Hälsovård i Göteborg

• Funmed Göteborg

Verifierat företag
    56 omdömen
    Pia W
    Pia W: Har under ett år fått hjälp med svårlösta hälsoproblem som hindrade mig mycket att leva ett normalt liv. Personalen väldigt hjälpsamma och kompetenta problemlösare. Tycker också om att de varit tydliga med att det är individen som gör jobbet medan deras kompetens bidrar med att erbjuda olika sorters lösningar.
  • Driver du hälsovård i Göteborg?

• 27 omdömen
    Elina T
    Elina T: Jag har nu använt MonRin-produkterna för behandling av min hårbotten i ca 1 vecka. Det jag redan märkt är att hårbotten kliar och sticker mycket mindre nu. Jag hoppas såklart på bra resultat på mitt håravfall/uttunnade hår. Men så långt är produkterna en positiv upplevelse. Sofie Waller gav ett proffesionellt och trevligt intryck. Jag kan absolut rekommendera LLC.
  • Josefin Y
    Josefin Y: Toppenbra! Fick snabba och tydliga resultat, framförallt gällande prestationsökning i träningen. Kim var bra på att justera kostschemat då jag i mitt fall tappade mer vikt än jag önskade. Det jag tar med mig mest efter de 8 veckorna är strukturen för att få i mig bra mat och mellanmål som håller mig pigg hela dagen. Också en ökad förståelse för vad kroppen behöver för balansering mellan protein och kolhydrater för att nå en ökad prestation i träningen.
  • Maria Therés H
    Maria Therés H: Psykologkontakt via arbetsgivaren. Det har varit givande möten. Kände dock att sista besöket avrundades lite abrupt efter en tuff session.
  • 20 omdömen
    Sandra C
    Sandra C: Supernöjd kund :) Jag är elitidrottare, har VM-titlar och innehar världsrekord. Jag är även utbildad PT. Jag får hjälp av Viscus med träning, träningsupplägg och behandlingar. För mig är det väldigt viktigt att allt är proffesionellt och funkar till 100%. Jag vill ge ett jättetack till Viscus för den hjälp jag får att få ut max av min träning! Jag fylls alltid av positiv energi när jag är där!!!
  • Göran J
    Göran J: Bra och personligt. Rekommenderas.
  • 2 omdömen
    D. J
    D. J: Lett å finne på internett,bra og oversiktlig webside som beskriver alle tjenestene samt pris. Stort pluss for det, jeg hater når websider ikke skriver hva de gjør og du får kontakte de for pris! Jeg tok kontakt via email og fikk svar direkt (igjen ett stort pluss!), profesionellt og hyggelig på en gang. Nå ble det ikke noe denne gangen, for jeg hadde bare noen spørsmål, men jeg er såpass imponert av websiden og hvordan jeg ble møtt at jeg kan absolutt rekommendere henne videre. Selv om jeg ikke kjøpte noe denne gangen, fikk jeg mye hjelp av dietisten - noe jeg ikke har lykkes med hverken min lege (som bare hadde 5 minuter)eller andre 'rådgivere'. Og prisene er bra, men kanske det er fordi jeg bor i Norge? Jeg skriver igjen her når jeg har vært på kliniken, men det får vente till etter jul siden jeg får reise en bit.
  • Olof O
    Olof O: Klok och varm utöver det vanliga.
  • Håkan B
    Håkan B: Det absolut bästa stället för människor med alkoholproblem.Blir man inte nykter här blir man det aldrig.Mycket bra folk som bor och vistas här.
  • Daniela A
    Daniela A: Jag är oerhörd tacksam över att jag hamnade just hos Halina Lurje som klient när jag behövde kristerapi. Med målmedvetenhet och varsam hand ledde Halina mig tillbaka till ett vanligt liv genom att hon använde sin gedigna utbildning, sin kunskapsbank och inte minst, sitt stora hjärta. Det är en verklig konst att ta emot en människa som är så knäckt och skör som jag var när jag kom till henne. I lagom takt och med rätt stöd gav hon mig bra verktyg som jag kunde använda för att få ordning på den situation som jag upplevde som ett obegripligt kaos. Man som klient känner sig helt utlämnad och sårbar i sådana situationer, men jag kände mig omhändertagen och trygg hos Halina. Jag skulle därför vilja rekommendera henne till andra människor som är i behov av liknande terapi, och även till människor som har helt andra terapeutiska behov. Jag upplevde Halina som mycket kompetent och som högst professionell. -Daniela
  • Driver du hälsovård i Göteborg?

• Marie Susanne U
    Marie Susanne U: *Usel kommunikation. * Usel återkoppling på gemensamma överenskommelser. *Har otroligt svårt att ta kritik gällande egna brister. *Nyrekrytering av assistenter har aldrig fungerat