Linnéa L:
Fantastiskt företag att jobba med!
Otroligt professionella och service minded! Ger raka och ärliga svar, gör allt för att hjälpa till och hitta de bästa lösningarna för oss. Allt görs på ett trevlig sätt, med extremt hög servicenivå och alltid med ett leende.
Har varit en öppen och ärlig dialog från dag ett vilket jag värdesätter väldigt högt!
Vi är extremt nöjda med alla delar vi har via XEC Group och jag kan utan tvivel rekommendera dem till andra!
Einar H:
Vi har arbetat med Strativ i snart två år i olika projekt som kan summeras till flera miljoner kronor i utvecklingstimmar. Strativ är prisvärda, effektiva, kompetenta och väldigt trevliga! Rekommenderas till alla som behöver riktigt proffsiga IT utvecklare.
Lukas S:
Vi har jobbat med Online partner i 2-3 år nu (bytt från Microsoft Exchange till Google Apps) och jag upplever att bytet gick mycket smidigt, att de håller vad de lovar och att man nästan alltid får hjälp inom en timme. De överdebiterar inte och har alltid levererat på topp! Väldigt nöjd!
Patrik A:
Mycket grymma killar som jobbar med Apple-datorer. Hittade dom via Google, jag är ingen avtalskund eller så, men de hjälpte mig ändå. Inte världens billigaste direkt, men de gjorde ett grymt bra jobb.
Johan Henrik Kristoffer G:
Vill varna alla för deras bluff. Ljuger i muntliga möten. Leverar inte skrivarna under avtalad tid. Dom ber om ursäkt för hur dåligt allt hanteras men värgrar avbryta avtalet trotts att vi inte fått nån skrivare på 140 dagar efter vi var lovade det. Undvik detta företag