David P:
Måleritjänster. Positivt bemötande vid offertstadiet. Mycket bra pris, lägst bland fem offerter. Fast pris inkl noggrann beskrivning av färgtyp etc. I slutliga offerten höjdes priset men ändå OK. Duktiga målare och slutresultatet helt OK. Trots fast pris blev priset över 50% högre. Kompromiss sänkte priset något. Tydlighet i kommunikationen saknades.
ANN-CHRISTIN M:
Jag skulle få kompensationsstädning pga undermålig städning, men ägaren gjorde en kovändning och dök inte upp vid detta tillfälle. Sa sedan upp avtalet för att jag var en "bråkig" kund, men dammråttor, smutsig spis, obäddade sängar och smuts i badrum kan inte godtas som ok städning.
Stefan M:
Äntligen ett företag som bryr sig om sina kunder. Köpte in deras övervakningsprogram till företaget och efter 13 år som it-ansvarig är det alltid skönt att ha att göra med riktiga proffs. Både support och hjälpsamhet. Bra!
Olena M:
SpotlessHome
Jag blev väldig nöjd med städ, verkligen värt varenda krona. Professionellt utförd, man kan inte lyckas att städa själv så utmärkt. Rekommenderar!
Niklas L:
JobFlex sköter städning och övrig lokalvård i vår bostadsrättsförening. Jobflex gör inte bara gör det vi ber om utan ser även över vad som kommer behöva göras framåt. Det är en viktigt del för oss för som är en liten förening.