Kiropraktor i Stockholm

95 rekommenderade kiropraktorer i Stockholm kommun

Stel nacke, ihärdig huvudvärk eller strålande smärta i ländryggen? Dagens teknik har gett oss mycket positivt men ledproblem från stillasittande arbete har aldrig varit på utbrett som nu. Hos en kiropraktor får du hjälp att få ordning på nerver och leder samt råd och tips på hur du kan minska fortsatta problem!

Läs mer »
  • Agilokliniken - Södermalm

1,221 omdömen
    Agilokliniken erbjuder fem naprapater med ca 20 års erfarenhet, och sex naprapater med mellan två till 10 års erfarenhet, gediget kunnande och patientbemötande av toppklass.
    Charlotte W
    Charlotte W: Otrolig fysioterapeut! Jag kom lite nervös på mitt törsta besök och visste inte alls vad jag skulle förvänta mig. Milan M tog hand om mig på ett superproffsigt sätt. Jag hade ont i någon inre sätesmuskel (träningsskada) och han hittade det och visade mig bra övningar samt ville följa upp. Rekommenderar starkt denna trevliga proffsiga fysioterapeut som verkligen kunde sitt jobb./ Charlotte
  • Driver du kiropraktik i Stockholm?

• Agilokliniken - City

1,021 omdömen
    Erfarna och välutbildade naprapater och sjukgymnaster som lyssnar till dina besvär och sedan ställer diagnos samt lägger en behandlingsplan.
    Björn R
    Björn R: Väldigt trevligt och vänligt bemötande av kunnig personal som hjälpt mig att bli bättre i ryggen.
  • Välkommen till Agilokliniken - City! Vi har utbildade naprapater, kiropraktorer samt sjukgymnaster på plats 5 dagar i veckan!
    Roland B
    Roland B: Trevligt bemötande, bra förklarande och ett öppet samtal för att undvika missförstånd gällande prissättningen. Bra övningar och excellent behandling.
  • Kirokliniken Liljeholmen

973 omdömen
    Vårt mål är att hjälpa dig och din familj uppnå optimal hälsa och välbefinnande genom kiropraktisk vård och livscoaching.
    Ronnie V
    Ronnie V: Trevligt och kunniga men mycket pengar för korta behandlingstillfälle.
  • Access Rehab - Sjöstaden

2,696 omdömen
    Ta kontakt med oss på Access Rehab i Sjöstaden om du har problem med muskler och leder! Vi är specialister och ger snabb hjälp.
    Agneta W
    Agneta W: Jag hade mycket ont i ryggen och ringde en naprapat på Access rehab. Jag fick tid mycket snabbt och träffade en väldigt trevlig och kunnig person, som hjälpte mej med mitt problem! Efter två besök kunde jag med hennes hjälp bli av med smärtan!
  • Genom starkt kundfokus och ärlighet vill vi skapa långsiktiga relationer och samarbeten med våra kunder. Vi vill ge dig den bästa förutsättningen för dig och din kropp att slippa värk och smärta.
    Victoria S
    Victoria S: En jättebra naprapat som är mycket professionell och duktig
  • Agilokliniken - Slussen

152 omdömen
    Marta M
    Marta M: Jag får bra och professionell hjälp hos Agilo Slussen. Jag fick träffa Madeleine som är lyhörd och mycket serviceminded. Rekommenderar starkt!
  • Naprapaterna Vasastan

109 omdömen
    Berit B
    Berit B: Sökte Naprapaterna i Vasastan för ca 4 v sedan. Hade väldigt on i hö rumpa. Kändes som muskelknutor.svårt att gå. Blev vänligt bemött och undersökt prdentligt. Fick två övningar att göra 2 ggr/dag. Dock hjälpte inte dessa alls, varför jag ringde och fick ytterligare fyra övningar skickade till mig. Detta har verkligen hjälpt. Gjort och gör övningar två ggr/dag. Känner mig nu i stort sett bra. Kan gå utan smärta. Så jag är glad för den hjälp jag fick Hälsningar Berit Blomqvist
  • Gamla Stans Kiropraktik

318 omdömen
    Välkommen till Gamla Stans Kiropraktik! Vi är specialister på kroppens nervsystem och hjälper dig förebygga eller behandla smärta och besvär.
    Kristina P
    Kristina P: Alltid proffsigt bemötande och behandling av erfaren kiropraktor. Gamla stans kiropraktik är Toppklass!
  • KAN-kliniken

163 omdömen
    KAN-kliniken är din hjälp om du har problem med smärtor! Vi utför individuella behandlingar och följer vetenskapliga metoder. Välkommen!
    Markus M
    Markus M: Toppen! Använder mig regelbundet av KANkliniken sedan många år.
  • Agilokliniken - Hagastaden

98 omdömen
    Björn V
    Björn V: Skottade blötsnö och drog på mig ett ryggskott, insåg att jag behövde akut hjälp. Fick en tid samma dag och ett återbesök 2 dagar senare. Otroligt effektiv och kompetent behandling gör att jag 3 dagar senare är helt återställd. Stort tack till Agilokliniken för ett bra bemötande och ovärderlig hjälp när man verkligen behövde det.
  • Edit G
    Edit G: Mycket noggrann och jag upplevde ingen stress. Mycket kompetent Kiropraktor
  • Camp Pro Ortopedteknik

248 omdömen
    Välkommen till Camp pro på Karolinska Sjukhuset i Solna och Sophiahemmet, Lill-Janshuset - Unik och skräddarsydd behandling!
    Rolf E
    Rolf E: Mycket vänligt och bra bemötande. Jag förväntade mig att få träffa en fysioterapeut somkunde ge mig tips och råd på hur jag skulle hantera min skada. Det fick absolut. Först Johanna och sedan Elza. Båda är jättebra! Jag tycker att Camp Pro är mycket bra och de har hjälpt mig med övningar till min "sjukgymnastik".
  • JESSICA B
    JESSICA B: Fredrik har varit väldigt bra! Rekommenderar starkt. Hade problem med huvudvärk och stel i kroppen, märker stor skillnad sedan jag fått hjälp.
  • CAROLINE L
    CAROLINE L: Pasient bemötande ***** känner sig välkommen, man syns när man sitter väntrummet.vänlig bemötande från receptionen. Hög kompentens på personalen dem vet vad du säger och ger bra träning/behandlingar. David/ anders suvuräna VD
  • Sebastian O
    Sebastian O: Träffade Morgan pga stel nacke, tungt att andas och ont i bröstet. Kan sammanfatta mitt besök med att säga att Morgan ger både ett oerhört kunnigt intryck samt ett bemötande utöver det vanliga. Kommer utan tvekan besöka igen! Kiropraktik/Naprapati, Medicinsk massageterapi & Rehab. 60 min.
  • Nicklas I
    Nicklas I: Kiropraktor behandling, mycket trevligt bemötande och seriöst intryck. Jag är mycket nöjd med min behandling och kommer absolut boka honom igen. Mina axlar och rygg är mycket bättre nu. Mer en nöjd egenföretagare/fastighet utvecklare
  • 108 omdömen
    Bergh B
    Bergh B: Jag gick först till Kalle på grund av ett överansträngt muskelfäste i överarmen från klättring, där han noggrant hjälpte mig att få rätt diagnos och rehab, utan att jag behövde sluta med klättringen. Han kom med råd och tips för bättre teknik och vi satte ihop ett bra rehabiliteringsprogram som han regelbundet följde upp mellan besöken och utförligt beskrev så jag hade full koll då jag rehabbade hemma. Sedan hjälpte han mig med att ta itu med en ihållande nackspärr och överansträngning i övre ryggen med lyckat resultat. Idag är jag skadefri, med bättre teknik och flera knep i min verktygslåda ifall jag ev. skulle "falla dit" igen. Hela tiden jag gick hos Kalle kände jag stor tillit och han var mycket proffsig. Jag rekommenderar honom verkligen! Aloma i sig utöver Kalle är ombonat, trevligt och fräscht, det känns lite som att komma hem till någon med mycket god stämning!
  • 86 omdömen
    Stina N
    Stina N: Fick tips att gå hit för att kolla upp rygg, nacke och höft. Träffade Wmelie som var superduktig! Trevliga, bra service och fick mer hjälp än vad jag trodde behövdes!
  • 66 omdömen
    Ewa N
    Ewa N: Fick en snabb akut tid när jag fick väldiga besvär med ryggen och hade en långresa till Sydafrika inplanerad. Bra bemötande och några behandlingar hanns med innan resan. Tror att de behandlingarna ihop med värktabletter gjorde så att jag kunde genomföra resan. Lite dyrt men öppet på helger.
  • MARCUS S
    MARCUS S: Har under minst 15år sprungit hos olika kiropraktorer som knäckt och sträckt utan att det blivit bättre i längden. Blev rekommenderad naprapat Victor Eichenholtz och vid första mötet var det som att en ny värld öppnades. Han testade helt andra rörelser och muskelfunktioner än tidigare kiropraktorer gjort - visade varför problem i ben och nedre delen av rygg gav mig ont i nacken/axlar/huvud. Vid första mötet hämtade han dessutom in en kiropraktor som fick hjälpa till med just "knäckande" delen av behandlingen. Efter några gångers träning med PT/sjukgymnast samt några mindre korrigeringar i rygg så är jag i princip problemfri (sen 4år). Har rekommenderat INMO till flera kollegor som har liknande upplevelser.
  • Staffan B
    Staffan B: Hamid har gett mig förstklassig behandling för mitt ryggskott. Mr Bond
  • Cecilia C
    Cecilia C: Idrottsskadespecialisterna kan verkligen sitt jobb, rekommenderar stort för er som har idrottsskador.
  • Lena N
    Lena N: Jag fick förtroende på en gång han gick igenom hur företaget jobbade. Jag hade inga förväntningar innan utan att vi pratade om min knä skada. Jag köpte en kiropraktor som kanske skulle kunna hjälpa mig så att jag skulle få mindre ont
  • Driver du kiropraktik i Stockholm?

• Göran W
    Göran W: Alltid trevligt bemötande och mycket duktiga och kompetenta medarbetare
Områden i Stockholm
Hammarbyhöjden  (1 st)
Bromma  (1 st)
Sköndal  (1 st)

Kiropraktor i Stockholm

Kiropraktik kan nyttjas i förebyggande, behandlande och rehabiliterande syfte. Förebyggande handlar det främst om ergonomi och att sitta, stå eller lyfta på ett sätt som inte är påfrestande för din rygg och andra leder. Behandlingen sker genom att kiropraktorn återställer ledens normala funktion och löser upp spänningar som skapats. Och rehabiliteringsfasen fokuserar på övningar du kan använda för att hålla dig frisk!

Här på Reco.se har vi listat de mest aktuella och bäst rekommenderade kiropraktorklinikerna i Stockholm. Det är viktigt att kontrollera att din kiropraktor är legitimerad och har all den utbildning som krävs för att hen ska göra ett bra jobb. Du kan ta reda på om den kiropraktor du fastnar för här på Reco är legitimerad via Socialstyrelsens eller Legitimerade Kiropraktorers Riksförbunds hemsidor.