Som vanligt är Karen bäst! Tack!
WAU Notuddskajen
Mitt på kajpromenaden intill Steam hotel håller vi till med Mälaren som utsikt. I botten på ett nybyggt hus ligger vår salongsbutik. Trots att lokalen är liten rymmer den mycket. Här erbjuder vi alla möljliga frisörtjänster, fransförlängning, bryn & fransfärg samt Spraytan. Här är du alltid välkommen in även för att bara köpa...
1260 omdömen om WAU Notuddskajen
Sedan starten hos Reco 2019
Från bemötande till behandling helt Toppklass!
Karen klipper mitt tunna hår så fint. Jättenöjd efter varje klippning. Hon är trevlig, lugn, lyssnar och ja, helt enkelt en mycket professionell frisör
Otroligt duktig frisör och en fin människa inifrån o ut🌸
Frisyren blir alltid som jag vill ha det. Jag är nöjd när jag kommer därifrån. Det är inga problem för mej eftersom hon hjälper mej med rullstolenpå bästa sätt.
Såg vad mitt hår eg behövde. Var trivsam, förklarade bra processen, gav bra råd. Respekterade tyst behandling ( som för mig innebär inga privata frågor och kallprat). Lugn och gjorde även ett gott intryck. Rådfrågade även kollega sina tankar och beslut gällande dosering o val av behandling, det känns tryggt och ödmjukt
Jag är mycket nöjd med klippningen och trevligt bemötande
Nytt möte och jag blev väl mottagen. Nöjd med frisyren
Linda gav mig en fin vårfrisyr! Alltid lyhörd och lättsam.
Jättenöjd med resultat och bemötande .. inget alls att klaga på . Linda jättetrevlig dessutom
Alltid supernöjd med Anna, otroligt duktig frisör. Mjuk och trevlig människa vilket gör det otroligt trevligt att sitta i hennes stol
Trevligt bemötande och en superbra klippning/behandling.
Jag fick ett fint välkomnande till salongen. Jag beskrev hur jag ville bli klippt och Linda B lyssnade in och klippte precis som jag ville. Nöjd nöjd nöjd!
Glad och positiv med ett bra bemötande. Tog hand om mig och mitt hår och jag gick därifrån med ett leende.
Anna har mitt fulla förtroende sedan ett antal år tillbaka. Hon är otroligt lyhörd och förstår precis vad jag och mitt hår vill åstadkomma.
Får allt så fint bemötande och hon tar sig tiden att prata om mitt hår och vad det behöver.
Stort tack Denise, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Kan varmt rekommendera Linda då hon kommer med bra tips hur jag vill ha mitt hår. Mvh Carola
Tusen tack Carola för din feedback och för din rekommendation, de värmer! Varmt välkommen igen.
Allt var jättebra, både klippningen, tvätt och bemötande
Tusen tack för din feedback Lisbeth, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Mycket trevligt bemötande fick mig att känna mig varmt mottagen. Resultatet av Annas arbete blev verkligen jättebra! Jag är så nöjd!
Tack Mathias, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Anna är alltid positiv och lyssnar på hur man önskar klippa sig! Hon levererar varje gång.
Tusen tack för din feedback Catherine, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Mitt första besök hos Anna, hon var så duktig! Anna överträffade verkligen mina förväntningar! Är så nöjd med mitt hår 🥰 Kommer absolut tillbaka till Anna.
Tusen tack för din feedback Sandra. Vi är glada att vi kunde möta (och överträffa) dina förväntningar 🤗 det glädjer oss att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaka igen!
Jag blev väldigt fint bemött av Linda B och hon var väldigt pratglad och trevlig. Hon fick mig att känna mig väldigt välkommen och lyssnade på det jag tyckte. Jag bad Linda B att klippa mina toppar och då gjorde hon det väldigt snabbt och fint. Hon förklarade om saker jag inte ens förstod var viktigt för håret och jag sa till henne att göra så som hon tycker blir finast och det gjorde hon helt utmärkt. Jag kommer 100% komma tillbaka till henne vid nästa hårklippning.
Tusen tusen tack Maja. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags för din nästa klippning.
Trevligt, professionellt och personligt bemötande.
Tusen tack för din feedback Susanne, den betyder massor för oss! Du är varmt välkommen tillbaka.
Anna Ö förstod direkt vad jag önskade,. Mycket trevlig och professionell.
Tusen tack Jonna för din feedback, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Trevligt bemötande och väl utförd klippning vid första och hittills enda tillfället.
Tusen tack Fredrik för att du tog dig tiden att ge din feedback. Det betyder mycket. Du är varmt välkommen tillbaka igen för ditt förhoppningsvis inte sista tillfälle :)
She made me look like a new person. She is extremely friendly and understands your needs. Will get haircuts from Anna only from now on.
Thank you Tanya, for taking the time to give us your feedback. We really appreciate it and look forward to welcome you back!
Anna klippte min dotter som blev väldigt, väldigt nöjd och som absolut vill gå tillbaka hit igen nästa gång!
Tusen tack Ingrid för att du tog dig tiden att ge oss din feedback. Roligt att höra att din dotter blev nöjd! Ni är båda varmt välkomna tillbaka igen.
Allting nöjd efter att ha blivit klippt av Karen
Stort tack Christian, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
jättetrevligt och professionellt bemötande med bra tips.
Stort tack för din feedback, Camilla. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Svårt uttala mig om Annas erfarenhet, var hon jobbat tidigare m.m
It was amazing! Highly recomended!
Thank you Ceren, for taking the time to give us your feedback, we really appreciate it. Warm welcome back!
Anna är fantastisk och man blir händig tagen med henne. Hon tar en med sina öppna armar och ger så mycket kärlek. Vill alltid tillbaka till anna ♥️
Tack så mycket för din fina feedback Sandra! 🫶🏼 Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.
Jag är mycket nöjd med klippningen varje gång
Tack för din feedback Leena. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka.
Anna E är en bra frisör, lyssnar in och kommer med sina egna idéer. Mycket uppskattat.
Tack Lena. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Som vanligt: Trevligt ,avśpänt med humor. Jc
Stort tack Anders, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Lyssnade väldigt bra på mina önskemål och hade kloka och bra råd för mitt hår😊
Tusen tack Julia! Vi uppskattar verkligen din feedback. 🙂 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!
Med Linda kan man känna sig trygg med att man får håret som man vill. Kunnig i hårvård och man känner sig fin när man går därifrån.
Stort tack Anki, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Proffsigt bemötande. Linda gav många bra råd om produkter till mitt hår.
Tack så mycket för din feedback Petra. Roligt att du uppskattade produkttipsen. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka.
Anna är så fin och tillmötesgående, hon lyssnar och levererar efter kundens önskemål. Bästa frisören jag haft
Din feedback värmer, stort stort tack Emmi! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Tycker alltid jag bemöts med glädje och välkomnande känsla. Hon känner igen en och får en att känna dig sedd. Jag köpte ett balsam efter besöket utifrån hennes rekommendationer.
Tack för din fina återkoppling Ida! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka igen.
Världens bästa frisör! Har gått till Anna Ö de senaste 4-5 åren och är lika nöjd efter varje besök. När jag började gå till henne var mitt hår katastrof, men tack vare henne är mitt hår friskare än någonsin, trots blondering! Hon är trevlig, hjälpsam och väldigt mån om att ha nöjda kunder. Kommer aldrig byta frisör om jag inte verkligen måste!
Tack för din fina återkoppling Elin! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med dina besök och väljer att återkomma. Det är vi så tacksamma för. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Hur kan jag beskriva Anna?! Super härlig och professional tjej Förtroendeingivande och trevlig överlag. Lyhörd, duktig och mycket noggrann! Jag är alltid jättenöjd! Hon har alltid positivt bemötande samt kommer hon med förslag hur klippningen ska göras och det blir alltid suveränt. Bara 10/10 kvalité. Anna är suverän på det hon gör! Rekommenderar Anna starkt 👏🏻❤️ Vänligen , Claudia Oliveira
Tusen tusen tack Claudia! ❤️ Vi uppskattar verkligen din fina feedback och är glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Din rekommendation betyder massor! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!
Hon är noggrann. Trevlig . Klipper väldigt bra . Är mycket nöjd .
Tusen tack för din feedback Umit, den betyder massor för oss! Du är varmt välkommen tillbaka igen :)
Glad, öppen och positiv. Lätt att kommunicera med. Mycket nöjd med klippningen.
Stort tack Lennart, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Anna var trevlig och det blev bra.
Stort tack Mikael, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Lyhörd, noggrann och duktig. Alltid lika nöjd efter ett besök hos Linda!
Tusen tack för din feedback Katja, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Jag är mer än nöjd! Resultatet efter klippningen och därtill ett fantastiskt fint bemötande ger högsta poäng 😃
Tack Marjo! 🫶🏼 Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Så nöjd! Linda är lyhörd och har alltid ett varmt bemötande..trevlig och glad ♡ lyckas alltid skapa nåt med klipp och färg av mitt tunna hår
Tack Anna, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss! Det är vi mycket tacksamma för. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Hon lyssnade och förstod färg och klipp. Väldigt nöjd, kommer tillbaka.
Tack för din feedback Anna. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Du är varmt välkommen tillbaka.
Har varit hos Linda i många år, hon är en utmärkt frisör, blir alltid mer än nöjd :) Trevlig, glad och lätt att prata med. Klippte mig sist, men har även färgat håret flera gånger förut.
Tack för din feedback, Elin. Det glädjer oss att att du är nöjd med dina besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen och igen och igen :)