Har gått till Yama i över två år. Lika trevlig och professionell som första gången jag va där som senaste
WAU Box x Steam Hotel
Inne på otroliga Steam hotel hittar du våra skickliga barberare, om du bor i närheten eller är på besök i stan så passa på att unna dig själv eller någon du tycker om att fixa skägget hos riktiga proffs. Varmt välkommen till vår Barber Box
49 omdömen om WAU Box x Steam Hotel
Sedan starten hos Reco 2022
Tusen tack för din feedback Jesper, den betyder massor för oss! Vi är verkligen tacksamma för att du väljer att komma till oss om och om igen. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags nästa gång!
Trevlig lätt att prata med bra klippning
Tusen tack Torgny! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Mycket trevlig, snabb och framför allt duktig.
Tack för din feedback Sune, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Han är en riktigt bra barberare som alltid lyckas att få mig nöjd med min klippning. Samt bidrar han med roliga konversationer som gör att man gärna vill träffa han när det är dags igen.
Tack för din feedback Melker. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss! Varmt välkommen tillbaka för ditt nästa besök.
Duktig, b vi siste vad han pratade om när det kom till sköggtrimmning och dess produkter. Mycket nöjd👍😊
Stort tack Per-Emil! Roligt att du är nöjd med ditt besök 🙂 Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Som en riktig frisör ska bemöta sina kunder han är även Kungen av barberare :)
Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss Kevin! :) Stort tack för din feedback och varmt välkommen tillbaka!
Bra bemötta, bra kompetens, trevligt! På lyx sa var det varma handdukar men jag undrar om det var något mer som skiljde, för ändå rätt stor prisskillnad på lyx o vanlig.
Stort tack för din feedback Anja, vi uppskattar mycket att du tar dig tiden att ge den. Lyxbehandlingen innefattar varma handdukar för att kunna använda mer precision i rakningen med hjälp av kniv, som inte används i den enkla behandlingen. Även vårdande eftervård & extra tid att njuta i stolen får man också :) Varmt välkomna tillbaka igen.
Toppen! rekommenderar, supertrevlig, får till det man är ute efter.
Tusen tack för din fina feedback och för din rekommendation Elie. Varmt välkommen igen!
Bokade en barbering (hår & skägg) hos Yama som present till min kille när han fyllde år. Hört så mycket gott om Yama, så förstod redan innan att det skulle bli en uppskattad upplevelse. Trots detta överträffade Yama både mina och min killes förväntningar. Sjukt trevligt, noggrann och proffsig! Att min kille hade bokat in en ny klipptid hos Yama redan innan vi lämnade Steam säger nog en hel del... 10 av 10! 😍🙌
Tusen tusen tack Louise för att du tog dig tid att skriva denna fina feedback! Det glädjer oss att du & dina kille blev nöjda med er upplevelse hos oss 🥰 Ni är hjärtligt välkomna tillbaka!
Trevlig och mycket kompetent barberare och frisör! Möts alltid av ett leende!
Stort tack Andreas! Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Proffesionell och bra konsultation, och en duktig barberare
Stort tack för din feedback Mikael, hoppas vi ses snart igen.
Toppenbemötande av grym frisör i fantastisk miljö.
Tusen tack för din fina feedback Annie! Du är varmt välkommen tillbaka igen!
Superbra! Jättenöjd! Bra service och nöjd med resultatet.
Så kul att höra Klara! Tusen tack för din feedback. Den betyder massor för oss & hjärtligt välkommen tillbaka!
Supertrevlig miljö och vänligt och proffsigt bemötande
Tusen tack Pär för din feedback! Vad roligt att du har hittat till vår fina WAU box som vi är så glada över och vad roligt att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka!
Fantastisk frisör i en fin lokal som gjorde upplevelsen jättebra. Väldigt nöjd.
Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva denna fina feedback Sebastian! Vi blir så glada! Varmt välkommen tillbaka!
Jag hade nyligen förmånen att uppleva en klippning av Lovisa, och jag måste säga att det var en exceptionell upplevelse från början till slut. Lovisa visade enastående yrkeskompetens och förstod exakt vad jag var ute efter, även när jag själv var osäker. Hennes skicklighet och precision i klippningen resulterade i en frisyr som överträffade alla mina förväntningar. Dessutom var atmosfären i salongen avslappnad och inbjudande, vilket bidrog till den övergripande positiva upplevelsen. Jag kan utan tvekan rekommendera Lovisa...
Tusen tusen tack för dina fina ord Martin! Det betyder så mycket för oss att du tog dig tiden att ge din fina feedback. Vi blir så glada! TACK och välkommen tillbaka!
Brukar fixa hår/skägg hos Yama, alltid bra bemötande och bra resultat
Stort tack för att du tog dig tiden att skriva denna feedback Mikael och kul att du är nöjd! Hjärtligt välkommen tillbaka!
Från den imponerande pressitionen i klippningen till den välkomnande atmosfären, överträffade Yama & WAU mina förväntningar. Om du söker en förstklassig barberarupplevelse är Yama mitt självklara val!
Stort stort tack för dina värmande ord Daniel. Din feedback betyder massor för oss!! Varmt välkommen tillbaka.
Alltid grym service, får precis vad man vill ha och det görs proffsigt! Trevligt att prata med alla som jobbar där!
Tack så mycket Robin för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket! Varmt välkommen åter!
Alltid lika nöjd när jag har varit hos Yama. Proffsig och lyhörd, rekommenderas starkt!
Tack snälla för din rekommendation Jonny och för att du tog dig tid att ge denna feedback! Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka!
Alltid trevligt,alltid supernöjd med klippningen 😊
Stort stort tack Janne för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Skickligt på sitt yrke och jag är alltid nöjd när jag lämnar wau
Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Mycket bra klippt. Ingen stress utan ordentligt gjort. :-)
Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
Har blivit professionellt bemött sedan första klippningen på WAU i Nyköping, har även fått tips när jag bett om det och haft trevliga pratstunder och även tysta klippningar. Har alltid gått därifrån nöjd och med mer självförtroende än tidigare! Rekommenderar starkt!
Tack så mycket Rasmus för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!
Toppen med en pop up frisör under hotellvistelser på plats på hotellet! Proffsigt bemötande och bra behandling. Lyhörd frisör som verkligen lyssnade in genomförde klippning proffesionellt.
Stort stort tack för dina värmande ord. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Fantastisk barberare som ser till kundens bästa. Noggrann och trevlig!
Stort tack för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.
Superbra och trevligt bemötande. Jättenöjd med tips, klippning och styling.
Jag blev trevligt bemött av frisören och jag är mycket nöjd med min frisyr!
Trevlig personal och proffsigt klippt .
Fantastisk tjej som gjorde mitt hår så otroligt fint! Hon var också mycket trevlig!
Superhärligt! Hade en jättebra upplevelse och rekommenderar verkligen Yama!
Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
Riktigt trevlig grabb med bra hand på rakkniven 👌
Tusen tack Alex för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
Proffsigt bemötande. Vi gick genom vad som skulle göras. Resultatet blev riktigt bra. Vi syns förmodligen snart igen.
Tusen tack Markus för dina fina ord! Hoppas vi ses snart igen!
Jag blev supernöjd och personalen var proffsiga och mycket trevliga.
Väldigt trevlig och kompetent
Tusen tack Sonny för din feedback, vi uppskattar den jätte mycket, hoppas vi ses snart igen :)
Super bra bemötande samt väldigt professionell o lätt o prata med
Trevligt bemötande och han uppföljde mina förväntningar av honom. Jag gjorde en huvud rakning med skäggtrim och slätrakning av hals och linjer.
Mycket trevligt bemötande. Lyssnade och kom med bra tips/förslag på klippningen. Sonen nöjd och återkommer gärna!
Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
Suverän snubbe,skicklig ✌️Mycket trevligt bemötande.mycket nöjd med resultatet.
Alltid bra bemötande av kunder, topp service Grymma resultat
Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen.
Stans bästa salong, riktigt nöjd!
Stort TACK för din feedback, och för att du tog dig tiden till att lämna detta omdöme! Vi ses :)
Utmärkt! Otroligt pedagogisk.fin klippning och bra bemötande!
Tusen tack för dina fina ord. Varmt välkommen tillbaka!
Kanonbemötande, bra utförande i en trevlig miljö.
Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen.
Tjänst The Whole Thing, har bara klippt mig två gånger hos Yama och har varit nöjd båda gångerna. Bra bemötande och trevlig. Har samma förväntningar som innan man bytte till WAU och jag tycker man lever upp till det.
Stort tack för din feedback och för att du tog dig tiden till att lämna detta omdöme. Varmt välkommen åter!
Bra bemött, proffsigt utfört. Kommer definitivt tillbaka fler gånger
Stort tack Philip för din feedback och för att du tog dig tiden att lämna detta omdöme! Vi ses snart igen :)
Väldigt trevligt bemötande. Dom levde verkligen upp till mina förväntningar. Upplevelsen var väldigt bra ingen skillnad från innan dom bytte ägare. Jag gjorde en traditionell rakning med kniv.
Stort tack Lennart för din feedback och för att du tog dig tiden att lämna detta omdöme! Välkommen åter!
Klippning av en trevlig frisör
Tack för din feedback. Varmt välkommen tillbaka.
Varit på min första klippning och skäggtrimning, Är mycket nöjd. Trevlig och lätt att prata med Bra läge salongen lätt att hitta parkering i närheten.
Tack Sune för din feedback, varmt välkommen tillbaka :)
Topp, trevligt och skägget blev snyggt. Kanonservice och ett oerhört trevligt bemötande, jag kommer åter!!!
Tusen tack Robert för din feedback! Hoppas vi ses snart igen :)