Hade klockren bil… efter inlämnande … småfel korrigerat …. känner mig lurad… kommer aldrig lita på denna verkstad igen…..
Mekonomen Bilverkstad Kortedala
Vi på Kortedala Bilservice är en certifierad Mekonomen verkstad och använder alltid reservdelar i original och följer rekommendationer från tillverkaren vid reparation och service. Alla bilar, oavsett märke och ålder, är välkomna till oss och vi klarar även problem med din bils moderna teknik. Utöver service utför vi nämligen...
191 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Kortedala
Kanon service Bra o trevliga, Snabba Bra priser
De påstod att jag behövde byta ut hela växellådan och kopplingen för minst 26k men kunde ändå inte garantera att bilen skulle starta och att den var mer värd som skrot. Bytte verkstad, fick insatt en ny drivrem och lagat några avklippta kablar och nu går bilen som en klocka. Känner mig tyvärr lurad och kommer inte gå tillbaka dit.
din bil kom till oss pga växellådan du berättade att bilen slutade driva och den stått i 4 månader. vi har hjälpt till med att bärga bilen till oss. när vi felsökt bilen så visar sig att bilen startar inte ens vi läste av felkoder och fått fel på växellådan då vi gick från våra felkoder. vi har aldrig sagt att din bil värd som skrot, du själv skulle skrota den du frågade om vad vi tycker om att den skall skrotas, vi sa NEJ. lite konstigt att bilen går som den skall när den gav felkoder på växlingstid för kort. MVH Daniel Diyaa
Grymt bra och snabb service! Lämnade in bilen för generatorbyte,basservice och byten av 2 givare. Grymt bemötade,förklarande så även jag som ej är bilkunnig förstod.
Fick hjälp med knackade ljud i motorn vilket de löste och bettan går nu som en dröm igen.
Grym verkstad med snabb service och trevlig personal!
Togs emot med en gång. Proffsigt och trevligt mottagande. Reparerat bilen vid flera tillfällen. Snabba och duktiga.
Snabb och mycket bra service! Bra återkoppling efter felsök,kändes tryggt att ha bilen hos er!
Lite rörigt ibland, men bra service och hjälpasamma!
Vänlig. Professionell. Har bytt bromsbläg. Mycket nöjd. Kunnig personal. Vänligt bemötande
Mycket positivt bemötande. Däckbyte snabbt och bra på utsatt tid.
Fixade halverad växellåda på mycket elegant sätt. Mekonomen i Kortedala har en suverän service.
Väl utfört arbete och i övrigt bra service.
Berättad att det gick fel med hjullager
Snabb service, trevlig personal
Snabb och effektiv service 👍Bra förslag till åtgärder
Service och bromsbyte bak. Trevligt bemötande och flexibelt vad gäller hämta och lämna.
Lämnade in för service och det var ett par extra fel som dom hittade och ringde om, och som dom åtgärdade. Blev bra bemött som alltid. Kan rekommendera den verkstaden.
Kunnig och trevlig,jag fick snabb hjälp,och bilen fungerar med nya tänstift.Anders med S 60
Jättebra service, när jag ska byta däck!
Snabbt åtgärdat fick bilen samma dag.
Däckskifte efter punktering igår kväll. Jag blev perfekt bemött strax före kl 7 av en seriös mekaniker som är flexiblare än en kundmottagare
Fick bra frågor så jag köpte rätt service
Bra service inom avtalad tid. Korrekt och vänligt bemötande.
Väldigt Kunnig och trevlig personal Aso nuri
Perfekt.🤗😄🎷🎉🍭🍦🍒🎺🎸🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞
You people are wonderful, helpful, good work and social
Min bil hade konstiga ljud för sig och dom hittade felet, någon vecka senare slutade mina bromsar att funka och dom lagade det snabbt! Dom är väldigt trevliga o lätta att ha att göra med
Alltid hjälpsamma, med snabb service och trevlig personal! Skulle rekommendera Mekonomen Kortedala till alla.
Hjälpsamma. Trevliga. Här kunden och bilen i fokus. Rekommenderas.
Bra bemötande. Levetetar i tid. Bra samarnete.
Bokade tid gör kamremsbyte på nätet för ett fast pris. Bilen blev klar snabbt och jag blev nöjd med resultatet.
Jag har fått däcken bytta och även lämnat dem kvar för förvaring. Bra bemötande och snabbt utfört arbete.
Otroligt hjälpsamma, servicen är alltid på topp! Så nöjd!
Väldigt trevlig personal. Ville ha hjälp med att byta bromsskivor och klossar. Det gick snabbt och de var mycket hjälpsamma. Jag är nöjd!
Väl utfört arbete och utmärkt service!
Fick hjälp på ett bra sätt, gott bemötande och braservice
De är snabba och duktiga. Gör lilla extra.
Snabb och bra service! Rekommenderas!
Bra, snabb och prisvärd service av min peugeot.
Mycket positivt bemötande.Byte av kylarvattenbehållaren.
Ett pålitligt ställe med snabb service!
Mycket enkelt att ha med dem att göra. Allt blev som planerat. Kommer åka hit nästa gång igen.
Toknöjd! Lämnade in bilen för service, blev billigare än förväntat och fick tillbaka den nytvättad! Tack!!
Servade bilen hos de för andra året i rad. Bra mekaniker som är snabba, effektiva och serviceinriktade. Jag rekommenderar de varmt.
Lätt att få en tid, bra service till vettigt pris o ofta en tvätt på köpet.
Det var mest min man som hade kontakten, men jag hämtade bilen och blev trevligt bemött. Vi hade lagat oljetråg, bromsar bak och vindrutetorkare. När jag fick bilen var till och med gummimattorna tvättade.
Absolut perfekt service, profs pa sin jobet, travlig personal SIMPLY THE BEST
Proffesionellt mottagande från första samtal till återlämnande av bil. Byte av avgasdelar
Bra bemötande snabb och bra servic mycket bra med lördagsöppet vilket var avgörande för mig.kammremsbyte + standard servic.
Bra bemötande, lyssnar verkligen på kunden och förklarar bra så man förstår vad de är för fel på bilen och berättar kostnaden ger olika förslag på åtgärd.
Jag har alltid fått bra bemötande. Personalen är trevliga och hjälpsamma.
Det var väl bra hade problem med en hjulbult dom fixade det snabbt
Är super nöjd med företaget! Har servat bilen ett tag sedan, senast bytte dem lampor framme. Alltid lika trevliga och glada! Rekommenderar till mina vänner.
Bra bemötande, trevliga killar. Tyvärr fick min bil spendera lång tid i verkstaden. Problem med bromsar och annat. Tog en lånebil och den var fruktansvärd. Smutsig, inrökt och vidrig att köra. Jag tackar och bockar men kommer inte att komma tillbaka till Melonomen Kortedala.
Hej Karin. Tråkigt att höra att du har fått en sån smutsig bil av oss att låna. Vi försöker alltid att hålla dom rena och snygg men ibland blir det så att man inte hinner göra rent dom innan nästa kund lånar dom. Mvh
Har gjort sevice varje år och en underredsbehandling. Blir alltid trevligt bemött. Kommer gärna fortsätta vara kund där.
Det va bra med en lista på ytterliggare (utöver det som den va inlämnad för) fel som behövde åtgärdas