Jag har gått till Jessica på brunetten blondinen i 6år nu och jag kommer aldrig att sluta gå till henne! hon gör mig alltid så fin, är grym på färgning och klippning..salongen är super snygg och man får alltid ett bra bemötande! Linda
Brunetten & Blondinen HB
5 omdömen om Brunetten & Blondinen HB
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!
Jag klippte mig flera gånger med en super duktig tjej...blondinen :-). Dock fick barnen klippa sig med en annan där då hon hade semester...det var sista gången. De var arroganta, snäsiga, och kan ingenting om service. Men som sagt, när blondinen Jessica är där, blir man VÄL behandlad.
Jag har klippt mig där en gång och var nöjd med upplevelsen och resultatet. De har helt ok priser, jag tror jag betalade 320 för klippningen.
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret int
Klipper bra men värdelösa på att hålla tider av dom 2 gångerna jag var där så satt jag 30 min och väntade efter bokad tid, uselt!
En frisörsalong med otroligt duktiga frisörer som alltid har ett leende på läpparna. Man är alltid nöjd när man lämnar salongen. De började med en salong vid sjösatorg för längensen och för ungefär fem år sedan flyttade de till en större lokal som ligger i Högdalens Centrum. Deras priser ligger lite över medel, men jag lovar det är värt det. Den som inte tror mig, boka tid och bli övertygad!
Sally upplevde jag som lyhörd och vänlig. Hon var inlyssnande och förtroendeingivande och jag fick mitt hår precis som jag ville ha det. Sal