IT-konsult i Stockholms län

Topp 19 företag inom it-konsult i Stockholms län

• Hot Help

Verifierat företag
    759 omdömen
    Teknik- och datorstrul? Vi på Hot Help hjälper dig att få bukt med problemen, oavsett vad det gäller.
    Lars T
    Lars T: Snabb service och kunnig personal.
  • Linnéa L
    Linnéa L: Fantastiskt företag att jobba med! Otroligt professionella och service minded! Ger raka och ärliga svar, gör allt för att hjälpa till och hitta de bästa lösningarna för oss. Allt görs på ett trevlig sätt, med extremt hög servicenivå och alltid med ett leende. Har varit en öppen och ärlig dialog från dag ett vilket jag värdesätter väldigt högt! Vi är extremt nöjda med alla delar vi har via XEC Group och jag kan utan tvivel rekommendera dem till andra!
  • Välkommen till en webbyrå med engagerad personal och inga konstigheter.
    Christer P
    Christer P: Vi köpte en ny hemsida av dessa. Designen vart långt över förväntan och även funktions mässigt var den mer än vi vänta oss. Våra upptag ökade efter lanseringen så då fick vi även ett kvitto på att den är attraktiv för våra kunder med. Alla frågor vi hade besvarades blixtsnabbt och även korrigeringar på sidan löstes med raketfart. Vi har bara bra saker att säga och guidelight och rekommenderar dom vart om man behöver en hemsida.. / Christer Gropy Entreprenad
  • Viktoria F
    Viktoria F: Trevlig och kunnig personal! Man får hjälp snabbt när man behöver det. Rekommenderas!
  • 36 omdömen
    Orhan D
    Orhan D: jag lyckades få kompensation för att min boxer inte hade fungerat som lovat under flera månader.de tusenlapparna tar jag glatt emot.tekniknissarna har verkligen en hög kompentes i vad de håller på med..orhan
  • Atop Consulting är experter på Microsoft Excel och Access. Vi ser till att era arbetsuppgifter kan utföras snabbare med större tillförlitlighet samtidigt som det blir roligare. Detta gör vi genom att ...
    Hans L
    Hans L: Vi har anlitat Atop för att få hjälp med olika excel-makron som vi arbetar med. Det har handlat om att rätta fel och utveckla makron. Vårt intryck har från dag 1 varit att vi fått väldigt bra service. Atop har lyssnat in vad vi efterfrågat och rättat/utvecklat utifrån våra önskemål. Utöver det har Atop ställt frågor och kommit med förslag hur våra makron borde fungera, vilket har varit och är mycket uppskattat. Mats är dessutom en väldigt trevlig person vilket lett till att samarbetet flutit på mycket bra.
  • 291 omdömen
    Mikael R
    Mikael R: Kanonbra service, superbra tillgänglighet och support
  • 17 omdömen
    Robin Mikael Dennis T
    Robin Mikael Dennis T: Jag har varit kund hos ITS i snart 3st leasingperioder över 7år. Det har aldrig varit tal om att byta leverantör. Vi har haft 1-3st olika maskiner som näst intill alltid gått felfritt. När något strulat har det berott på handhavande fel, eller billigt papper ;). Bara ringa och teknikerna kommer som ett skott, löser allt - bra service! Till skillnad från tidigare omdöme här känner jag inte alls igen beskrivningen. Jag rekommenderar starkt ITS för den som vill ha en professionell partner och pålitlig drift med hög servicekänsla.
  • Anders W
    Anders W: Kunniga och serviceminded. Saknar dock Bertil Hass som konsult.
  • 7 omdömen
    Carl-David H
    Carl-David H: Möttes av engagemang och vilja att skapa det bästa för vårt företag, mycket positivt!
  • 2 omdömen
    Jon B
    Jon B: Den bäste utvecklaren jag har jobbat med, rekommenderar varmast!
  • 2 omdömen
    Einar H
    Einar H: Vi har arbetat med Strativ i snart två år i olika projekt som kan summeras till flera miljoner kronor i utvecklingstimmar. Strativ är prisvärda, effektiva, kompetenta och väldigt trevliga! Rekommenderas till alla som behöver riktigt proffsiga IT utvecklare.
    Jenny S
    Jenny S: Företaget ändrade min hemsida och uppdaterade den till en modern webbshop! Superbra!
    Lukas S
    Lukas S: Vi har jobbat med Online partner i 2-3 år nu (bytt från Microsoft Exchange till Google Apps) och jag upplever att bytet gick mycket smidigt, att de håller vad de lovar och att man nästan alltid får hjälp inom en timme. De överdebiterar inte och har alltid levererat på topp! Väldigt nöjd!
  • Johan B
    Johan B: Har haft On1Call som host för vår server och daglig supportverksamhet i närmare 10 år. Har alltid skött sig utmärkt till bra pris, löser problem som uppstår snabbt och smidigt.
    Patrik A
    Patrik A: Mycket grymma killar som jobbar med Apple-datorer. Hittade dom via Google, jag är ingen avtalskund eller så, men de hjälpte mig ändå. Inte världens billigaste direkt, men de gjorde ett grymt bra jobb.
  • 6 omdömen
    Niklas K
    Niklas K: Kunniga inom IT och nätverk. rekommenderas varmt.
  • Olga D
    Olga D: Mycket bra kundservice! De är snabba och hjälpsamma
    Johan Henrik Kristoffer G
    Johan Henrik Kristoffer G: Vill varna alla för deras bluff. Ljuger i muntliga möten. Leverar inte skrivarna under avtalad tid. Dom ber om ursäkt för hur dåligt allt hanteras men värgrar avbryta avtalet trotts att vi inte fått nån skrivare på 140 dagar efter vi var lovade det. Undvik detta företag