Omdöme Ditec - Tuna bilvård Eskilstuna samt Storängens Bilverkstad & Bilvård.
Kort version, hela finns hos mig att läsa för den som är intresserad. 2st A4 sidor ungefär.
Fullständig underredsbehandling rostskydd samt rostborttagning.
Chefen/ägaren av bolaget utförde själv behandlingen på min bil enligt honom själv och det är han som drivit bolaget i 6år.
*Ej betalat sista leveransen av rostskyddsmedel från Swerust och skyldig honom pengar, nu borttagen från Swerust hemsida och samarbetet är avslutat, jag har haft kontakt... med ägaren av Swerust som är superbra.
*Killen som är utbildad inom rostskydd har slutat på företaget.
*Håller inte det man lovar angående översändning av före/efter bilder den dagen det sa det skulle skickas.
*Allmänt struligt med tider att kunna hämta bilen pga chefen/ägaren inte är på plats jämt då han har 1–2 andra ställen med som han är på. Först sa en tid, sen gick inte den, omständligt när man inte har lånebil och måste planera skjuts.
*Skulle få bilder på de delar som hade rost på sig när rosten var behandlad / borttagen, som man sa tog 2h extra betalt för att ta bort, vilket jag fick skriftligt på innan inlämning, men fick inga såna mer riktade direkt bilder på dom få platser där rost fanns.
*Skulle tankat min bil för 200kr efter dom kört den till den andra bilvård stationen i den andra staden, vilket de ej gjordes för de var mindre soppa i bilen när jag hämtade den än lämnade den.
*Jag visade att huven var aluminium och inte behövde rostskyddas, ändå rostskyddas den och de är efterrinningar från hålen.
*Hissad på fel punkter så plast/plåt vikt sig
*Saknar plastplugg i 2 hjulhus
*Dagen efter hämtning.........................
"Läs hela denna på FB i Eskilstuna grupperna då jag bara kan skriva 3000 tecken här ://///. Kommer också upp om man googlar Tuna bilvård och omdöme så finns ej länk till fb inlägg.