Kiropraktor på Kungsholmen

8 rekommenderade kiropraktorer på Kungsholmen, Stockholm

• 30 omdömen
    Lars J
    Lars J: Jag har varit kund hos Gonsteadkliniken under tio år. Gonsteadkliniken har alltid upprätthållit en hög servicenivå och uppvisat stor professionalism. Anledningen till att jag är kund hos Gonsteadkliniken är att jag drabbats av ett flertal diskbråck. Gonsteadkliniken har rehabiliterat dessa och hjälpt mig att återvända till ett aktivt liv. Gonsteakliniken har vida överträffat mina förväntningar.
  • Driver du kiropraktik i Kungsholmen?

• 65 omdömen
    Tim E
    Tim E: Varmt och trevligt välkomnande stämning genom hela besöket. Karin lyssnar uppmärksamt på ens beskrivning av de besvär man har och avgör snabbt vad som troligen ligger bakom. Varje behandling förklaras innan de påbörjas, och under tiden vad dess positiva inverkan är som behandling i sig och hur det kommer hjälpa mot ens egna besvär. De övningar man får med sig hem är enkla men effektiva och där med finns en mindre risk för att man ska dra sig för att göra dem. Karin är den bästa kiropraktor jag träffat och jag kommer rekommendera henne varmt till alla jag känner.
  • Erika N
    Erika N: Mycket nöjd med mina 3 besök och jag kommer säkert tillbaka 2018!
  • Kristin H
    Kristin H: Jag har gått hos Maria i några år nu och är mycket nöjd. Har även varit hos Martin ett par gånger och det har också varit bra. Kan även varmt rekommendera massör Åsa som är helt fantastisk. Lokalen är ljus, fräsch och trevlig.
  • Maria J
    Maria J: Är mycket nöjd med behandlingarna. Har haft ont i ryggen en längre tid, men efter ett par behandlingar kändes det redan mycket bättre. Fick även några enkla övningar att göra hemma. Kan rekommendera alla att gå hit! Trevligt bemötande!
  • 3 omdömen
    Kerstin H
    Kerstin H: Blev själv tipsad om denna utomordentliga kiropraktor. Hade gått med ryggproblem bra länge innan jag äntligen kom iväg, och hon körde igenom hela mitt skelett kändes det som, 10-tusen-mila-service kallade hon det. Sen var jag där efter ett ryggskott, och det var inte någon rolig behandlig vill jag lova, men den tog skruv, och jag blev bra.
  • Jan E
    Jan E: Stort tack för all hjälp! Rekommenderar dem starkt!
  • Driver du kiropraktik i Kungsholmen?

• Lena H
    Lena H: Oerhört kunnig och begåvad sjukgymnast som ser och förstår och handlar därefter. Den absolut bästa jag har träffat, jag har kommit i kontakt med en hel del. Till detta kommer ett genuint intresse för sin medmänniska, en oerhört viktig egenskap i detta yrke.