Köpa Däck i Stockholm

14 rekommenderade företag inom köpa däck i Stockholm kommun

• Speedy Bilservice Högdalen

Verifierat företag
    4,753 omdömen
    Speedys bilservice i Högdalen hör till Sveriges mest omtyckta verkstadskedja. Kom in och låt våra kunniga bilmekaniker göra jobbet så får du se varför!
    Lars Anders E
    Lars Anders E: Trevligt bemötande snabb hjälp.
  • Driver du däckverkstad i Stockholm?

• VR Motor Stockholm

Verifierat företag
    2,016 omdömen
    Varmt välkomna till VR Motor, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. som rör din bil. Oavsett vad du behöver hjälp med så levererar vi alltid med stolthet och jobbart alltid hårt för att leva upp ...
    Kerstin F
    Kerstin F: Det är så servicemainded och kunniga! Tryggt att hittat ett ställe för bilen som jag litar på! Fem bilar till gänget där🌷
  • 32 omdömen
    Erik H
    Erik H: Mycket bra bemötande. Biltvätt.
  • Vi brinner för bilar och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet i vårt arbete. Bilen behåller alla garantier när du väljer oss för service eller reparation. Välkommen!
    Jan L
    Jan L: har kontakt över 20 år mycket bra välkommade
  • 85 omdömen
    Lasse W
    Lasse W: Snabbt jobb och på kort varsel Helt ok Men lite slarv...............xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • På Mekonomen Bilverkstad på Ladulåsgatan erbjuder vi service och reparation både för gamla och nya bilar. Du får 3 års garanti på reservdelar och 1 års vägassistans. Vi arbetar med gedigen kunskap och...
    Bror D
    Bror D: Service plus smärre reparationer.Allt utfört väl och dessutom trevligt bemötande.
  • 1,850 omdömen
    Johan A
    Johan A: Beställde nya sommardäck till min bil, 2 dagar senare var däcken levererade. Jag är mycket nöjd med pris, leverans och service. Kan gärna tänka mig att beställa därifrån igen!
  • 169 omdömen
    Börje A
    Börje A: De servade min Citroen C5. Det är med stort förtroende jag lämnar min bil här. De KAN verkligen skruva Citroen. Oerhört duktiga, kompetenta och trevliga mekaniker. Detta är den första bilverkstad där jag verkligen känner mig trygg att lämna in min bil. Stort Tack till Er! /Börje
  • 147 omdömen
    Anna Birgitta P
    Anna Birgitta P: Mycket trevligt bemötande, städade lokaler och ett bra jobb som utfördes
  • 46 omdömen
    Lennart S
    Lennart S: Trevliga mekaniker och bra revice. Dock kan bemötandet i telefon/reception upplevas lite nonchalant beroende på vem i personalen som står där
  • Mikael L
    Mikael L: Trevligt bemötande och snabb respons. Jag har precis hämtat bilen och än så länge är jag jättenöjd.
  • Oliver B
    Oliver B: Från att man kommer innanför dörren får man verkligen det där lilla extra. Tog sig tid och hittade däck, provmonterade och gjorde allt för att göra mig nöjd. Kan verkligen rekommendera!
  • Danne J
    Danne J: Det är alltid rent och fräscht och man får alltid ett trevligt bemötande och bra service. Kan varmt rekommendera IDH om du har en lite exklusivare bil.
  • Driver du däckverkstad i Stockholm?

• 3 omdömen
    Rickard O
    Rickard O: Lämnade in däcken för byte i Nov 2023, påtalade att jag fått en skada på fälgen och undrade om detta kunde lösas. Svaret blev självklart är dom klara till nästa säsong, Vi skickar massa fälgar till rep. I början av Mars 2024 så ringer jag och kollar om fälgarna är reparerade, Men får still svar att nej vi har ej skickat dom. Vi skall se om "vi kan" få med dom nu, Så har du dom snarast. Men det drar ut med svaren och mer och mer luddiga svar. Sedan får jag till svar att är dom inte klara inann 15 april så kan jag köra på vinterdäcken ? Jag svarar då att tror ej dubbat är lagligt. Ringer igen och undrar hur det går, Får ett märkligt svar att firmans maskin är trasig och att det drar troligen ut en vecka till.Börjar bli sjukt irriterad. Ingen servicekänsla för 5 öre. Senare ringer man och säger fälgen är här. Vad bra, Får då välja mellan 2 dåliga tider som jag normalt sätt inte hade valt. Kommer dit och han vill ha betalt för fälgen, = självklart + påsättning balansering som jag frågade om priset var totalt sist men det var inte då.... Sedan ville han erbjuda nya däck och förvaring. Jag sade att dom kan lägga däcken i bilen blir ingen mer förvaring eller dyl. Kommer ej heller köpa några däck här. Ingen kompensation eller ursäkt för deras del. Jag bara säger.... Det finns mer seriösa firmor med servicekänsla. Och som kompenserar när dom skruvar på sanningen och ej kan hålla det dom lovar, Men Guson däck i Bromma är ej en av dom.
Områden i Stockholm
Östermalm  (2 st)