Så nöjd!!! Rekommenderas varmt!👌
Städhuset i Stockholm
Städhuset i Stockholm AB bildades under hösten 1988 och har sedan dess målmedvetet satsat på städuppdrag hos både små och stora företag samt fastighetsägare. Idag sysselsätter vi ca 75 personer. Vi är certifierade enligt kvalitetsledningssystemet SS EN ISO 9001:2008. Vi tillämpar en Kvalitetsgaranti som innebär att vi inte...
16 omdömen om Städhuset i Stockholm
Sedan starten hos Reco 2011
Vår bostadsrättsförening har använt Städhuset till trappstädning och vi är otroligt missnöjda med deras städning samt nonchalans när man belyser problemet. Dom skyller ifrån sig och tar inget ansvar alls. Det är även stora brister i kunskap av vad för medel som man kan använda på olika material. Medlen dom använder är jätte starka och tränger in i lägenheterna samt att det förstört våra trappor och golv som är i natursten. VD Madelen ger till svar när vi vill säga upp avtalet med omedelbar verkan att. Vi har tre...
Gjorde inte sitt jobb, skurade inte golvet, lister bakom spisen etc. Sedan svarar de inte heller på följdfrågor efteråt. Helt makalöst oprofessionellt, använd deras tjänster på egen risk!
Man fick varken mer eller mindre, helt okej städning och kan tänka mig att använda dem igen.
Så otroligt nöjd för dagens städning,ett rent nöje att komma hem👌mvh Ellinor Blomqvist
Oseriösa och dålig städning. Dåligt bemötande
Detta är ett företag där anställda får jobba gratis, om de inte hinner utföra sitt arbete på den tid som säljaren har satt. Mobbing, utfrysning etc. är vanligt på kontoret! Välj inte denna firma om du vill ha en seriös städfirma som värnar om sin personal!
Jag undrar vilka kvalitets normer denna firma har. Under de senaste tre veckorna upplever jag att trapphus ej har våt torkats. Gör ni ngr egna undersökningar för att hålla jämn kvalitet ? Vilka städrutiner gäller ? Hyresgäst inom Willhem Blackeberg
Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.
Städhuset är mycket proffsiga avseende: Yrkeskunskap Personalpolitik Kundbetjäning/kundvård
Bra firma som håller vad dom lovar!
Ett seriöst bolag, jag kan ge mina varmaste rekommendationer
Ett seriöst bolag som utför ett bra jobb.