Rickard O:
Lämnade in däcken för byte i Nov 2023, påtalade att jag fått en skada på fälgen och undrade om detta kunde lösas. Svaret blev självklart är dom klara till nästa säsong, Vi skickar massa fälgar till rep. I början av Mars 2024 så ringer jag och kollar om fälgarna är reparerade, Men får still svar att nej vi har ej skickat dom. Vi skall se om "vi kan" få med dom nu, Så har du dom snarast. Men det drar ut med svaren och mer och mer luddiga svar. Sedan får jag till svar att är dom inte klara inann 15 april så kan jag köra på vinterdäcken ? Jag svarar då att tror ej dubbat är lagligt. Ringer igen och undrar hur det går, Får ett märkligt svar att firmans maskin är trasig och att det drar troligen ut en vecka till.Börjar bli sjukt irriterad. Ingen servicekänsla för 5 öre. Senare ringer man och säger fälgen är här. Vad bra, Får då välja mellan 2 dåliga tider som jag normalt sätt inte hade valt. Kommer dit och han vill ha betalt för fälgen, = självklart + påsättning balansering som jag frågade om priset var totalt sist men det var inte då.... Sedan ville han erbjuda nya däck och förvaring. Jag sade att dom kan lägga däcken i bilen blir ingen mer förvaring eller dyl. Kommer ej heller köpa några däck här. Ingen kompensation eller ursäkt för deras del. Jag bara säger.... Det finns mer seriösa firmor med servicekänsla. Och som kompenserar när dom skruvar på sanningen och ej kan hålla det dom lovar, Men Guson däck i Bromma är ej en av dom.