två bilder med lite sand på golvet samt lite papper som lämnats kvar. Det enda svar man får är: "skicka en anmälan till ARN!" UNDVIK!
  • 3 omdömen
    Joppe N
    Joppe N: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Maryam P
    Maryam P: Jag skulle vilja -5 Så dåligt. Ca 300kr dyrare varor än på deras hemsida! UNDVIK om du har inte för mycket pengar 👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
    Thomas L
    Thomas L: Värdelös kundtjänst i ett övrigt värdelöst bolag. LYFT LUREN!
  • Anders J
    Anders J: Fullständigt värdelöst. Under sommaren skulle de städa min korridor. De tvättade kylarna och frysarna, men "glömde" visst att ställa tillbaka maten efteråt. När jag kom tillbaka efter min semester var allting ruttet och man såg inte väggen för alla flugor.
    Erik K
    Erik K: Alla som placerar barn här borde fråga sig om det är lämpligt att man försämrar bemanning samtidigt som vårdchefen och delägaren fördubblat sin lön under ett år. Vad har ägarna i ersättning och löneförmån? Robbar socialtjänsterna
  • Bengt A
    Bengt A: Sist ut med info om det felaktiga "Viktigt meddelande" som gick ut 9/7-2017. Hemsidan sosalarm.se låg nere . Inget förtroende för SOS alls längre. Infon fick letas upp först via text-tv sen via Google om alternativa sidor som fungerade. Botten !
  • Pär Edvin B
    Pär Edvin B: Ej bra. Fått bättre service av en telefonförsäljare.
  • Sofia Najoua O
    Sofia Najoua O: Riddargårdens vård- och omsorgsboende som drivs av Humana Omsorg AB har otroligt dåliga rutiner avseende rörelse och kost för de äldre på boendet. Avråder starkt från detta boende.
  • Lars Roland J
    Lars Roland J: Skanska HSB/ Östra Finnbodavägen, Nacka Visst är det roligt att flytta in i en sprillans ny lägenhet, där förhoppningarna är mycket höga, där man har gjort en slutbesiktning innan inflyttningen eller… Man har inte blivit förvånad över allt slarv på många olika sätt. I badrummet saknades det 5 kakelplattor. Hallen: Man får ta tag i ytterdörren med kraft för att komma in eller ut ur lägenheten. Undertryck i lägenheten, bestod av att man missade att ta bort gummibustningar över 2,5-års väntan utan inflöde av luft. Hallen: garderoben, satte vi in hyllplanet, dörren måste vara vidöppen, då kan man dra ut hela hyllplanet. Swedoor: Efter 2,5 år har kromhandtaget tappat silverfärgen på handtaget till underliggande kopparfärg. Lilla toaletten: Silikon runt dörrkarmen saknas. Handfatet med kommod är för stort i den lilla toaletten, en hel del har bytt ut handfatet till ett mindre eftersom man inte får plats med benen eller får sitta mycket snett och ihop med benen. Båda Toaletterna: Toalettpappershållaren har satts mycket tajt mot kommoden, man får trycka in rullen hårt mot väggen för att lyckas få rullen på plats. Silikon fog som syns inne på badrummet har inte utförts yrkesmässigt. Sovrum stort: Fönstret skrapade emot fönsterbrädan, man har även bytt fönstret där metall splitter fanns på fönstrets glas, fönsternischen har man laserat med vit färg för att se ådringen, det blir snyggt, men man har inte behandlat kvistarna med täck färg som lyser igenom med kåda. Sovrum litet: felaktigt installerade rör till elementen, varierande temperatur (se vidare i texten element) En glipa i parketten. Vardagsrummet: Fönster har man bytt där metall splitter fanns på fönstrets glas, fönster har bytts ut. Kallras från balkongdörren, ingen isolering under golvtröskeln. Elementen i vardagsrummet 3-stycken med olika temperatur. X-rör under elementen som skiftade felaktigheter med in och ut flöden. Glipa i skarven på parketten, ingen åtgärd vid besiktningen. Köket: Miljö skåp under diskbänken fronten har bytts ut, fel installerad skiva, har inte åtgärdats, felaktigt av Skanska personal. Jag har varit på den flera gånger, man vill inter befatta sig med att åtgärda felet, man vill inte ringa tillbaks till mig. Under överskåpen i köket sitter det en skiva med inbyggda spottar, färgen är så dålig att den inte tål ånga från vattenkokaren där färgen har lossnat Samtliga fönster har man glömt att sätta gummilister, där silikonet har blivit svart med luftdrag in i lägenheten/ silikonet ville man inte åtgärda. Elinstallationer: Konstaterat att man installerade elkontakter, boxar under köksskåpen sitter tre uttag + tre uttag, samt ett uttag med timer för tex. Kaffebryggare med 10 kvadrats kabel med 10 ampers säkring, automatsäkringen Varför satt man inte in 16A för att använda flera strömförbrukande köksredskap när man är i köket. Det har varit många återbesök av olika installatörer. Hur kan man kompensera mig för denna hantering?
  • Marcus Roger B
    Marcus Roger B: Absolut Company tar upp sin export till Ryssland igen. Om detta inte ändras kommer åtminstone jag aldrig mer i mitt liv köpa en Absolut vodka.
  • Björn W
    Björn W: Sluta ring för i helvete. Ger aldrig upp…..
    Tobias
    Tobias: Detta hände min 76 åriga pappa. Hans bil hamnade ovetandes på Mekonomen Bilverkstad Bromma, den 8 Oktober 2018. Det började med att hans bil, en VW Golf 2006 (13 000mil) skulle åtgärda en lackskada på företaget, Sveaplans Bil Plåt & Lack AB. Detta företag ligger på samma gata som Mekonomen. När han ringde (den 5/10) och kollade med Sveaplans Bil Plåt & Lack AB om bilen var klar, fick han till svar att bilen inte startade. Den 8/10 åker han till Sveaplans Bil Plåt & Lack AB för att kontrollera bilen. Då säger dom på plats att det troligen är bromsljuskontakten och att dom håller på med det just nu. Han väntar ca 3h på plats, men måste åka därifrån och lämnar platsen utan bil. Senare under dagen ringer Sveaplans Bil Plåt & Lack AB och säger att bilen står på Mekonomen Bilverkstad Bromma. Samt att han skall ta kontakt med Mekonomen. Den 9/10 ringer han till Mekonomen och får reda på att dom gjort en felsökning. Detta utan hans godkännande eller vetskap. Felsökningen ägde tydligen rum den 8/10. Bilder och mail finns som tidsstämpel. Han pratar med Ingemar på Mekonomen Bilverkstad Bromma och får höra att det är vatten som kommit in i kontakten till ECU:n Engine Control Unit. Detta har då skapat ärg på kontaktytorna och på grund av detta haft sönder ECU:n. Bild på kontakten skickas till pappa. Bilden skall tydligen visa dom ärgade kontaktytorna. Detta är svårt att se, då bilden är av dålig kvalitet. Ingemar säger att felkodsläsaren visar jättemånga fel. Jag citerar Ingemar ”58 felkoder typ”. Dels att det är kortslutning i ECU:n. Åtgärder som måste göras enligt Ingemar är att byta ut ECU:n och kontakt med kablage. Detta till ett pris av 25.000kr. Pappa ber om att få återkomma. Den 10/10 bogserar vi hem bilen och gör en egen felsökning. På kontakten till ECU:n finns det ingen antydan till ärg. Kontakten är som ny. Vi kopplar in en felkodsläsare och läser ut koden P0685 (ECM/PCM Power Relay Control Circuit / Open). Letar upp var detta relä skall sitta och finner att det fattas ett. Vi får tag på ett relä och testar på nytt att läsa ut felkoder. Nu är felkod P0685 borta och bilen startar! Vid hämtandet av bilen sades inget. Nycklarna bara lämnades över snabbt. För mig handlar detta om rent bedrägeri. Tankar och idéer kring detta? Har även skrivit till Mekonomen Group två gånger. Detta med utebliven respons.
  • Hans A
    Hans A: Bojkotta detta apotek som ägnar sig åt skattesmitning genom att föra över vinsterna till skatteparadis.
  • Em P
    Em P: Jag hyrde en av Prime Livings studentlägenheter på Triogatan i Karlstad under ett par månader. Vid inflytt var lägenheten inte flyttstädad. Besiktning hade inte heller gjorts då inredning och lampor saknades. I lägenhetens basutbud saknas ugn och frys och fastigheten är dessutom slarvigt byggd: badrumskaklet är fläckigt av spackel/fogmassa, lister glappar, dörrhandtag och lås hänger sig och fast inredning som skevar hade tejpats samman av den tidigare hyresgästen. Månadshyran är dessutom betydligt högre än andra lägenheter i området, internet ingår inte och sommarmånaderna är inte hyresfria. Under min korta tid som hyresgäst började spisen brinna och efter en vecka av intensivt mailande och ringande från min sida till både Prime Living och deras fastighetsskötare fick jag den utbytt efter att ha gått hela tiden utan fungerande spis. Även när jag lämnade andra felanmälningar så svarade de inte. I de enstaka fall som de faktiskt åtgärdade något så gick de alltid in i lägenheten utan förvarning/meddelande. Det kändes osäkert att inte veta om sakerna inte var lagade för att de inte hade hunnit åtgärdas ännu eller om de bara struntat i det. Jag har hört liknande berättelser från grannar, Hyresgästföreningen och bekanta i området. Om du som läser detta är student och söker boende i Karlstad så ta inte en lägenhet hos Prime Living. Vänd dig istället till KBAB för en studentlägenhet eller ta något i andrahand eller var inneboende tills du får något mer permanent. För en hyra på +4000 kr i Karlstad ska du förvänta dig mer och bättre än vad Prime Living erbjuder. Mer om lägenheternas kvalitet: http://www.di.se/artiklar/2015/6/9/byggfelen-som-prime-living-morkar/
    EMIL H
    EMIL H: Oseriös beställare av IT-tjänster som inte vill betala för att få ”lite” hjälp bara som de uttrycker det. Väldigt oseriöst företag!
    Hans L
    Hans L: Hej jag beställde 8 favoriter tv, priset jag fick var 99kr/mån Nu kom fakturan på 158 kr/mån,jag ringde och frågade varför, Det kommer alltid till en krypteringsavgift på 59kr/mån Varför undanhåller man att det tillkommer. Känner mig lurad Hasse
  • A
    A: Lyssnar aldrig på sina hyresgäster, försämrar miljö och trivsel
    Andreas H
    Andreas H: Ett kommunalt bolag som är skappat för att bedriver segregations politk. Bolagetssyft är att flytta icke önskvärda element så som flyktingar etc från rika kommuner till socialt utsatta områden och på kuppen se till att ledningen får guldkantande avtal exklusiva tjänstebilar för skattepengar.
    Pontus
    Pontus: Jag testade Mekonomen i Vällingby för en vanlig service och då jag hämtade bilen så lös airbag lampan som jag gick in och påtalade för tjejen i receptionen och hon var helt bestämd på att verkstan inte hade med detta att göra. Dagen efter kontaktade jag dom igen och sa att BMW får rätta till problemet och sedan kommer fakturan till Mekonomen. Då var dom villiga att ta in bilen direkt för att titta på felet. Dom rättade då till felet som var pga att dom gjort bilen strömlös så behöver airbag systemet reset:as. En kollega till mig hade också sin bil där en gång och då var dom ute och körde med hennes bil. Den som körde hade lagt hennes CD skivor på golvet och sedan ställt in stolen varpå en CD skiva blev överkörd av stolen och på så vis knäckt. Men tro inte att dom erkände detta och ersatte. Jag klagade på detta till Mekonomen AB men dom svarade inte äns.
    Niklas E
    Niklas E: Ibland undrar jag hur tunt skuren en baconskiva egentligen kan låta sig skivas och inte minst hur mycket fett denna strimla kan innehålla utan att bli garanterad en procentuell fetthalt.