Pontus L:
Bra bemötande, trevlig på telefon och på plats. Säljaren såg till att affären gick igenom på en smidigt och säkert sätt. Jag hoppas att jag kan handla hos major cars nästa gång det är dags igen.
Elvis O:
Hej,
Jag har både köpt och sålt via BBF och alltid fått rätt hjälp och professionellt bemötande.
Bilarna har både hämtats och levererats till min hemadress utan några problem alls.
Rekommenderar starkt att göra affär med bla Firas och övriga medlemmar på anläggningen i Bålstad!
Mvh nöjd kund från Norrköping EO
Bur Sören Jimmy M:
Suverän service och bemötande. Kan varmt rekommendera dessa killar på Flyman fordon som hjälpte oss att fixa en a-traktor (Audi A1) till dottern. Vi är jättenöjd! Tusen tack Oskar för hjälpen.
Charlie P:
Blev jätte bra bemött vid köp av bilen.
Men sen när de visade sig att bärarmen hade rostat av och jag tappade den under bilfärden så var de inte lika lätt längre.
Hade jag varit på motorvägen hade jag nog inte suttit här idag.
Ena killen hävdade att jag kört på något och att bärarmen inte kan rosta då den inte är gjort i metall.
Den andra killen säger de här ska vi fixa du får tillbaka pengarna som de kostade att laga bilen. Har fortfarande inte fått några pengar och skadan och första kontakt var 16 mars 2022.
Kenneth E:
Har handlat här en gång då hette företaget Autoalliansen i Norden AB.
Samma ägare som nu
Fungerade dåligt efter köp inga som helst avtal hölls efter köpet.