Flyttstäd i Stockholms län

Att flytta kan vara otroligt roligt, men också stressigt, lite stökigt och ibland till och med lite ångestladdat. För att underlätta flyttprocessen lite finns det massor med företag som jobbar med flyttstäd i Stockholms län, och vi har samlat dem här på Reco.se för att du ska hitta en pålitlig städfirma i närheten!

Klicka vidare för att se flyttstädare i ditt område, men kom ihåg att många företag inte har ett slutet område de jobbar i. Bara för att de är baserade på en viss ort i Stockholmsområdet behöver de alltså inte vara låsta just dit utan du kan vara lite flexibel i ditt letande. Vissa företag hjälper dig inte heller bara med flyttstäd utan och med flytten i sig. Hyra/köp av flyttkartonger, transport mellan bostäder och till och med magasinering av möbler och bohag om du bor temporärt ett tag eller flyttar till en mindre bostad. Kolla vad tidigare kunder sagt om företagens olika tjänster och välj en firma som passar vad du letar efter just nu.

Välj ditt närområde här nedanför eller scrolla ned för att se 25 aktuella flyttstädföretag med bra rekommendationer i Stockholms län!

Orter i Stockholms län
Norrtälje  (1 st)
Nykvarn  (1 st)
Ekerö  (1 st)

Topp 25 flyttstädare i Stockholms län

• Vi på Etab relocation AB har en gedigen erfarenhet av flyttbranschen och flyttar inom hela Sverige. Varmt välkommen till oss!
    Bengt F
    Bengt F: Otroligt professionella och snabba. Löste en stor och komplicerad flytt för oss till fullkomlig belåtenhet.
  • Tyresö 24 Facility Management AB

195 omdömen
    Tyresö 24 Facility Management hjälper dig snabbt och genom enkel kontakt med diverse städtjänster. Välkommen!
    Emma N
    Emma N: Alltid en fin känsla att komma hem till nystädat!
  • Vi på flyttfirman Stadsbudet Sverige gör vad ett stadsbud gör bäst. Vi transporterar och flytta det du vill ha flyttat på ett miljömedvetet vis via tekniska lösningar och utbildad personal. Med lång e...
    Carina E
    Carina E: Stadsbudet hjälpte mig med att dels flytta saker till ett förråd, dels att flytta ALLT från en lägenhet till en annan (inkl. skydd av möbler etc.). Trots en del strul av mig vid bokningen så genomfördes allt galant och smidigt! :-) Det var ett gäng positiva/glada/trevliga killar som kånkade och bar. Jag har anlitat Stadsbudet vid tidigare flyttar och jag har aldrig haft något att klaga på. Tvärtom! Rekommenderar verkligen de som ska flytta att anlita Stadsbudet. Stort TACK till alla som jag haft kontakt med! Ingen nämnd, ingen glömd. //Carina
  • Tobias A
    Tobias A: Fantastisk kvalitet och service! Vi anlitade Kista Bygg & Städ till att lägga om ett 140 kvm stort trågolv (som var dåligt lagt av dom vi köpte golvet av). De gjorde ett helt otroligt proffsigt arbete. Mycket bra genomför arbete och väldigt trevlig & kommunikativ personal! Rekommenderar verkligen.
  • Vanfre Städservice

60 omdömen
    Hans Niclas Yngve C
    Hans Niclas Yngve C: Finns bara gott att säga om VanFre Städservice. Utöver den utmärkta städservicen och upplevelsen av pålitlighet som är viktig för mig, så är de mycket prisvärda.
  • Prisvärd och trygg städning!
    Anitha E
    Anitha E: Hej, kan bara säga att min upplevese av grön städ är mycket bra, vi har ingenting att klaga på och vi är nöjda med våra 5 timmar här. Mvh anitha eriksson
  • Filip Miljöservice erbjuder kontorsstädning, hemstädning, hotellstädning och mycket mer i hela Stockholm. Fokus ligger på bra pris, trygghet för kunden och kvalitet i utförda tjänster.
    Robyn A
    Robyn A: Otroligt proffsiga, noggranna, flexibla och hjälpsamma! Nyttjat dem både för hemstäd och flyttstäd vid flertalet tillfällen och är alltid lika nöjd.
  • GEO LOKALVÅRD AB

46 omdömen
    Bo W
    Bo W: Hej ett trevligt bemötande och bra städning av trevliga tjejer! En kran gick sönder men blev utbytt med en ny! Jag rekommenderar dom gärna!!
  • Marcus P
    Marcus P: Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.
  • Lena B
    Lena B: Killarna var otroligt bra, arbetade snabbt och tryggt. Trevliga och ingen diskussion om en extra grej kom till. Tack bästa flytt killar. Flyttar vi igen så kommer vi ta er igen.
  • Kjell Å
    Kjell Å: Absolut toppklass! Har alltid blivit mycket nöjd med jobbet. Trevliga och positiva dessutom. /Kjell & Lotta
  • Välkommen till Rozen Clean AB om du vill ha städhjälp av bästa kvalitet! Vi jobbar i hela Stockholm, Uppsala och Nyköping och har som mål att alltid ge den bästa servicen.
    Caroline Kerstin G
    Caroline Kerstin G: Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant på våra önskemål. Har städning varannan vecka och är väldigt nöjd. Känns rent och snyggt när hon lämnar; utan slöseri av rengöringsmedel eller annat material. TACK
  • Fixkalle AB

41 omdömen
    ALBERT S
    ALBERT S: De var snabba med återkopplingen, bra service. Varmt rekommenderas.
  • Adjust Moving AB

34 omdömen
    Johan N
    Johan N: - Proffsigt & personligt bemötande - Prisvärda - Packning, flytt & städ gick utmärkt Sist men inte minst, stort tack till Martin som arrangerade allt på distans. Ni får ett nytt uppdrag när det blir hus för oss!
  • Clean Source AB

78 omdömen
    Linn H
    Linn H: Snabba och duktiga! Gjorde allt under 3h, trevliga och professionella.
  • Clean Living AB

239 omdömen
    Clean Living har nästan 20 års erfarenhet och erbjuder städning till både privatpersoner och företag med 100% nöjd kund garanti och 100% trygghetsgaranti.
    Yvonne E
    Yvonne E: Anlitade clean living för både flyttstädning och flytthjälp. De var punktliga, noggranna, trevliga och hjälpsamma. Rekommenderas!
  • Irene K
    Irene K: Bra kontakt med Monika - hon svarar alltid på mailen. Vill gärna träffa städerskan vid byte av person - det är ju faktiskt ngn man släpper in i sitt hem. Har fungerat bra hittills med städningen, trots att jag haft lika olika personer. Vill ju helst ha samma person varje gång.
  • Michael J
    Michael J: Vi fick en offert från Eliz över telefon, där de berättade om vad som ingår och vad som inte ingår i den. De levererade flyttkartonger på överenskommen tid, och var mycket punktliga när de kom med våran leverans. Under själva flytten gjorde de ett fantastiskt jobb - vi hade mycket saker att flytta och de utförde det perfekt. Flyttstädningen var också utmärkt utförd. När vi behövde komplettera städningen kunde vi enkelt kontakta företaget och de kom tillbaka och gjorde det åt oss utan några problem. Sammanfattningsvis rekommenderar vi Eliz för både flytt och städ, tack vare deras professionella och hjälpsamma beteende.
  • Med en av marknadens bästa priser och ett kundfokus som är viktigast av allt ser vi till att du får en trygg städservice! Välkommen till Din Bygg & Städ
    Petter J
    Petter J: Räddande änglar i nöden! Snabb, proffsig och därtill supertrevlig hjälp med flyttstädning. Rekommenderas varmt! Hoppas att företag som dessa når framgång - det har de förtjänat!
  • Carlsten G
    Carlsten G: Bra service och städning. Vi är väldigt nöjda.
  • Neonia AB

46 omdömen
    Välkommen till oss på Neonia AB. Vi städar rent och håller koll på dina hygienartiklar när du inte orkar.
    Gunilla S
    Gunilla S: Polering av golv i trapphus. Ett mycket bra bemötande och positiva personer. Allt blev mycket bra och vi blev inte störda av jobbet. Jobbet gjorde mest nattetid. Neornia är ett företag som vi kan rekommendera till andra.
  • BRITT-INGER S
    BRITT-INGER S: Städade vårat hus på Dalarö, super bra städning, så nöjda. Bra pris, trevlig o proffsig personal.
  • Fabian B
    Fabian B: Väldigt trevliga, snabba och prisvärda!
  • Vretens Städ har funnits i 30 år och erbjuder städtjänster till företag och privatpersoner över hela Stockholm med fokus på högkvalitativt utförande och kundnöjdhet.
    Bernt A
    Bernt A: Jag tycker dom är bra. Ser alltid till att hålla deadlines och bli färdiga i tid till inflyttningar och besiktningar, med bra kvalitet.
  • Martina A
    Martina A: Fantastiskt resultat och toppen service. Enkla att ha och göra med och verkligen så bra och tryggt att ha haft samma städerska hela tiden!
1...34567...11