Kiropraktor på Södermalm

17 rekommenderade kiropraktorer på Södermalm, Stockholm

• Agilokliniken - Södermalm

Verifierat företag
    1,221 omdömen
    Agilokliniken erbjuder fem naprapater med ca 20 års erfarenhet, och sex naprapater med mellan två till 10 års erfarenhet, gediget kunnande och patientbemötande av toppklass.
    Charlotte W
    Charlotte W: Otrolig fysioterapeut! Jag kom lite nervös på mitt törsta besök och visste inte alls vad jag skulle förvänta mig. Milan M tog hand om mig på ett superproffsigt sätt. Jag hade ont i någon inre sätesmuskel (träningsskada) och han hittade det och visade mig bra övningar samt ville följa upp. Rekommenderar starkt denna trevliga proffsiga fysioterapeut som verkligen kunde sitt jobb./ Charlotte
  • Driver du kiropraktik i Södermalm?

• Agilokliniken - Slussen

Verifierat företag
    153 omdömen
    Marta M
    Marta M: Jag får bra och professionell hjälp hos Agilo Slussen. Jag fick träffa Madeleine som är lyhörd och mycket serviceminded. Rekommenderar starkt!
  • 148 omdömen
    Emma H
    Emma H: Jag fick jättebra hjälp med min rygg och hals på bara ett besök!
  • 374 omdömen
    André I
    André I: Bra och professionellt bemötande. Fick hjälp med träningsövningar och rådet att vila vaderna minst en månad till efter det att vaderna känns bra.
    Ackzelander D
    Ackzelander D: Massage, Naprapati och Fotvård på toppnivå!!! Riktiga proffessionella behandlingar med lika hög klass på bemötandet!
  • Angela M
    Angela M: Daniel har en exceptionall känsla för hur kroppen fungerar. Jag hade varit hos alla experter i både Los Angeles och Stockholm med mitt - som jag trodde - kroniska hopparknä. Varken operation, tabletter eller andra behandlingsformer fungerade. Daniel triggerpunktsbehandlade och idag kan jag inte bara springa igen - jag lirar till och med basket utan att knäet gör ont. Fantastiskt!
  • Ackzelander D
  • 3 omdömen
    Emma K
    Emma K: Hade en riktigt stressig dag på mitt jobb (kontor) och vaknade upp nästa dag med i princip förlamade armar. Min fingrar var svullna och känder helt reumatiska (om det finns ett sånt ord..)Det sved i axlar osv. Så fort jag tryckte på telefonen, tangentbord eller bara att byta en kanal på TV-kontrollen så gjorde det galet ont. Tog en akuttid på cityakuten hos deras "specialist", Han klämde en sekund på händerna och jag fick en kur diklofenak och rådet att vila i 1 v. så skulle det vara borta. Yeah right.. Helt värdelöst. Plus att jag blev tvungen att vara sjukskriven hela veckan. Hamnade hos Mattias Åberg på Backbone på Birjer Jarlsg. och direkt kunde han hitta de spända delar i ryggen som orsakade problemen i händerna och armarna. Han visade exakt vilken muskel det var som tex stod för smärtan i lill och ringfinger på höger hand osv. Riktigt imponerande! Fick både behandlig och förhållningsorder och övningar att göra. Kunde gå till jobbet redan nästa dag! Efter 4-5 besök var jag helt bra och har nu lärt mig hur jag ska hantera problemen på egen hand när de börjar dyka upp, istället för att låta det gå för långt och sedan ta en akuttid. Känns otroligt bra att Mattias verkligen la ner energi på att man skulle bli "självgående" istället för att bara vilja skaffa timmar för egen del vilket han lätt hade kunnat göra i mitt fall!
  • Tommy T
    Tommy T: Professionellt utförd undersökning och åtföljande behandling gav utmärkt resultat.
  • ANNA M
    ANNA M: Det var verkligen inget fel på min sjukgymnast, hon var bra. Men handläggningen sedan var under all kritik. Två dagar efter mitt besök fick jag en faktura på ett besök som jag skulle missat. När jag ringde för att säga att det blivit fel upplevde jag att de inte lyssnade. Jag erinrade mig att bokningssystemet krånglat när jag gjorde min bokning och föreslog att det kanske blivit en dubbelbokning. Jag fick svaret att jag skulle betala oavsett. Och att det är 1177 som äger bokningssystemet - så det är inte deras ansvar om det krånglar - men fakturan ska betalas. Eh?
  • Anna A
    Anna A: Herr Ulf, på huvudvärkskliniken jobbar dem med de fysiska och psykiska kopplingarna till varann. Varför har du huvudvärk och vart kommer den ifrån? Det är ingen mirakelklinik där lite botox helt plötsligt får dig att må bra. De förstår kroppens signaler och vad vi ska göra för att få den att må bättre! Jag anser att kliniken är en trevlig och professionell klinik. Jag har haft migrän sedan jag var liten och verkligen försökt ALLT för att slippa den, inget har hjälpt mig före nu, kliniken och min sjukgymnast har blivit min räddning och jag känner glädje över att få gå dit! Huvudvärkskliniken har hjälpt mig tillbaka till mitt liv igen, TACK! Rekommenderas varmt!
  • Linda K
    Linda K: Tandläkaren Marzena på E2 kliniken är den bästa tandläkaren jag varit hos. Hon är försiktig, lugn och superbra om man som jag är lite rädd för att gå till tandläkaren!
    May Sonja Anneli K
    May Sonja Anneli K: Uppgifterna på hemsidan och när man googlar stämmer mycket dåligt med verkligheten. Finns inte några sjukgymnaster med vidareutbildning i psykoterapi! Oseriöst!
  • -öÖ -
    -öÖ -: Jag var hos Dick tre gånger våren 2009. Alla gånger svarade han i telefon när jag var där för behandling. Värst var när jag låg på bänken och han inte bara svarade i sin telefon utan även småpratade några minuter innan han återgick till behandlingen. Respektlöst och oprofessionellt.
    kajsa b
    kajsa b: Bra och trevlig ställe. Hit gick jag under en vår. Min sjukgymnast var duktig och kunning hon kunde förklara för mig vad som var fel och hjälpte mig att träna rätt. Dessutom fick jag akunpunktur mot smärtan när det behövdes.
  • Linus F
    Linus F: Fick en tid på Söderkliniken och när jag kom fram så var receptionen stängd och ytterdörren låst. Den jag bokade tiden med hade inte gett mig koden så där stod jag ute och väntade i 15 minuter tills någon gick ut. Känns inte riktigt med tiden att inte ha någon annan lösning - typ en ringklocka eller så. Väl uppe på kliniken fick jag träffa en expert på sömnbesvär för mina ledproblem. Riktigt pinsamt. Så har ni ett besök planerat hit - ta reda på vem och varför ni träffar personen innan ni går dit.
  • Driver du kiropraktik i Södermalm?

• Mats b
    Mats b: Usel sjukgymnast med en kompetens som inte säger så mycket, bryr sig inte om varken orsak eller behandling.