Hifi i Stockholms län

• Reference Audio

Verifierat företag
    1,975 omdömen
    Kasper V
    Kasper V: Jeg købte en Advance Paris A10 Classic. Betjening foregik hurtigt og nemt via email. Forstærkeren ankom dagen efter den var blevet afsendt. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
  • Hot Help

Verifierat företag
    753 omdömen
    Teknik- och datorstrul? Vi på Hot Help hjälper dig att få bukt med problemen, oavsett vad det gäller.
    Lars T
    Lars T: Snabb service och kunnig personal.
  • Steffe
    Steffe: Vill ge min varmaste rekommendation! Petter har visat ett otroligt engagemang för att hjälpa oss att få en fantastisk ljudupplevelse hemma i vardagsrummet. Den lösning han kombinerade ihop till oss levererar en naturlig ljudupplevelse med stor närvaro. Känslan är inte att man lyssnar på en bra inspelning, utan snarare att man har artisterna hemma i vardagsrummet. Helt rätt om man vill njuta av musik! Klart bättre än mångdubbelt dyrare anläggningar vi lyssnat på.
  • 4 omdömen
    Zandra N
    Zandra N: Har aldrig blivit så dåligt mottagen i en butik. Fruktansvärt dryg kille i kassan. Köpte en gitarr och när jag kom hem och packade upp den upptäckte jag att den var full med skador i lacken och jack på halsen. Gick för att byta den. De hade en kvar av samma modell som jag fick byta till, men blev upplyst om att köper man gitarrer tillverkade i Kina får man skylla sig själv. Jag har aldrig ägt en gitarr, så jag tycker nog de kunde upplyst mig från början när jag köpte den att det var Kina-skit. Trodde man skulle få en hyfsad nybörjar-gitarr för 1200 kr i alla fall. Efter bytet upplös killen mig snäsigt om att han minsann inte skulle kunna sälja den jag kom tillbaka med som ny eftersom den varit upppackad. Jag hade inte ens använt den. Han borde inte sålt den som ny från början med tanke på skicket på den.
  • 2 omdömen
    Johan E
    Johan E: Var inne spontant och köpte en projektor och duk. De har bra priser och man kan förhandla fram paketpris på sakerna. Blev trevligt bemött men de saknade den där nördiga expert kunskapen som jag vill få när jag köper tekniska saker. Något dåliga rutiner vid leverans när det blivit tillverkningsfel hos leverantören och jag själv som kund behöver ringa flertalet gånger för att få denna info om varför min produkt inte kan levereras. Ger ett minus också för deras öppet tider.