Kiropraktor i Stockholms län

Har du fått ont i nacken eller ryggen på sistone? Kanske sitter du lite konstigt vid datorn på jobbet eller har burit tungt? En kiropraktor kan vara lösningen du söker!

Kiropraktiken anses sedan 1970-talet vara en erkänd behandlingsform för bl.a. rygg- och nacksmärtor. Har du haft ont i ländryggen under en tid är kiropraktik ett klart alternativ. Även vissa sorters huvudvärk, t.ex. migrän, och värk i händer och fötter kan hjälpas av kiropraktik.

Tekniken går helt enkelt ut på att kiropraktorn med händerna trycker och rör ryggraden eller andra leder för att lösa upp spänningar, flytta klämda nerver eller återge normal funktion till en led. Hur ofta eller hur många gånger man behöver behandling beror på hur länge problemen funnits och hur allvarliga de är. Kiropraktik kan användas både som behandling, i förebyggande syfte och som rehabilitering.

Kiropraktor
Haninge  (1 st)

Topp 25 kiropraktorer i Stockholms län

• Agilokliniken - Södermalm

1,229 omdömen
    Agilokliniken erbjuder fem naprapater med ca 20 års erfarenhet, och sex naprapater med mellan två till 10 års erfarenhet, gediget kunnande och patientbemötande av toppklass.
    Charlotte W
    Charlotte W: Otrolig fysioterapeut! Jag kom lite nervös på mitt törsta besök och visste inte alls vad jag skulle förvänta mig. Milan M tog hand om mig på ett superproffsigt sätt. Jag hade ont i någon inre sätesmuskel (träningsskada) och han hittade det och visade mig bra övningar samt ville följa upp. Rekommenderar starkt denna trevliga proffsiga fysioterapeut som verkligen kunde sitt jobb./ Charlotte
  • Agilokliniken - City

1,028 omdömen
    Erfarna och välutbildade naprapater och sjukgymnaster som lyssnar till dina besvär och sedan ställer diagnos samt lägger en behandlingsplan.
    Björn R
    Björn R: Väldigt trevligt och vänligt bemötande av kunnig personal som hjälpt mig att bli bättre i ryggen.
  • Välkommen till Agilokliniken - City! Vi har utbildade naprapater, kiropraktorer samt sjukgymnaster på plats 5 dagar i veckan!
    Roland B
    Roland B: Trevligt bemötande, bra förklarande och ett öppet samtal för att undvika missförstånd gällande prissättningen. Bra övningar och excellent behandling.
  • Agilokliniken - Tumba

740 omdömen
    Vi på Agilokliniken är utbildade sjukgymnaster och naprapater som gärna hjälper dig med alla dina rygg- och ledbesvär!
    Anne B
    Anne B: Mycket nöjd.Jag är mycket nöjd med både bemötande o behandling. Gjort 2 besök o kommer att fortsätta att använda deras tjänster. Gillar inte att man måste skriva trettio ord.
  • Kirokliniken Liljeholmen

981 omdömen
    Vårt mål är att hjälpa dig och din familj uppnå optimal hälsa och välbefinnande genom kiropraktisk vård och livscoaching.
    Ronnie V
    Ronnie V: Trevligt och kunniga men mycket pengar för korta behandlingstillfälle.
  • Access Rehab - Sjöstaden

2,698 omdömen
    Ta kontakt med oss på Access Rehab i Sjöstaden om du har problem med muskler och leder! Vi är specialister och ger snabb hjälp.
    Agneta W
    Agneta W: Jag hade mycket ont i ryggen och ringde en naprapat på Access rehab. Jag fick tid mycket snabbt och träffade en väldigt trevlig och kunnig person, som hjälpte mej med mitt problem! Efter två besök kunde jag med hennes hjälp bli av med smärtan!
  • Agilokliniken - Nacka

249 omdömen
    Tobias H
    Tobias H: Jag är nöjd med mina besök på Agilo- Nacka. Gick dit akut efter rekommendation av en polare som är massör. Hade en väldigt stel nacke och smärta i skuldra som strålade in i brösten. Gjorde två ytterligare förebyggande besök i kombination med övningar som jag fick. Jag hoppas att jag inte behöver gå tillbaka även om det var trevligt.
  • Lisbeth R
    Lisbeth R: Janaxel har ett förtroendeingivande sätt Trevlig positiv inlyssnande pedagogisk Mycket kunnig ! Löser upp och bearbetar stela leder på ett fantastiskt sätt Jag kan varmt rekommendera honom
  • Agilokliniken - Arenastaden

520 omdömen
    Vi är legitimerade naprapater och specialister på löprelaterade skador och käkledsbesvär. Även andra led- och muskelbesvär behandlas med moderna metoder. Välkommen!
    Manuel C
    Manuel C: Bra bemötande. Inlyssnande. Får känslan av att personen som bemötte mig har god kompetens. Bra helhetsintryck.
  • Genom starkt kundfokus och ärlighet vill vi skapa långsiktiga relationer och samarbeten med våra kunder. Vi vill ge dig den bästa förutsättningen för dig och din kropp att slippa värk och smärta.
    Victoria S
    Victoria S: En jättebra naprapat som är mycket professionell och duktig
  • Agilokliniken - Slussen

157 omdömen
    Niclas H
    Niclas H: Professionellt lyssnande och trovärdiga rekommendationer.
  • Naprapaterna Vasastan

110 omdömen
    Berit B
    Berit B: Sökte Naprapaterna i Vasastan för ca 4 v sedan. Hade väldigt on i hö rumpa. Kändes som muskelknutor.svårt att gå. Blev vänligt bemött och undersökt prdentligt. Fick två övningar att göra 2 ggr/dag. Dock hjälpte inte dessa alls, varför jag ringde och fick ytterligare fyra övningar skickade till mig. Detta har verkligen hjälpt. Gjort och gör övningar två ggr/dag. Känner mig nu i stort sett bra. Kan gå utan smärta. Så jag är glad för den hjälp jag fick Hälsningar Berit Blomqvist
  • Gamla Stans Kiropraktik

318 omdömen
    Välkommen till Gamla Stans Kiropraktik! Vi är specialister på kroppens nervsystem och hjälper dig förebygga eller behandla smärta och besvär.
    Kristina P
    Kristina P: Alltid proffsigt bemötande och behandling av erfaren kiropraktor. Gamla stans kiropraktik är Toppklass!
  • KAN-kliniken

171 omdömen
    KAN-kliniken är din hjälp om du har problem med smärtor! Vi utför individuella behandlingar och följer vetenskapliga metoder. Välkommen!
    Per-Arne L
    Per-Arne L: Mångårig kund. KAN-kliniken levererar alltid!
  • Agilokliniken - Hagastaden

99 omdömen
    Björn V
    Björn V: Skottade blötsnö och drog på mig ett ryggskott, insåg att jag behövde akut hjälp. Fick en tid samma dag och ett återbesök 2 dagar senare. Otroligt effektiv och kompetent behandling gör att jag 3 dagar senare är helt återställd. Stort tack till Agilokliniken för ett bra bemötande och ovärderlig hjälp när man verkligen behövde det.
  • Vigeokliniken

126 omdömen
    Nicole H
    Nicole H: Proffesionellt och tryggt bemötande, lättad efter bara ett besök. Kommer naturligtvis tillbaka!
  • Sussie M
    Sussie M: Proffsig och kunnig kiropraktor Hade ont i ryggen i ett halv år Blev så mycket bättre efter en behandling Sen berättade jag om min hälsena besvär, blev tipsad vidare och nu har jag fått hjälp med den också Så tacksam
  • Kirokliniken Ekerö

93 omdömen
    Elisabeth K
    Elisabeth K: Trevligt bemött och redan bättre i min rygg.
  • Camp Pro Ortopedteknik

250 omdömen
    Välkommen till Camp pro på Karolinska Sjukhuset i Solna och Sophiahemmet, Lill-Janshuset - Unik och skräddarsydd behandling!
    Rolf E
    Rolf E: Mycket vänligt och bra bemötande. Jag förväntade mig att få träffa en fysioterapeut somkunde ge mig tips och råd på hur jag skulle hantera min skada. Det fick absolut. Först Johanna och sedan Elza. Båda är jättebra! Jag tycker att Camp Pro är mycket bra och de har hjälpt mig med övningar till min "sjukgymnastik".
  • JESSICA B
    JESSICA B: Fredrik har varit väldigt bra! Rekommenderar starkt. Hade problem med huvudvärk och stel i kroppen, märker stor skillnad sedan jag fått hjälp.
  • 268 omdömen
    Jane A
    Jane A: Fick snabb hjälp vid akuta ryggproblem. Tillmötesgående och inger förtroende. Kunnig och förklarar på ett lättförståeligt sätt vad som orsakar problemen så man själv kan underhålla efter avslutad behandling.
  • Cedomir D
    Cedomir D: Mkt proffesionellt ställe man får en detaljerad beskrivning på diverse problem och alltid trevliga och tillmötesgående kan absolut rekommendera min doktor jag går hos Jimmy legend
  • CAROLINE L
    CAROLINE L: Pasient bemötande ***** känner sig välkommen, man syns när man sitter väntrummet.vänlig bemötande från receptionen. Hög kompentens på personalen dem vet vad du säger och ger bra träning/behandlingar. David/ anders suvuräna VD
  • Sebastian O
    Sebastian O: Träffade Morgan pga stel nacke, tungt att andas och ont i bröstet. Kan sammanfatta mitt besök med att säga att Morgan ger både ett oerhört kunnigt intryck samt ett bemötande utöver det vanliga. Kommer utan tvekan besöka igen! Kiropraktik/Naprapati, Medicinsk massageterapi & Rehab. 60 min.
  • Nicklas I
    Nicklas I: Kiropraktor behandling, mycket trevligt bemötande och seriöst intryck. Jag är mycket nöjd med min behandling och kommer absolut boka honom igen. Mina axlar och rygg är mycket bättre nu. Mer en nöjd egenföretagare/fastighet utvecklare
123...6