Samarbetet med denna bilhandlare var mycket bra, vi reste 3 timmar till dem inte förgäves. Bilen vi köpte var vackrare live än på bilderna, alla rekommendationer.
RM Automobility
RM Automobility erbjuder ett brett utbud av leveransklara bilar till förmånliga priser! Hos oss kan du förvänta dig en trygg och enkel bilaffär med personlig service av vår kunniga personal. Vid bilköp erbjuder vi alltid hemleverans samt olika finansieringslösningar. Om du går i tankar att köpa en ny bil hjälper vi dig att...
106 omdömen om RM Automobility
Sedan starten hos Reco 2024
Jätte bra service och smidigt , trevligt personal
Fick utmärkt hjälp vid köp av en ny bil! 👍
Trevligt bemötande både på telefon och i butik. Det var inga konstigheter de höll vad de lovade och lite till. Så det blev en bilaffär. Sedan blev jag uppringd och de frågade om n min 3 timmars biltur gått bra om det vart några problem, samt om jag var nöjd med köpet. Inte vanligt när man köper en gammal begagnad bil.
Köp inte bil här!! En nära bekant försökte köpa bil av den här bilhandlaren men det slutade bara med huvudvärk och tyvärr ingen bil. Allt verkar bra i början men sedan när det som utlovats inte sker och kunden börjar ställa krav så slutar de svara på mail och telefon. De skyller på att de inte har tillgång till saker och vägrar göra ägarbyte, folk stup i kvarten är lediga eller sjuka, de skjuter upp leveraser och ljuger om nästan till allt. Efter kontakt med transportstyrelsen, deras finansbolag och kommunrådgivningen så...
Hej Elna Hilda Birgitta och tack för er feedback. Vi beklagar att ni har haft en negativ upplevelse med oss. Vår ambition är alltid att erbjuda våra kunder en positiv och professionell köpupplevelse, och vi tar er kritik på största allvar. Vi vill gärna klargöra att vi har ett nära samarbete med de finansbolag och banker vi arbetar med, och vi har inte haft några problem i våra affärsrelationer. Vi kan försäkra er om att vi alltid strävar efter att hålla en hög standard på våra tjänster och våra samarbeten. Angående...
Förtroendeingivande säljare, bra betalt på inbyte och bilen jag köpte var nästan bättre i verkligheten än på bilderna. 10/10
Trevligt och vänligt bemötande
Köpte en Golf, bytte in en Up! med dålig koppling. Inbytet skulle hämtas, vid 3 olika tillfällen så fick jag beskedet att "Han kommer i morgon" 3 gånger tog jag ledigt från jobbet, men ingen kom. 4.e gången dök han upp. Firman skulle då leverera vinterhjulen till Golfen när inbytet hämtades, för att hjulen "låg i tvätthallen" när jag hämtade Golfen, men inga vinterhjul dök upp. Efter väldigt många påtryckningar att jag behövde ha mina hjul levererade, så slutade RM att påstå att hjulen skulle levereras, utan istället så...
Hej Peo Per-Olof, Det var mycket sagt här som är långt ifrån sanningen, men vi hoppas du mår bättre utav att leva ditt liv på det sättet. Vi har ingen tvätthall och du har inte heller någon överenskommelse om ett par vinterhjul, du var hit i Augusti och vela ha ett par för det kunde nämligen snöa när som helst. Du har aldrig heller informerat oss om något läckage Vi är faktiskt glad över att du inte väljer att komma hit med dina klubbmedlemmar ur eran häftiga motorcykelklubb och spänna er medans ni riktar löften emot...
Jag blev väl bemött av personalen där Jag hade aldrig hört talas om RM så förväntade mig inte jättemycket Sammanfattningsvis, bra firma, lätta att prata med👍🏼
Försäljningen gick smidigt och snabbt!
Gustav på RM Automobility gör ett fantastiskt arbete, jätte trevlig och ärlig och sätter kundens behov först. Bra pris, och super smidiga rekommenderar starkt att köpa från RM Automobility!
Hej Albin! Tack för dina fina ord, hoppas bilen blir vad du tänkt dig och tveka inte på att höra av dig om det är något vi kan göra! Allt gott så länge!
Seriös säljare! Lyssnade och tog in kundens önskemål utan att vara på och arrogant som de flesta bilförsäljare är idag. Vi är jättenöjda med kundbemötandet och servicen vi fick :-)
Hej Nittaya! Det var jätte trevligt att träffa er och jag hoppas vi gör det igen när det är dags för en annan bil, men att Golfen blir precis vad ni hoppas utav den så länge. Ta hand om er! :)
Tog telefonkontakt dagen innan om bilen ifråga, och redan då kände jag förtroende för försäljaren. Väl på plats dagen efter så byggdes förtroende upp, bara en sån sak som att han åkte iväg och tankade upp bilen så att vi kunde ta en provkörning och kunde komma tidigare en dom skulle öppna.Efter provkörningen så hade vi en bra och ärlig dialog om bilen, skulle vara dottern första bil, vi kom väldigt bra överens, så det blev än väldigt bra och händelserik första bilaffär för alla inblandade, eloge för det.
Hej Timo! Det var jätte trevligt att träffa dig och din dotter, jag hoppas hon blir fortsatt nöjd med sin Passat och vi tackar för dom fina orden!
Ja ! du RM Automobility allt började så bra....ni fick jätte fina recensioner av mig när jag köpte bilen i augusti, men vill ändra på de nu. Jag körde bilen en vecka sen dess har den stått på verkstad, visst är de jätte tråkigt RM Automobility, jag köpte till en Extra Garanti hos Er Auto Concept "Guld" som jag betalade 17.000 kr till Er, tyvärr får jag inte utnyttja denna då eran firma har skulder hos Auto Concept, dessutom fick jag veta att jag bara hade Silver i den Garantin men betalade för Guld.....ja ja vad ska man...
Hej Agneta, och tack för att du hörde av dig till oss. Vi är mycket ledsna att höra om din upplevelse, och vi förstår att det har varit frustrerande. Vi vill klargöra att det inte handlar om några skulder gentemot AutoConcept, utan snarare att vi inte har lyckats komma överens om ett fortsatt samarbete. Vi har därför valt att flytta över alla våra garantier till Fragus, och vi har även erbjudit dig att registrera din garanti där. Vi beklagar om detta har orsakat förvirring. Vi förstår din oro över garantin och vill...
Bra bemöttande, trevlig personal och ärlig.
Väldigt trevligt bemötande och stort engagemang och lyhördhet. Supernöjd kund
Jag köpte nyligen en bil hos RM Automobility och hade en fantastisk upplevelse! Personalens kunnande och engagemang var imponerande, och de tog sig tid att förstå mina behov. Utbudet av bilar var stort och i utmärkt skick, vilket gjorde provkörningarna roliga och givande. Köpprocessen var smidig, och jag kände mig trygg i mitt beslut. Jag kan varmt rekommendera RM Automobility till alla som letar efter en ny bil! Kiitos!
Hej! Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du haft en så positiv upplevelse hos oss på RM Automobility. Vårt mål är alltid att förstå våra kunders behov och erbjuda ett brett utbud av bilar i toppskick. Det betyder mycket för oss att du kände dig trygg i köpprocessen och uppskattade vår personal. Kiitos igen och ha en fin dag! Med vänliga hälsningar, RM Automobility
Ingen bra upplevelse av denna firma. Har varit i kontakt både med mail och telefon kring en återbetalning av reservation för en bil. De har lovat en återbetalning åtskilliga gånger under 4 veckors tid. Nu vägrar dom svara när jag ringer från egen telefon och vägrar svara på mina mail. Har anmält firman till KO
Hejsan, Vi hittar ingen kund med ditt namn i vårat register, och sedan funkar väl en en handpenning som så att om du ångrar dig och drar dig ur affären så förfaller väl den till bilhandlaren? Så lyder i alla fall lagen om handpenning.
Svarar inte på mejl eller på mobil när man har försökt kontaktat dom i en vecka angående ett problem med bil köp. Har ställt till med alldeles för mycket huvudvärk då jag inte har fått dom grejerna som utlovades när jag skaffade bil via dom. Verkar oseriösa då dom inte kan ge svar på varför dom inte svarar eller varför dom inte kan köra ut grejer till mig eller dom andra problemen samt frågorna jag har ställt dom. Däremot så har dom tid att svara folk när man lämnar en recension.
Hejsan Oskar! Jag har försökt vid flertalet gånger att förklara för dig att det är Transportstyrelsen som skickar ut ägarbevisen och inte vi, det gjorde jag också senaste gången du kontaktade oss, vilket var i Lördags, vilket är bortsett ifrån idag den senaste arbetsdagen och din säljare du har ringt idag är ledig, så jag förstår att han inte svarar på sitt direktnummer men det finns ett annat nummer samt ett växelnummer man kan ringa då. Det är tråkigt att du valt att gå ut med lögner Oskar, men kontakta oss gärna ärligt...
Exceptional service. Attention to detail. Customer centric!!! The team at RM Automobility are one of the few genuine customer-first dealers in Sweden. This is my second dealing with them and I must say I’ll go back again and again. The purchase process and handover was a smooth transition as they did everything for me. If you’re ever looking for a good, well maintained and top notch car for an affordable price, RM is the place to go. /Frederick
Dear Frederick, Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience! We're thrilled to hear that you had such a positive experience with us, not once but twice! It’s our priority to ensure every step of the process is as smooth and seamless as possible, so we're glad to know we succeeded in making your purchase and handover effortless. We're truly grateful for your continued trust in RM Automobility and are honored to have you as a returning customer. We look forward to welcoming...
Bra service, mycket nöjd med bilen jag köpte.
Hej! Tack för de fina orden, vi hoppas att det fortsätter så med härliga BMW!
Grymt nöjd med mitt köp, tack!
Det tycker vi om att höra Simon, tveka inte på att kontakta oss igen när det är dags för nästa!
Ganska rakt fram och inte alltför krångligt.
Hej Tobias! Tack för ditt omdöme och vi önskar dig många glada mil med din fina Saab!
Köp INTE bil här! Köpte bil med garanti trots det vägrar dem göra nödvändiga reparationer för att bilen ens skall vara körbar! Sämsta bilfirman någonsin! Ärendet ligger hos tingsrätten
Hejsan Sofie! Vi har ingen kund med ditt namn i vårat register, du får gärna återkoppla så kanske vi kan hjälpa dig navigera till rätt företag.
Vi blev som så många andra här, lurade på våran bilaffär hos RM Automobility. Bilen vi köpte skulle levereras nybesiktad enligt överenskommelse, men det glömdes bort. De skulle stå för kostnaderna, samt skicka en vindrutetorkare som saknades. Servicen var urusel och sedan slutade de svara, så vi har fått stå för alla kostnaderna själva, samt inte sätt till någon vindrutetorkare som skulle skickats enligt överenskommelse. Våran upplevelse är under all kritik och ärendet ligger hos ARN.
Hej Victor! Det är tråkigt att du trots att vi levererat och gått med på allt du begärt, besvarat dina samtal 7 på morgonen som är långt utanför våra arbetstider, ändå inte kan göra dig nöjd, vi fick en inbytesbil med trasig växellåda och en ac-kompressor som inte funkar och mycket andra trafikfarliga defekter, trots dina egna ord "Varit en bekymmerfri bil vi alltid kunnat skjutsat barnen utan oro i". Du ringer en säljare om är sjukskriven och vill inte prata med någon annan som är tillgänglig, då är det faktiskt svårt...
Köpte en bil och bemöttes på ett bra sätt av RM Automobility. Bilen fungerar bra
Sålde min bil till RM. Precis som utlovat. Snabb & smidig affär. Bilen swishades på plats & Ägarbytet gjordes elektoniskt på plats. Smidigare än så blir det inte :) / Michel, Kia Sorento
Löste sig till slut med allt👌.
Trevlig personal, kan sin sak och lösningsorienterade. Marvin och Gustav var mycket hjälpsamma.
Det var en väldigt smidigt och snabbt affär med RM Automobility. Toppen 👍
Riktigt bra service! Snabb och smidig affär dessutom. Kan varmt rekommendera dom för bilköp!
Kändes bra med bra service. Kan rekommendera denna bilfirma.
Så trevligt mottagande, kan varmt rekommendera RM Automobility 😊 så därav blev de en Ford Kuga så jäkla nöjd och så fin. Fick även samtal dagen efter då dom ville kolla om jag var nöjd med köpet. Har aldrig varit med om de, så super tack RM 😊
Vi fick snabbt kontakt med en säljare och ett professionellt bemötande när vi kom. Säljarna lyssnade på mig och min man och gjorde vad de kunde för att tillgodose våra önskemål. Vi fick provköra bilarna utan problem. När vi väl bestämde oss för vilken bil vi ville ha fick vi hjälp av Gustav som skötte affären på ett trevligt och smidigt sätt. Vi upplevde att han var ärlig och är mycket nöjda med både hur affären gick till och bilen vi köpte. Kan varmt rekommendera Rm automobility.
Trevligt bemötande, allt var klart och tydligt genom hela affären, allt skedde enligt överenskommelse. Mycket nöjd, skulle absolut kunna tänka mig att sälja eller köpa en bil till av RM Automobility. / Martin
Väldigt oprofessionell firma. Rekomenderar INTE detta företag. Vägrar att göra ägarbyte på bilen jag köpt. Ignorerar mina mail och sms. Fått betalt över 90% av bilens pris och vägrat göra ägarbyte. Bilen är avställd och jag kan inte teckna försäkring då den inte står i mitt namn. Nu ligger ärendet hos transportstyrelsen för utredning.
Hejsan Leena! Det är väldigt tråkigt att läsa ditt omdöme då det inte är särskilt rättvist 15:08 mejlar du mig, 15:10 har du lagt in ditt omdöme här, det var ju inte mycket tid att svara dig där men du får gärna kontakta mig oavsett så ska vi hjälpa dig. Inga ägarbyten går igenom över helger eftersom transportstyrelsen uppdaterar inte då, sedan har du kontaktat Transportstyrelsen och skapat ett ärende under den tiden som blockerar för oss att genomföra ett ägarbyte tills den processen är klar, så vi kan ju inte...
Vi är nöjda med bilen vi köpte men bemötandet är lite snackigt. Det är många omständigheter runt omkring som det hela tiden hänvisas till. Det ger ett svajigt intryck.
Hej Alexandra, Tack för din feedback, jag ber om ursäkt för att jag var tvungen att ta ledigt samma dag som besiktning och leverans skulle ske för att se efter mitt barn och lämnade över allt till min kollega, jag upplevde dock som att ni var väldigt nöjda när ni lämnade med bilen och hoppas att det fortsätter så.
Sålde min bil till dom, smidig affär. Rakt på sak och inga krångel🙌
Firman lovade att åtgärda alla eventuella fel på bilen då den inte gick att provköra vid köpet. De skulle absolut inte va några problem då dom jobbade med ”öppna kort”. Tyvärr så ändrades de så fort som dom fick betalt för bilen. Bilen skulle levereras med NYA däck men det gjorde dom inte. Efter många diskussioner så skulle dom försöka leta upp några bättre begagnade. För dom skulle ju va ”NYA” för mig 🤔. Tillslut så skickade dom nya däck men vägrar betala för montering (2500kr) Dieselvärmaren gick inte att provköra vid...
Hej Henrik, Det är tråkigt att du inte ska berätta hela historien men oavsett vad hoppas vi att du är nöjd med bilen där vi följde varenda notering du själv valde att lägga dit i avtalet. Det stämmer att vi också köpte helt nya däck till dig och leverera dom hem till dig, men att vi inte stod för omläggningen som du inte ens har bett om är då värt ett negativt omdöme? Du lade till 7 punkter på brister du fann på bilen, vi åtgärdade allihopa, så du hade ett väl dokumenterat avtal som du själv fick skriva men är ändå...
Jag ha varit sjukt nöjd med bemötande både av chafförer och säljare ! Skulle de va nå problem med fordonet man köper av dom så löser dom det direkt Ha köpt både en golf och en Audi där och kommer fortsätta att byta bilar hos dom !
Hej Simon! Tack återigen för ditt förtroende och en trevlig affär!
RM Automobility köpte min bil av mig. Affären gick väldigt smidigt och otroligt bra bemött av dem. Köper/säljer gärna bil här igen!
Tack för de fina orden Mikael, du är alltid välkommen hos oss!
Tyvärr måste man ge en stjärna. Jag har aldrig jobbat med sådana bedragare. Köp på annat håll
Hej Oliver, Det är tråkigt att du väljer att skriva så för att ni erlägger en handpenning, vi kostar på bil och affär enligt era önskemål sedan drar ni er ur, självklart så kommer handpenningen inte återbetalas då när vi fått kostnader, det är inte bedrägeri utan det är precis så det funkar med handpenning och läs gärna lagen om handpenning. Ni är varmt välkommen att kontakta oss om ni fortsatt vill använda handpenningen till att köpa bilen eller någon annan hos oss.
Kasst, håller ej vad de lovar öht. Bilen skulle varit besiktigad- var inte det. De skulle sen betala den och ev fel som kom upp - har ej gjort (var flera fel) m.m Nu har de slutat svara.
Hej riktigt nöjd med min bil affär, det gick på distans snabb o smidigt, grabbarna ställde upp och levererade bilen hela vägen till Skåne, man kom fram kl 2 på natten och då fick jag min TESLA några timmar efter bil affär. Tack så jättemycket.
De var riktigt trevligt at gör affärer nöjd angående är tack gärna
Mycket trevilga försäljare, Bra bemötande, Kunden i fokus, Är super nöjd med mitt köp . Vet oxå att om det skulle bli problem så är det bara att höra av mig , så löses det på bästa sätt för båda parter. Rekommenderar detta företag med handen på hjärtat.
Trevligt bemötande! Snabb o smidig affär/ mvh Lasse
Kundvänligt serviceminded med ett trevligt förtroende ingivande bemötande!
Försäljningsuppdrag. Fungerade bra, inget att anmärka på 👍
De kontaktade mig och kom med ett bud på min bil som jag hade på annons. Vi kom överens om ett pris och affären genomfördes snabbt o smidigt utan några problem.