Administration i Vasastan

10 rekommenderade företag inom administration i Vasastan, Stockholm

• Välkomna till Leasify - marknadens bästa verktyg för upphandling av leasingavtal och finansiering!
    Nordic Wellness N
    Nordic Wellness N: Allt började genom ett pilotprojekt för drygt 3 år sedan som mynnat ut i ett riktigt bra system och har förenklat vår hantering av finansiella avtal. Det finns även moduler som förenklar arbetet kring forecast och är för oss ett bra verktyg. Teamet bakom systemet ger väldigt bra support och pedagogiska förklaringar om problem skulle uppstå. Vi är väldigt nöjda kunder!
  • Driver du administration i Vasastan?

• 26 omdömen
    SONNY M
    SONNY M: Tamigo är en väldigt användbar app! Den har sparat mig många timmar när det kommer till att planera personalens sceman! Fasta mallar som går att ändra och banka in gör att planeringen går superbra! Aldrig varit driftavbrott och efterfrågade uppdateringar har de fixat (aldrig varit med om innan), trevlig support. Köp köp köp! Det är en jäkligt värd investering för ditt företag! Glad semester!
  • 2 omdömen
    First-Name L
    First-Name L: Visserligen står det på förpackningen att det innehåller 300gr, men förpackningen är dubbelt så stor som innehållet. Det är lätt att missta sig att det innehåller mer än vad det gör. Portionen räcker inte till en lunch. Det är mer av en smakprov.
  • Damian G
    Damian G: Björn Borg är affären med det bästa utbudet på underkläder och lite sportigare kläder. Priserna varirerar men kalsongerna är prisvärda då de håller länge och är väldigt bekväma, även deras pikeér är snygga och sitter bra. Man kan hitta bra badkläder till sommaren i deras sommarkollektion.
  • Andreas J
    Andreas J: Bra rum, frukost och trevlig personal. Stort minus för deras trådlösa nätverk där du var tredje timme måste hämta en ny papperslapp från receptionen. Ett förslag är alltså att ta en näve lappar på en gång vid in-checkning.
  • Peter H
    Peter H: Aldrig varit med om värre support! Varning för deras tjänster!
  • Bengt A
    Bengt A: Sist ut med info om det felaktiga "Viktigt meddelande" som gick ut 9/7-2017. Hemsidan sosalarm.se låg nere . Inget förtroende för SOS alls längre. Infon fick letas upp först via text-tv sen via Google om alternativa sidor som fungerade. Botten !
  • 1 omdöme
    Tobias
    Tobias: Detta hände min 76 åriga pappa. Hans bil hamnade ovetandes på Mekonomen Bilverkstad Bromma, den 8 Oktober 2018. Det började med att hans bil, en VW Golf 2006 (13 000mil) skulle åtgärda en lackskada på företaget, Sveaplans Bil Plåt & Lack AB. Detta företag ligger på samma gata som Mekonomen. När han ringde (den 5/10) och kollade med Sveaplans Bil Plåt & Lack AB om bilen var klar, fick han till svar att bilen inte startade. Den 8/10 åker han till Sveaplans Bil Plåt & Lack AB för att kontrollera bilen. Då säger dom på plats att det troligen är bromsljuskontakten och att dom håller på med det just nu. Han väntar ca 3h på plats, men måste åka därifrån och lämnar platsen utan bil. Senare under dagen ringer Sveaplans Bil Plåt & Lack AB och säger att bilen står på Mekonomen Bilverkstad Bromma. Samt att han skall ta kontakt med Mekonomen. Den 9/10 ringer han till Mekonomen och får reda på att dom gjort en felsökning. Detta utan hans godkännande eller vetskap. Felsökningen ägde tydligen rum den 8/10. Bilder och mail finns som tidsstämpel. Han pratar med Ingemar på Mekonomen Bilverkstad Bromma och får höra att det är vatten som kommit in i kontakten till ECU:n Engine Control Unit. Detta har då skapat ärg på kontaktytorna och på grund av detta haft sönder ECU:n. Bild på kontakten skickas till pappa. Bilden skall tydligen visa dom ärgade kontaktytorna. Detta är svårt att se, då bilden är av dålig kvalitet. Ingemar säger att felkodsläsaren visar jättemånga fel. Jag citerar Ingemar ”58 felkoder typ”. Dels att det är kortslutning i ECU:n. Åtgärder som måste göras enligt Ingemar är att byta ut ECU:n och kontakt med kablage. Detta till ett pris av 25.000kr. Pappa ber om att få återkomma. Den 10/10 bogserar vi hem bilen och gör en egen felsökning. På kontakten till ECU:n finns det ingen antydan till ärg. Kontakten är som ny. Vi kopplar in en felkodsläsare och läser ut koden P0685 (ECM/PCM Power Relay Control Circuit / Open). Letar upp var detta relä skall sitta och finner att det fattas ett. Vi får tag på ett relä och testar på nytt att läsa ut felkoder. Nu är felkod P0685 borta och bilen startar! Vid hämtandet av bilen sades inget. Nycklarna bara lämnades över snabbt. För mig handlar detta om rent bedrägeri. Tankar och idéer kring detta? Har även skrivit till Mekonomen Group två gånger. Detta med utebliven respons.
  • 1 omdöme
    Pontus
    Pontus: Jag testade Mekonomen i Vällingby för en vanlig service och då jag hämtade bilen så lös airbag lampan som jag gick in och påtalade för tjejen i receptionen och hon var helt bestämd på att verkstan inte hade med detta att göra. Dagen efter kontaktade jag dom igen och sa att BMW får rätta till problemet och sedan kommer fakturan till Mekonomen. Då var dom villiga att ta in bilen direkt för att titta på felet. Dom rättade då till felet som var pga att dom gjort bilen strömlös så behöver airbag systemet reset:as. En kollega till mig hade också sin bil där en gång och då var dom ute och körde med hennes bil. Den som körde hade lagt hennes CD skivor på golvet och sedan ställt in stolen varpå en CD skiva blev överkörd av stolen och på så vis knäckt. Men tro inte att dom erkände detta och ersatte. Jag klagade på detta till Mekonomen AB men dom svarade inte äns.
  • Driver du administration i Vasastan?

• Per E
    Per E: Är kund i över 2 år, byter bank, och där blir ett gap på några dagar. Swish så landar en faktura från Lindorf inkasso med en straffavgift om 60kr. Jag vill tillägga att jag haft ganska mycket strul med att aktivera mitt nya autogiro. Men det märkliga händer nu. Jag ringer in och förklarar att jag aldrig varit sen med att betala mina räkningar till dom under mina 2 år och anser därför att dom bör kunna ta bort dom 60 kr. Nej nej det går inte. Jag förklarar då att jag börjar tröttna på dom då det vart så mycket strul och att jag nog vill byta gym om dom inte ens kan ta bort 60kr. Svaret jag får då av Björn på medlemsservice är OK då är du uppsagd som medlem och ditt kort utgår om 60 dagar :S Va hände här liksom! Annars är gymmet på Torsplan helt OK, bra personal, alltid rent etc etc. Men jag avråder iallafall starkt från dom.