Kök i Västra Götaland

Lerum  (1 st)
Kungälv  (1 st)

Topp 10 köksinredare i Västra Götaland

• Per-Erik G
    Per-Erik G: Uppmätning, framställning och installation av lådfronter och bänkskivor. Proffs vad gäller kundkontakt, presentation av valmöjligheter och installation. Allt blev snyggt och prydligt insatt och köket såg nytt ut efter deras arbete. Har börjat rekommendera Vasakök för grannarna också.
  • Välkommen till FP Badrumsspecialisten - Vi tar hand om ditt projekt, från start - ända in i kaklet!
    Andréa H
    Andréa H: FP Badrumsspecialisten hjälpte oss med en totalrenovering av vårt badrum. Lätta att få kontakt med och gav ett seriöst och kunnigt intryck vid första hembesöket inför offert. Tydlig offert som hölls arbetet igenom. Förväntad arbetstid var ca tre veckor men de överträffade våra förväntningar och var klara tidigare. Vi hade en bra kommunikation och avstämning genom hela processen och de var lätt att ställa frågor och få hjälp i planeringen. Vi är jättenöjda och rekommenderar FP Badrumsspecialisten.
  • Stone Center AB

Verifierat företag
    53 omdömen
    DAVID T
    DAVID T: Riktigt bra kundbemötande! Dom kunde verkligen sina produkter!!
  • Ville S
    Ville S: Man blir alltid väl bemött och de har alltid en lösning för att man ska få hjälp.så fort som möjligt. Jag behövde akut hjälp och Finnholms löste mitt problem precis som de lovade när jag ringde. Professionellt, snabbt och vänligt bemötande!
  • Goran C
    Goran C: Jag har anlitat Sim Design vid flera tillfällen när jag behövde hjälp med renovering av kök, badrum och gästtoalett. Jag har via Sim Design köpt köks och badrumsmöbler och är jättenöjd med både designen, funktionaliteten och priset. Ett badrumsspegel med touch-styrning fungerade inte efter några månader men det byttes ut dagen efter att jag var i kontakt med bolaget. Jag kan varmt rekommendera Sim Design!
  • Karin E
    Karin E: Bra e-handelssida, där fanns varan som nästan ingen annan leverantör hade! Ursnabb leverans!
  • Kn Kök & Design AB

Verifierat företag
    11 omdömen
    Per M
    Per M: En mycket angenäm upplevelse och ett verklig positiv erfarenhet. Vi besökte butiken av en händelse och blev mycket imponerade av bemötande, proffsighet och engagemang. Vårt projekt bestod av byte av köksluckor/ lådframsidor samt byte av kakel och golv i köket. Allt organiserades av Kai och genomfördes med stor finess. Huset där det skulle monteras i har hög ålder varför anpassning till rådande förhållande krävde en hel del kunskap och "på platsen" anpassning vilket gjordes med finess. Kan bara rekommendera Kn Kök o Design AB. Per o Eva - Karin Månsson
  • Gashishuang S
    Gashishuang S: De håller utlovad projekt tid med hög kvalitet! Har anlitat dem flera gånger och är jättenöjd alltid! Starkt rekommendera dem till alla!
  • HANNA L
    HANNA L: Fina kök och bra bemötande/service i butik. Där slutar allt positivt. Från det att vi skrev under offerten har allt bara strulat. Tog Kvik 4 veckor att leverera allt från första leveransdatum. Saknade artiklar, felaktiga artiklar m.m. "ägare" Marko kom ut till oss 4 fredagar i rad för att komplettera vår leverans samt att de fick köra upp komplettering av fläkt från Halmstadsbutiken(?). Köpte till montage av de enheter som hade val (diskho/häll) som inte ingick i deras ordinarie sortiment för att det skulle kunna krångla (behövde ev göras ändringar i stomme/lådor.) Vad tror ni händer? Inget passar. Vi får korrigera allt själva… Våra snickare var inte glada. Tur de hade andra arbeten i området som de kunde åka till när köksmonteringen stannade av. Beställde även skjutdörrar som levererades till fel adress, men plus för att det kom till rätt ort iaf.(?) 7 skjutpartier lastades av i fel garage. Tur denna människa var ärlig och ringde oss så vi kunde hyra ett släp och hämta upp hos dem. Glömde jag att skriva att Marko under denna tiden aldrig bett om ursäkt. Detta är något som verkar vara ett stående problem då Kvik/Marko flera gånger besökt våra grannar efter huvudleverans för att komplettera även hos dem. Rekommenderas ej! Tjejerna i butik får däremot plus som håller god min när de tar emot samtal från oss. Kan inte vara lätt att bemöta så missnöjda kunder.
  • Marianne C
    Marianne C: Skulle måla om våra köksluckor. Jobbet blev visserligen gjort men mycket förseningar, bortslarvade detaljer och riktigt dålig attityd!