Elektriker i Beckomberga

2 rekommenderade elektriker i Beckomberga, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Elektriker nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Elin R
    Elin R: El Bergman Sth Ab. Tomasz och Waldemar. Högsta betyg och varmaste rekommendationer. Utfört arbete med stor profession och noggrannhet. Tålmodiga och med bra kreativa idéer hjälpte dom till när vi många gånger ändrade oss om hur vi ville att lampor, dimmrar och utag skulle sitta. Alltid på plats i tid. Gick alltid att få tag på. Höll tidsplan och informerade väl om kostnader och offert-beskrivning. Arbete: Stor omfattande el renovering av 50-tals radhus. Bytte ut all original-el till ny Elcentralen och nya ledningar och trådar på 3 plan. Installerade utomhus-uttag, installerade plejd-dimmer med tillhörande system app, samt mycket mer. Vi kan med glädje rekommendera Tomasz och hans team. // Elin och Rickard.
  • Driver du elfirma i Beckomberga?

• Karin S
    Karin S: Vi är väldigt nöjda med det jobb - att dra och koppla el i vårt nybyggda sommarhus som LAelteknikstockh hjälpt oss med! Trevliga, tillmötesgående killar som kan sina saker. Bra pris också! Rekommenderas varmt!