Det var väldigt smidigt! Fick snabb hjälp och väl utfört arbete.
Conteo fixare AB
Välkommen till Conteofixare - Rörmokare och Elektriker dygnet runt. Vi erbjuder service dygnet runt, både när det kommer till servicejobb och akuta insatser. Vi hjälper dig med alla typer av VVS-problem där en rörmokare behöver vara på plats: Läckande rör - Trasigt avlopp - Akut stopp i avloppet -Byte av blandare - Upptining...
20 omdömen om Conteo fixare AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hej Anna! Kul att vi kunde hjälpa dig och att du är nöjd. Välkommen åter MVH Teamet på Conteofixare
Trevligt bemötande, bra jobb, samt snabbt på plats. Ger också bra.råd och tips. Mycket nöjd. Dan
Hej Dan! Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Teamet på Conteofixare.
Väldigt fint arbete vid återställning av golv och lister vid fuktskada. Vi tackar för kommunikation, rådgivningen och snabbt utförande under arbetetsprocessen.
Hej Ludwig! Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Teamet på Conteofixare.
Bra jobbat, mycket vänlig och omtänksam. Utmärkt och bra jobbat rekommenderar starkt 🫡😊
Hej Fakhrieh! Tack så mycket för din rekommendation! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. M.V.H Teamet på Conteofixare.
Snabbt, effektiv service, trevligt bemötande.
Hej Christer! tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. M.V.H Teamet på Conteofixare
Jag fick en perfekt rådgivning hur jag skulle gå till väga när min propp dog.
Hej Henrik! tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. M.V.H Teamet på Conteofixare
Super bra , snabb och professionell service. Vi blev kontaktade direkt och dem kom ut väldigt snabbt och åtgärdade problemet. Kan rekommendera varmt !
Hej Milica ! Tack så mycket för din rekommendation! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. M.V.H Teamet på Conteofixare
Snabb lösning och hjälp. Trevligt bemötande och mycket kompetent personal.
Hej Alexandra! tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. MVH Teamet på Conteofixare
Conteo har mycket trevlig och service-minded personal***** Perfekt utfört arbete Odören från avloppet är helt borta Tack för bästa tänkbara arbete som krävde både tekniskt kunnande och styrka med mera Jag kommer att anlita Conteo om jag får problem i framtiden Hushåll från Kungsholmen
Tack Eva ! vad trevligt att höra ! Ni är välkomna att kontakta oss igen M.V.H Teamet på Conteofixare
supperservice fick snabb hjälp
Tack Hassan för ditt fina omdöme!
Mycket bra service och bra prison.
Tack Veronica för din feedback! Vi är glada att du uppskattade vår service. Teamet på Conteofixare
Väldig snabb inställelsetid. Åtgärdade problemet snabbt. Hade en uppföljningsfråga som de kom och checkade på plats vid senare tillfälle även det med snabb inställelse och utan extra kostnad. Således tog de fullt ansvar för att lösa problemet, vilket gjordes snabbt och bra. Har även använt dem i andra sammanhang med samma goda resultat
Hej Claes! Tusen tack för dina fina ord och feedback! Välkommen åter M.V.H Teamet på Conteofixare
Bra jobbat, fin kommunikation. Lätt jobb men kunde inte fixat själv
Hej Anders! Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattade vår service.
Dåligt beteende och Stressade person har skickat hem hos mig
Professionellt arbete till rimligt pris, företaget håller sig till tidslinjerna, kunnig personal. Vi fick vår nya lägenhet redo för att flytta in i en rekordtid, jag ska absolut anlita dem och rekommendera Conteo fixare AB starkt
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår service. M.V.H Teamet på Conteofixare
Utmärkt, profesionellt och trevligt bemötande och genomförande av service! Förväntan var att få hjälp. Det uppnåddes perfekt och gav också trygghet i en jobbig situation som uppstod i och med en läckande kran. Bytet av duschblandare blev perfekt.
Kul att vi kunde hjälpa dig och att du är nöjd. Välkommen åter Teamet på Conteofixare
Det var jätte bra service och personalar var jätte trevliga
Snabb och bra service. Lite oklart vilken köksblandare jag önskade. Men bra bemötande och kommunikation. Nöjd👍
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service.
Jätte trevliga fick snabbt hjälp allt gick smidigt och de lämnade fint efter sig.
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår service. MVH Teamet på Conteofixare
Hej Vi blev väldigt snabbt och proffsigt bemötta. Då jag anlitat conteo fixare förut vet jag att dom alltid kommer enligt utsatt tid och alltid löser mitt problem. Vi har haft problem med vår utebelysning som plötsligt slutade fungera. Hälsar Christina