Rinse

Ring 08-411 88 00
2.2

11 omdömen om Rinse

Ellen Mari Isabelle W

Ville bara ha en enkel klippning av topparna. Mitt hår hade 2 olika längder efteråt, påpekade det men det tyckte inte frisören. Det ser HEMSKT ut kunde gjort det bättre själv

Bangerhead Studio
4.8/5 i betyg av 1090 omdömen 4.8 av 1090 omdömen
BadgeSixYears

Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E

ANICA I
Skrev om Rinse

Inte värt en enda rekommendation!!! Något av det värsta jag varit med om, vad gäller frisörer! Detta var på Höllvikens (Toppengallerian) . Brukar inte skriva recensioner, men var tvungen denna gång pga otroligt förnedrande och nonchalant bemötande, plus att dom förstörde mitt hår fullständigt. Inkompetent personal som behandlade en som att man var obetydlig. Satt där i flera timmar och under den tiden visade dom större intresse för att gå ut med deras hundar än kunderna!. Sätt inte er fot där!!

Rickard H

Rinse Bromma blocks. Vi i vår familj har varit trogna kunder sedan salongen öppnade. Nu byter vi alla frisör. Undrar om alla som arbetar där verkligen är utbildade. Det har blivit sämre och sämre. Idag var det katastrof. Min 9 åriga som hade kunnat klippa mitt hår jämnare. Rätt otrevligt bemötande. Det känns som man som kund är till besvär. Svårt att göra sig förstådd och svårt att först frisörerna pga språk. Som sagt efter alla år så byter vi nu frisör.

Creative Headz Regeringsgatan
4.8/5 i betyg av 492 omdömen 4.8 av 492 omdömen
BadgeTwoYears

Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰

Karolina M Karolina M
Läs mer omdömen
Lovisa K

Inte alls nöjd. Klippningen var okej men frisören väldigt otrevlig och kort.

anton  s
Skrev om Rinse

Otroligt duktiga frisörer, bra priser & skön service. Rekommenderas starkt!!

Creative Headz Götgatan
4.7/5 i betyg av 496 omdömen 4.7 av 496 omdömen
BadgeTwoYears

Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,

Cecilia A

Gå inte hit! Jag bokade basic-long klippning, vilket innebär tvätt, klipp och fön. Totalt tog besöket 20 min (!), så har man extremt bråttom är det väl bra, men jag kände mig mest stressad och inte särskilt omhändertagen. Dessutom lurade de mig på min rabatt. Jag hade en rabattkupong på 25% från Jernhusen som de struntade i att dra av. "Hej, var du Namn?" "Ja precis, jag har den här rabattkupongen på 25% också" "Vad bra, då blir det 450kr" När jag kommer hem ser jag att 450kr är originalspris på basic-long paketet. Så...

Catja A
Skrev om Rinse

Rekommenderar inte någon att klippa sig där. Mitt hår (och humör) blev förstörd dagen innan nyårsafton - alla andra salonger var fullbokade så jag gick dit för att fixa till en uppklippning. ’’Hur svårt kan det vara’’ tänkte jag. Fick en slarvig och ojämn men också alldeles för kort klippning. Gick tillbaka dagen efter och berättade om mitt missnöje. Klippningen jämnades till på bekostnad av ytterligare längd vilket jag var mån om att behålla som jag också berättat för frisören från början. Notera att nöjdhetsgarantin inte...

WAU Nyköping
4.8/5 i betyg av 581 omdömen 4.8 av 581 omdömen
BadgeSixYears

Otroligt trevlig och kompetent frisör. Lyhörd för mina tankar och kom med egna tips. Kom väl överens och jag gick därifrån mer än nöjd. Komm

josefina b

Jag skulle toppa håret. Gav instruktioner om 3 cm, frisören tog saken i egna händer och klippte 10 cm. På hemsidan står det att hårbottenmassage och hårtvätt ingår i priset. Frisören orkade knappt schamponera håret än mindre massera hårbotten. Dessutom var hon nonchalant och inte speciellt trevlig. Sämsta upplevelsen hos en frisör någonsin!!!

Erika M
Skrev om Rinse

Min dotter klipptes av en ung tjej igår som var jättebra. Har en väldigt håröm dotter som nu inte vill gå till någon annan. Det blev jättefint och bra klippt. Rekommenderas!

Lazy Barber
4.8/5 i betyg av 308 omdömen 4.8 av 308 omdömen
BadgeEightYears

Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man

Elsa B
Skrev om Rinse

Det gäller att ha bilder så man kan visa på ungefär hur det ska se ut så man inte sitter där som ett offer då det blev galet fult och dårligt. Ok, nu har den tjejen troligen slutat men man vill ju inte tillbaka dit ändå. Klippningen blev på ena sidan kortare och det såg oproffsigt avklippt ut, som på 30-talet! Och jag kunde inte sätta upp håret bakåt för att dölja det saknade. Jag hade behov av löshår/extensions pga att det blev så urkarvat och frisyren förstörd.

Ulrika
Skrev om Rinse

Denna salong är värd att rekommenderas. Bra pris. Fräsch salong och duktiga frisörer. Aylene får ett extra plus för sin lyhördhet och sina idéer. Så ska en frisör vara!!

Sponsor
O Frisör
5.0/5 i betyg av 90 omdömen 5.0 av 90 omdömen
Badge2020

Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret int