Arbetskläder i Stockholms län

Topp 8 arbetsklädbutiker i Stockholms län

• RÖYK

Verifierat företag
    804 omdömen
    Välkommen till Röjk Superwear! Här hittar du multifunktionella friluftskläder och träningskläder med hög fokus på miljövänliga material.
    Sara R
    Sara R: Tycker alla saker som jag och min man beställt från er varit toppenkvalitet och används nästan dagligen! Vi är mycket nöjda!
  • Välkommen till PSS i Vallentuna! Vi är ledande inom profilprodukter i Sverige.
    Jan K
    Jan K: Det var enkelt att beställa, enkelt att betala, jag fick artiklarna tillräckligt fort :-)
  • Välkommen till PSS i Sollentuna! Vi har profilprodukter för alla företag och smaker.
    Anne V
    Anne V: Jag har köpt dekaler, väskor, arbetsförkläden, sulor och tryck och lite annat i klädväg och textilier. Allt har nog upplevts efter förväntningarna. Har inget att klaga på. Så Pss fortsätter jag att handla hos👍 Mvh Anne Vaivot
  • Vårt helhetskoncept inom profilprodukter stärker och förflyttar ditt varumärke!
    Emma A
    Emma A: Fantastiska Alexandra! Alltid bra service och har alltid bra idéer och förslag. Jättenöjd med bland annat de dekaler vi beställt av er.
  • Fredrik R
    Fredrik R: Har en blandning av gubbar men mest unga killar.
  • Henrik H
    Henrik H: Noble Travel, Björngårdsgatan 1 Stockholm. Jag har fått kunnig reseinformation före jag beställde mitt researrangemang hos dem. Trevligt att det finns en human resebyrå, Katrin
  • JOHN D
    JOHN D: Jag letade efter en leverantör som kunde erbjuda personlig skyddsutrustning och skyddskläder såväl som representationskläder. En del av skyddskläderna ställde vi skyhöga krav på. Och Slitage levererade över förväntan! Som inköpare är jag väldigt glad att kunna vända mig till EN leverantör för inköp. Jag fick även en hel del hjälp av personalen i mitt val av kläder. Trycken på kläderna är av hög kvalité och i vår (stora) order hade vi bara en enda reklamation, som löstes utan minsta problem! Oavsett hur långt betygsskalan hade sträckt sig hade jag gett högsta betyg alla dagar i veckan! 5/5 - inget tvivel om den saken.
  • NIKLAS A
    NIKLAS A: De svarar inte. De levererar inte trots betalning. De tar betalt via Swish endast - dvs går inte att få pengarna tillbaka. Lurendrejeriföretag! Varning. Warning! Scam business! They just take your money and doesn’t deliver!