Dawoud M:
Jag blev bemött på ett professionellt och tillmötesgående sätt. När det gäller bilen jag köpte, förväntade jag mig inte att den skulle vara i detta fantastiska skick. Tack för din professionalism i ditt arbete och din ärlighet mot kunden.
Fredrik P:
Mycket seriöst företag. Köpte vår första husbil här. Noggrann genomgång av alla funktioner. Kunniga säljare och egen verkstad. Fick leverans av husbilen på utsatt tid dock med ett nytt kylskåp då dem upptäckt att de gamla inte kylde för fullt. Kan varmt rekommendera detta företag.
Emma O:
Köpte en bil som efter EN dag inte längre gick att backa. Växellådan hade egna hemmabyggda svetsade delar när originaldelen varit i plast. De erbjuder sig inte att åtgärda, men går till sist med på att ersätta med 1000 kr. Detta täckte inte ens kostnaden för reservdelarna. De motiverar med att jag ju faktiskt provkörde två gånger och att jag godkänt skicket. Hur ofta demonterar du växellådan innan ett bilköp? Akta er för den här firman. Tyvärr kollade jag inte själv omdömen innan jag handlade av dem... Jag vill helst sätta minus i betyg, men 1 får väl duga.