Båttillbehör i Haninge

3 rekommenderade båttillbehörbutiker i Haninge kommun

• 1 omdöme
    olov l
    olov l: bra bra bara bra mera bra men också, bra.
  • Driver du båttillbehör i Haninge?

• 2 omdömen
    Rolf S
    Rolf S: Köpte ett bilbatteri på Biltema i Botkyrka, ställde också frågan om det gick att byta om det inte passade, samt om det går att byta på vilken Biltema som helst då jag bor på Gotland, detta var inga problem, upp till 30 dagars ångersrätt. Perfekt, köpte batteriet kom hem och testade batteriet dagen efter, när jag satte i batteriet så tryckte jag dit strömpolerna då dom låg i vägen eftersom utrymmet inte är så stort där batteriet skall vara, samt att jag inte ville att det skulle ligga och kanske få fel kontakt eller gnistra, sen skulle jag skruva fast detta men insåg att det inte gick, det var lite för stort. Så när jag åkte till Gotland så svängde jag införbi Biltema i Haninge och skulle byta till ett annat batteri, dom frågade dom om jag hade använt detta eller satt på något sätt anslutit detta, jo jag lade dit kontakterna , dock inte fastskruvade, batteriet var inte på plats i motorutrymmet mer än 10-15 sek eftersom jag såg att det var för stort, men då vart det tvärt nej på att få byta, man får inte sätta på något på polerna enligt dom för då kan dom inte sälja detta, det går knappt att se att något varit på polerna, men jag talade om att jag lade på kopplingen, hade jag inte sagt att jag gjort det så hade ingen märkt det. När jag köpte det så var det ingen som kollade om polerna var använda heller från Biltemas sida eller jag själv. Då nämnde jag för kundservice på biltema, så enda sättet att kunna byta ett bilbatteri som man råkat sätta något på polerna är att korssluta batteriet själv och lämna tillbaka det som trasigt, eller kasta det i baken och säga att det var en spricka i det som man märkte när man kom hem, snacka om miljötänk och kundförståelse. Var ju inte så att jag ville lämna tillbaka batteriet, ville bara byta till ett mindre batteri. Ett annat sätt kan också vara att detta informeras på webbsidan och även att personalen så man får ett rätt svar, hade någon sagt till att man inte får sätta på kablarna på polerna så hade vi undvikit detta. Ett stort minus på Biltema i mina ögon nu, blev ett bilbatteri som passade på Mekonomen istället, klart trevligare möt och jag fick även retur om jag hade satt på polerna enligt säljaren.
  • Driver du båttillbehör i Haninge?

• Johan N
    Johan N: Jag tror Yamaha Center i Haninge har den sämsta servicen jag någonsin stött på.