Trevligt snabbt och bra som vanligt
Svensk Bilförädling AB
Välkommen till Svensk Bilförädling! Vi utför reparationer på din bil och har erfarenhet inom bilservice sedan 2005. När du reparerar eller servar din bil hos oss erhåller du alltid din garanti. Detta beror på att vi alltid reparerar och servar din bil enligt tillverkarens anvisning. Vill du köpa eller sälja din bil så går...
446 omdömen om Svensk Bilförädling AB
Sedan starten hos Reco 2021
Trevligt och proffesionellt med kunnig personal
Supernöjd för positivt bemötande och snabb hjälp.
Allt gick smidigt vid däckbyte.
Trevligt bemötande och professionellt utfört arbete. Kan varmt rekommendera detta företag.
Alltid bra och trevlig personal
Lämnade in bilen på service och det kändes som ett bra och seriöst företag
Grymt jobbat! Bra jobbat Extremt bra.. så det kan man rekommendera till andra
Trevligt bemötande, snabb hjälp och gott resultat!
Snabbt däckbyte! Nära o bra! Får testa service oxå framöver.
Fantastisk service och snabba så man knappt tror det är sant. Bra belägen station som är lätt att ta sig till och från. Högsta betyg!
Bra service Och trevliga mekaniker.
Blir alltid bemött på ett positivt sätt och personalen är alltid lika tillmötesgående. Har servat min bil på samma verkstad i 13 år och det säger väl det mesta
Olja filter och plugg. Snabbt och smidigt och priset ok
Fick bra och snabb service, med ett trevligt bemötande. Rekommenderas!
Snabbt och bra bemötande samt åtgärd.
Mycket proffsigt och bra bemötande i vanlig ordning!
Proffsigt och effektivt utfört arbete, vänligt och tydligt bemötande och kommunikation. Rekommenderas varmt.
Bra servic, och trevlig personal
Det var okej men reparationer är dyrt.
Pålitlig och servicemedveten. Inget att klaga på. De håller vad de lovar och är punktliga. Extra plus att bilen var varm innan jag skulle låna den. Det var en kylig dag och det uppskattades verkligen.
Väldigt bra och proffsigt bemötande.
Fantastiskt bemötande och batteribytet togs om hand genast. Tack!!!
Har fullt förtroende och tillit till dem och min bil känns väl servad och genomgången efter service hos dem.
Bra men de tog tid innan vi kunde få en tid. Dock packade de ihop och gick hem innan 16.00 så nästan att vi inte skulle hinna lämna bil och nyckel dagen innan.
Hej. Ja, tyvärr så är vi väldigt fullbokade och kunde inte erbjuda en snabbare tid men hoppas du är nöjd med utförda servicen. Vi skulle uppskatta om du meddelar oss vid bokningen att du vill lämna in bilen dagen innan så ser vi till att någon är på plats, även efter 16,00 om det skulle behövas. Hälsningar Personalen Meca
Vänligt bemötande Snabba Korrekta
Alltid trevlig och har ett bra bemötande. Vi har varit nöjda och är återkommande kunder.
De är kanon som alltid. Spelar ingen roll vad för åtgärd man vill ha. Darco löser det alltid
Trevligt bemötande, service-minded, proffsig. Kommer att lämna in min bil för service där igen
Kunnig, ärlig och väldigt hjälpsam. Rekommenderar starkt.
Gott bemötande med personlig kontakt
Fick hjälp snabbt och blev gott bemött, är mycket nöjd!
Snabbt och enkelt. De var väldigt bemötande och hjälpsamma i min speciella situation. Enda jag blev lite missledd vid var priset men kan ha varit jag som vart otydlig.
Allt var perfekt från försa kontakt till att problemet var löst Lyckades även lösa det utan att vänta i flera dagar under nyårsveckan.
Grym service och kunnig personal
Mycket trevligt bemött 🙏önskade få hjälp Med felsökning av oljud från underredet på bilen. Fick även hjälp fixa vajern till motorhuven som släppt fick även nedskrivit och utskrift vad som orsakade oljudet samt som det som åtgärdats. Mycket nöjd kund.🙏
Bra, som alltid vänlig bemötande!!
Har bara goda erfarenheter av Meca. De är alltid trevliga och tillmötesgående och hjälpsamma. Har just servat min bil för årskontroll.
Blev bra bemött när jag hörde av mig, bra återkoppling och information. Bonus att de ombesiktigade bilen, det trodde jag att jag skulle behöva göra själv,
Väldigt trevligt å proffsigt bemötande. Höll tiden. Kommunicerade under dagen. Å messade när det var klart. Reparation av äldre bil med oklar diagnos
Snabb och bra service. Med lite extra t ex spolarvätska och kylvattenkontroll
Kunnigt intryck och trevlig bemötande när bilens generator dock och bilen fick bärgas till verkstad. Valdes ut av försäkringsbolaget men kändes som bra val!
Bra, snabb service.. Bra bemötande vid mottagning och överlämning. Tydlig genomgång av jobbet innan start.
Alltid trevliga och väldigt hjälpsamma
Blev bra bemött är nöjd jag gjorde däckbyte.
Alltid vänligt och proffesionellt bemötande. Anlitat Svensk Biförädling under många år och alltid varit nöjd.
Trevligt bemötande. Bytte till vinterdäck. Bad att få kollat oljan också, vilket gjordes.
Lätt att boka tid - trevligt bemötande av personalen!
Trots att jag var sent ute och fullbokat fick jag komma för ett däckskifte. Mycket vänligt bemötande som vanligt.
Reparationsarbetet gjordes väl och i tid..