Begagnade bilar i Uppsala

Knivsta  (3 st)
Enköping  (2 st)

Topp 25 försäljare av begagnade bilar i Uppsala

• Ramo S
    Ramo S: Trevligt bemötande, snabb och smidig affär. Kan varmt rekommendera. Skulle absolut kunna göra affär med dem igen.
  • Pontus L
    Pontus L: Bra bemötande, trevlig på telefon och på plats. Säljaren såg till att affären gick igenom på en smidigt och säkert sätt. Jag hoppas att jag kan handla hos major cars nästa gång det är dags igen.
  • Automobil Norra AB

Verifierat företag
    391 omdömen
    Hos oss på Automobil Norra AB kan du få hjälp både med bilköp och försäljning. Varmt välkommen att ta del av vårt stora billager!
    Brian S
    Brian S: Köpte en mc och blev bra bemött. Affären gick smidigt och jag är jättenöjd med produkten
  • Uppsala Motorcenter AB

Verifierat företag
    65 omdömen
    Filip H
    Filip H: Köpte min bil där. Fick en jättebra beskrivning av den som stämde överens med verkligheten då jag åkte en bit. Känns tryggt!
  • Vill du ha en bil till bra pris som fortfarande håller hög kvalitet. Vi kvalitetstestar, åtgärdar och tvättar alla våra bilar innan försäljning.
    Eric S
    Eric S: Köpte en V70 -12 av dem, efter en månad kom check engine lampan på och deras verkstäder fick titta på den. Slutade med att de bytte turbon på den när det enbart var en sensor som var trasig. Fick lämna in den på Volvo och stå för det själv för att få den att rulla. Lämnade ett ärende till ARN men eftersom problemen fortsatte med bilen kunde inte ARN avgöra ärendet och gav mig därför avslag på att häva köpet och få ersättning. Sålde den vidare med en mindre förlust. Skulle aldrig rekommendera dem till någon, än mindre Johan som tog över ärendet från Simon (som var bra!).
  • Lena H
    Lena H: Vi blev så väl bemötta på Knivsta Bilhall! Vi fick råd och hjälp utan att det upplevdes påtvingande. Vi har bara goda erfarenheter av vår kontakt med dem. De är lyhörda och hjälpsamma. Vi tittade på bil och genomförde sedan köp hos dem. Max och Joe svarar ärligt och tydligt på frågor. Vi köpte en liten Ford av dem som vi är jättenöjda med. Vi kan varmt rekommendera detta ställe!
  • Elvis O
    Elvis O: Hej, Jag har både köpt och sålt via BBF och alltid fått rätt hjälp och professionellt bemötande. Bilarna har både hämtats och levererats till min hemadress utan några problem alls. Rekommenderar starkt att göra affär med bla Firas och övriga medlemmar på anläggningen i Bålstad! Mvh nöjd kund från Norrköping EO
  • MENAWS A
    MENAWS A: Otroligt snabb och smidig affär med enormt bra service och uppföljning 👍🏼
  • Jahed A
    Jahed A: De har lurat mig och många andra, du kommer bli lurad 1000 % Rekommenderar inte alls.
  • JOAKIM Z
    JOAKIM Z: Totalt dålig service, vägar att ta ansvar för dålda fel på bilen. Vägarar att lyssna och vägrar ersätta skadorna som har uppsått under en kort tid. Säljer på värdelösa försäkringar och värdelösa garantier. Milobil är den mest inkomitenta bilfirma som finns i uppsala
  • Nicolae Valentin P
    Nicolae Valentin P: Har köpt två skåpbilar av dessa killar och det har fungerat kanon! Rekommenderas starkt!
  • Björn Bertil Magnus O
    Björn Bertil Magnus O: När man köper en begagnad bil är det alltid något som behöver åtgärdas. QAutos löste dessa problem snabbt och smidigt och över förväntan bra. Jag har tidigare köpt många bilar begagnat men QAutos gjorde affären extra smidig. Det här var första gången jag köpte en bil av QAutos och förhoppningsvis blir det fler i framtiden.
  • Bur Sören Jimmy M
    Bur Sören Jimmy M: Suverän service och bemötande. Kan varmt rekommendera dessa killar på Flyman fordon som hjälpte oss att fixa en a-traktor (Audi A1) till dottern. Vi är jättenöjd! Tusen tack Oskar för hjälpen.
  • Joakim Nicklas Dick J
    Joakim Nicklas Dick J: Trevlig kundservice som gav mig hjälp direkt. Tack!
  • Peter W
    Peter W: Alltid bra service, kunnig o bra personal ☺
  • Mohammed Said S
    Mohammed Said S: Super nöjd! Fantastiskt bemötande!
  • Charlie P
    Charlie P: Blev jätte bra bemött vid köp av bilen. Men sen när de visade sig att bärarmen hade rostat av och jag tappade den under bilfärden så var de inte lika lätt längre. Hade jag varit på motorvägen hade jag nog inte suttit här idag. Ena killen hävdade att jag kört på något och att bärarmen inte kan rosta då den inte är gjort i metall. Den andra killen säger de här ska vi fixa du får tillbaka pengarna som de kostade att laga bilen. Har fortfarande inte fått några pengar och skadan och första kontakt var 16 mars 2022.
  • Malin Eva E
    Malin Eva E: Jag och min son köpte nyligen en Volvo V50 hos RY Motor i Uppsala och ägaren och hans son var verkligen supertrevliga, hjälpsamma och skötte all kontrakthantering och överlämnande mycket smidigt. De ingav förtroende direkt och vi är verkligen nöjda med bilen. Rekomenderas varmt!
  • J
    J: Nöjd kund! Ägaren är en mycket lättsam och förtroendeingivande kille som vill att båda parter ska vara nöjda. Alltså motsatsen till de där lismande eller plastiga töntarna som gör att man vänder och går ut med sina pengar efter 30 sekunders interaktion.
  • SUSANNE L
    SUSANNE L: Inget företag jag rekommenderar vid köp av begagnad bil i alla fall. Svåra att få tag i. Lämnar dålig garanti (1mån) på begagnad bil. Ljög om att bilen var servad, de märkte väl att vi inte hade egen koll på sånt. Vi skulle lämna in bilen o få service-lampan släckt o lite annat som de visst missat på (den obefintliga) besiktningen. Slutade med service o motortvätt pga massivt läckage i oljepump, som service-firman upplös oss om att den inte var servad på mycket länge. Så, stor besvikelse när man trodde att en sådan här bilfirma skulle vara seriös.
  • Nadim R
    Nadim R: Bra service och nöjd med bilköpet!
  • Robin V
    Robin V: Köpte en begagnad bil som jag också provkörde. I beskrivningen stod att det fanns vinterhjul. När jag kom fram till däckverkstaden för att lämna in mina "vinterhjul" visade det sig att det var däck utan fälg. Alltså vinterdäck och inte vinterhjul. När jag ringde och pratade med säljaren om det här fick jag bara höra att jag skulle ha kollat lite bättre när jag provkörde, "bad luck". Efter mycket snack så skulle deras däckverkstad hjälpa mig att hitta billiga fälg. Jag väntar fortfarande. De tyckte inte att vinterhjul betydde att det finns fälgar med. Man kan ju också skifta däck varje säsong. Eller hur! För övrigt funkar bilen bra, inga problem. Men jag kommer aldrig köpa bil hos de här skämtare igen.
  • Jonatan Bo Roland L
    Jonatan Bo Roland L: Köp aldrig en bil där ifrån. Dom är nå jäkla tattare bara. Lurendrejeri. Köpte en bil där ifrån. Och de är rena skroten. Dom har gjort provisoriska lösningar på grejer som varit trasig…. Köp aldrig en bil ifrån dom
  • Süleyman G
    Süleyman G: Ingen service eller mottagande Jag varnar alla kontakt med detta företag dem säger ett på telefon och annat på när du väll befinner dig på plats. Om ni ska göra ett inbyte var försiktig med påhittade feler så att dem kan dra ner värdet på din egna bil. Jag upplevde det igår 04/05/2015 fick åka från Göteborg till Uppsala säljaren så att en tekniker skulle kolla på inbytes bilen alltså din egen bil dem säger detta är fel detta är fel massa fel dem så på telefon du får 215000 till mig men när jag väl var framme så ville han sänka mellan 35000 till 40000 kr. Deras tekniker det är verkligen en egen clown för sig så mitt råd är att var försiktiga med både säljarna samt deras clown tekniker . Alla som äger en AUDI vet att för att bilen ska starta utan nyckel så måste du trampa på broms pedalen för att bilen ska gå igång deras tekniker skrev att det inte funkar han testar knapparna utan att trampa på broms pedalen därför att dem ska hitta påhittade fel så att dem kan sänka värdet på din bil. Detta företag är oseriös och rekommenderas inte till någon