Solveig S:
Trodde inte att de (en) skulle stirra sig blinda på packlistan. Väldigt svårt att veta hur mycket det blir till slut.
Meddelade alla stora möbler och antal kartonger men det räckte tydligen inte.
Annars gick det smidigt med flytten
Jens B:
Jag beställde flytthjälp och fick hjälp med det jag önskade. Flexibilitet fanns för gänget kunde komma en dag till när jag hade oväntat mycket grejer.
Tack för hjälpen!
Anna G:
Flytt och städning
Inte så bra bemötande av en av personalen.
Personen pratade i mobilen samtidigt som man höll på med flytten. I ena handen mobil och uppmärksamheten var på samtalet. Man tog sönder en lamoa. Jag råkade faktiskt tycka väldigt mycket om lamoan. Personalen hade väldigt bråttom. Personalen var slarvig. Märken på möbler. Märken på gaveln i min nya lägenhet. Jag har flyttat in i nybbyggnation.
Jag är väldigt missnöjd.
Margareta H:
Jag har blivit bra och trevligt bemött. Mina kontakter via mail har varit bra, förutom när jag ville avsluta. Jag hade delvis mig själv att skylla, då jag inte kollat upp vad som gäller dvs 2 månaders uppsägning. Nu känner jag att jag hänger lite löst i ovisshet om jag kommer att debiteras flera timmar eller om mina förpliktelser gentemot företaget är till belåtenhet. Städningen har varit helt till belåte nhrt. Jag vill avsluta av ekonomiska skäl ovh återkomma med storstädning el dyl framöver. Jag hoppas på att " potten" ( outnyttjade betalade timmar)finns kvar.