Begagnade bilar i Kävlinge

6 rekommenderade försäljare av begagnade bilar i Kävlinge kommun

Nyfiken på vad din bil är värd?
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om fri värdering nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Yalda A
    Yalda A: Fadi, som vi köpte bilen från , var snab och svarede altid på telefonen....han holdte sine ord och det han lovede.
  • Driver du bilhandel i Kävlinge?

• Fredrik Åke N H
    Fredrik Åke N H: Hade lite problem med att bilen inte skrevs över direkt men säljaren gianni fixade allt. Ska ni köpa bil här be o få prata med säljaren gianni han va bäst o polerade upp bilen extra som va en BMW 535d som jag köpte av dom. Han fixade allt och skötte kontakten jävligt snyggt efteråt.
  • Mattias J
    Mattias J: Den absolut värsta upplevelsen när det kommer till bilhandlare. Efter att brister påpekats på bilen blev det hotfull stämning och vi fick lämna platsen omedelbart. Felen på bilen, som sades vara i brukligt skick, visade sig vara ingen bromsverkan öht med gashäng. Dålig kombination. Jag vill verkligen lyfta ett varningens finger för den här bilfirman! Ansvariga ger ett onekligen oseriöst intryck! Gör dig själv en tjänst, handla inte här.
  • Jan W
    Jan W: Trevliga att ha att göra med. Raka besked och man kan ha en dialog med dem om vad som skall/bör göras på bilen. Verkar genuint intresserade av (engelska) bilar och att reparera dessa på ett bra sätt. Hoppas det fortsätter så här...
  • Sven Daniel Mathias A
    Sven Daniel Mathias A: Hyrde husbil hos Bilklippet och det var många problem. 1. Jag fick en annan husbil än den vi muntligt kommit överens. 2. Vattenkranen i köket fungerade ej. 3. Elsystemet i bodelen fungerade till och från och belysningen blinkade. 4. Extremt dålig lukt ifrån gråvattentanken gjorde det svårt att vara i husbilen. Fick åtgärda det själva under resan. 5. Inventarier saknades trots att de stod med på förteckningen om vad som ingick. 6. Hel- och halvljuset var felställt och bländade mötande trafikanter. 7. Kontraktet stämde inte med vad som förmedlades muntligt på flera punkter, tex återlämningstid och förväntad städ och tvätt. Bortsett från problemen ovan så fungerade hämtning och lämning enkelt och smidigt.
  • Driver du bilhandel i Kävlinge?

• THOMAS F
    THOMAS F: Otroligt oseriös. UNDVIK!! Köpte en Opel där servicelampan börjar lysa efter 3 månader. Kontaktade Jörg som både var otrevlig och föröskte tuta i mig lögner som att begagnade bilar inte har någon garanti samt att kreti och pleti tro att man alltid är skyddad. Upplyste honom om konsumentköpslagen och att han som handlare alltid lämnar 6 månaders garanti oavsett vad han säger/tycker,,. Fortsatte med sina lögner och försökte hitta på allt efter som för att skydda sin egen rygg. Mer intresserad av att tjäna pengar än att ge kunderna bra service! Köp din bil på annat ställe! Tillägg 2022-01-05: Jörg Teske fortsätter med sina lögner även till ARN så mitt förslag till er som har strul med Hvilans Bil är att vända er till ARN. Företaget finns i deras register nu.