Bra utfört arbete, kommer på avtalad tid, trevliga att ha att göra med. Rekommenderas!
Borås Byggservice AB
Om oss – Borås Byggservice Skapande och innovation Vi tar hand om skadereparationer snabbt och smidigt i samarbete med försäkringsbolag. Oavsett om det gäller renoveringar, nybyggnation eller installationer erbjuder vi skräddarsydda lösningar för privatpersoner och företag, allt från nya rum och tillbyggnader till utomhusmiljöer....
11 omdömen om Borås Byggservice AB
Sedan starten hos Reco 2024
Bara positiva upplevelser på alla plan vid flera tillfällen.
Vi fick in vatten i källaren. Då vi inte varit med om detta tidigare visste vi inte vad vi skulle förvänta oss. Vi är nöjda. Bra service och mycket bra bemötande. Bra på att återkoppla, svarar snabbt på meddelanden. De som var här och bytte golv mm var mycket trevliga. Inget att klaga på, bara bra.
Otroligt bra service . Snabb återkoppling och väldigt trevlig personal som är lätta samarbeta med och att få hjälp av. Viktigt för mig som är ensamstående och gammal.
Jag upplevde, att jag blev hjälpt på alla sätt snabbt och bra.De problem som fanns avhjälptes. Jag bemöttes vänligt.
Mkt erfarna och kunniga snickare. Ordning och reda och väldigt trevliga. Kanon nöjd!
mycket professionell i alla kontakter. Jättelätt att ha att göra med!
Killar var duktiga hjälp sama trevliga Vi var jätte nöjda 👍
Väldigt bra företag. Jag har ett gott samarbete! Vi är flera gamla kompisar som jobbar ihop. Väldigt varierande arbete. Kul att träffa många trevliga människor, när vi fixar deras skador. Helnöjd 🙂
mkt bra , snabbt och smidig hantering ( så även if försäkring)
Seriös byggnadsfirma som gör ett bra jobb, trevliga medarbetare!!