Fönsterputs, skinande rent! Fick snabbt svar, bra pris, kom i tid. Supernöjda!
Katerinas Städ & Bygg
Städfirma Katerinas städ och bygg har erfarenhet av städ sedan 2009. Vi har sedan dess haft ett klart mål att erbjuda högsta möjliga servicenivå till våra kunder. Vi erbjuder våra tjänster till så väl företag som privatkunder och gör bland annat hemstädning, flyttstädning, fönsterputs, städning av trapphus och byggstädning. Välkommen att boka tid!
10 omdömen om Katerinas Städ & Bygg
Har köpt en flyttstädning på en trea, vi är absolut nöjda med resultaten.
Helt ok, skulle gärna kunna öka graden av noggrannhet
Vi har tagit fönsterputs genom Katarinas städ, sammanlagt tre gånger. Första gången var vi väldigt nöjda, men sista gången var det slarvigt gjort.
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
De hjälper mig med städning av min lägenhet varannan vecka. Det fungerar bra.
Katarinas Städ och Bygg har utfört flyttstädning av mindre lägenhet. Städningen utfördes enligt överenskommelse och mycket noggrant.
I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städnin
Bra! Trevliga, pålitliga. Ibland svåra att nå via telefon.
De är bäst i städning och fönsterputs
Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!
Mina erfarenheter från Katerinas har varit positiva. Jag har anlitat dem endast tillfälligt en gång för städning (jag städar själv). Rengöring av Fönster samt balkongglasen har de skött de senaste åren. Vi har haft lätt att komma överens om tiden. Arbetsprestationen har jag varit nöjd med. Personalen har varit tillmötesgående och trevlig.
Jag rekommenderar med nöje Katarina städ och bygg för alla former av städning och fönsterputs. Stig Hult.
Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda o
Bra service, tillmötesgående och lyhörda!