Ronny C:
En fullkomligt suverän butik med ett kundbemötande utöver det vanliga! Jag kan varmt rekommendera det här företaget! Jag har just köpt en scampi och känner mig lite rostig inför upptagning och rigg på Bullandö. Att få alla frågor ingående förklarat och en känsla av att man inte stjäl tid är ovärdeligt! Det är bara att tacka o buga!
Ronny Carlsson
Gunnar N:
Proffsig båtmäklare som har en gedigen båtkunskap sedan många år. Båtsnickare, kappseglare och besiktningsman. Säljer huvudsakligen lite större båtar, men åtar sig också uppdrag att sälja mindre båtar om dom är fräscha. Torbjörn är en hedersman!
Petter S:
Åh, Dalarö Kajak kan varmt rekommenderas! För 500 pix så får man en dubbelkajak för två personer i ett dygn, och jäklar vad skönt det är att glida fram mellan kobbar & skär en högsommardag i juni/juli/augusti. Dessutom är Dalarö samhälle en liten levande idyll (relativt avslappnad stämning för att vara Sthlms skärgård) med finfina små restauranger, himmelsk mjukglass & grymma våfflor. Inte så långt ifrån stan, men ändå så annorlunda! Boka i god tid & glöm varken solkräm eller badutrustning.