Tony Staffan C:
Omdöme Ditec - Tuna bilvård Eskilstuna samt Storängens Bilverkstad & Bilvård.
Kort version, hela finns hos mig att läsa för den som är intresserad. 2st A4 sidor ungefär.
Fullständig underredsbehandling rostskydd samt rostborttagning.
Chefen/ägaren av bolaget utförde själv behandlingen på min bil enligt honom själv och det är han som drivit bolaget i 6år.
*Ej betalat sista leveransen av rostskyddsmedel från Swerust och skyldig honom pengar, nu borttagen från Swerust hemsida och samarbetet är avslutat, jag har haft kontakt med ägaren av Swerust som är superbra.
*Killen som är utbildad inom rostskydd har slutat på företaget.
*Håller inte det man lovar angående översändning av före/efter bilder den dagen det sa det skulle skickas.
*Allmänt struligt med tider att kunna hämta bilen pga chefen/ägaren inte är på plats jämt då han har 1–2 andra ställen med som han är på. Först sa en tid, sen gick inte den, omständligt när man inte har lånebil och måste planera skjuts.
*Skulle få bilder på de delar som hade rost på sig när rosten var behandlad / borttagen, som man sa tog 2h extra betalt för att ta bort, vilket jag fick skriftligt på innan inlämning, men fick inga såna mer riktade direkt bilder på dom få platser där rost fanns.
*Skulle tankat min bil för 200kr efter dom kört den till den andra bilvård stationen i den andra staden, vilket de ej gjordes för de var mindre soppa i bilen när jag hämtade den än lämnade den.
*Jag visade att huven var aluminium och inte behövde rostskyddas, ändå rostskyddas den och de är efterrinningar från hålen.
*Hissad på fel punkter så plast/plåt vikt sig
*Saknar plastplugg i 2 hjulhus
*Dagen efter hämtning.........................
"Läs hela denna på FB i Eskilstuna grupperna då jag bara kan skriva 3000 tecken här ://///. Kommer också upp om man googlar Tuna bilvård och omdöme så finns ej länk till fb inlägg.
REYNALDO M:
Det sämsta bemötandet jag varit med om, läxar upp mig och min vän för att han vill veta om vi har pengar när vi försöker bestämma oss mellan 2 olika bilar han hade, bortkastat tid och energi på en sån inkompetent människa!
Inte nog för att påpeka att dem flesta bilarna är nagellack penslade på lacken och vill ha överpriser!
Köp inte bil eller åk hit heller från denna firma, dem är inte seriösa!
PETER N:
Kan verkligen inte rekommendera den här verkstaden!!! De är kan möjligen vara duktiga på att byta bromsar och skifta däck, men mitt motorhaveri på E4:an utanför Vagnhärad blev ingen rolig historia. Första bemötandet var bra och vi kunde få en hyrbil och fortsätta vår resa drygt en timme efter att bilen gav upp. Sedan började “Never ending story” rullas upp. Från början var det två st spridare som skulle bytas till en kostnad av ca 6000:-. Det blev sedan tre spridare innan man kom på att motorn troligen var slut. Till saken hör att man inte hade instrument till att “gifta in” spridarna utan jag ordnade en kille som ställde upp och fixade detta när han körde förbi på väg hem från jobbet. Han var där flera gånger. Nåväl en “ny” motor beställdes från en skrot och den skulle vara kontrollerad och provkörd. Detta skulle gå på 29000:- Efter monteringen visade det sig att det var samma fel på den motorn och en annan motor togs fram och vi kom överens om att dela på monteringskostnaden, 35000:- stannade det på. Nästan två månader tog det och till råga på allt ville de ha tillbaka hyrbilen i förtid så vi var tvungna att hyra en hyrbil på hemorten och åka till Vagnhärad med två bilar, en sträcka på nära 110 mil. Nu var bilen hemma och efter att ha lagt ner 35000 på den så borde väl allt vara frid och fröjd? Inte då! Vid en resa i de djupa Smålandsskogarna small det till under huven och bilen gick ner i “limp home mode”. Detta visade sig senare vara en slang som inte var fastskruvad ordentligt vid motorbytet. Givetvis så koksade partikelfiltret igen av detta och vi lämnade bilen till vår hemma-verkstad för att regenerera filtret. Verkstaden ringer tillbaka när de startat bilen och säger att de inte vill köra den då vattenpumpen är helt slut. ME bilverkstad har alltså satt in en motor UTAN att byta remmar, vattenpump eller något annat som man ALLTID GÖR vid ett motorbyte. I en av remmarna var det dessutom ett stort jack så den kunde gått av när som helst. Summa summarum så gick det på 15000:- att fixa till ME-bilverkstads fel. och totalsumman för motorbytet stannade på 50000:- Som bonus fick jag dessutom en rejäl buckla på bakluckan under tiden bilen stod på ME bilservice men de bara skyllde ifrån sig och sa att bucklan fanns där när de fick bilen.
Kr K:
Dottern lämna in sin Peugeot SP3 för försäkringsjobb.
3 dagar säger föreståndaren att det ska ta, efter många samtal hit o dit o bortföklaringar 20 dagar tog det, dottern hämtar o kommer hem jätteledsen den låter illa om den och går illa.
Jag startade,,,,mycket riktigt låter så illa, kollar under känner med handen att det läcker avgaser mellan cylinder och avagsröret/LÅTER,, plus att det sitter felaktiga bultar 8.8 bult med helgänga?det ska sitta pinnbultar...
Vi ringer och ifrågsätter det.
Micke föreståndren säger att det har du rätt i det ska sitta pinnbultar,,jaha varför har du inte satt dit några??i
Testkör ni inte mopparna??
svar vi vet ju inte hur dom låter innan,,
Man blir förvånad över svaren.
Bilder finns från mig både före o efter om det blir några ifrågasättningar med försäkringsbolaget m,m
Efter mycket om och men fram o tillbaka med moppen
Tjafs med andra ord så kanske han skulle ta moppen under dagen, okey fick moppen, men går forfarnde illa säger dotter, nä nu orkar jag inte mer, vi går till en
AUKTORISERAD HANDLARE NÄSTA GÅNG
Motordepån som säger att man är oförskämd för att Han gör fel..Bra micke det är så man får fler kunder.
Riktigt uselt