Kläder i Östergötland

Norrköping  (7 st)
Motala  (1 st)
Mjölby  (1 st)

Topp 25 klädbutiker i Östergötland

• Vill du exponera ditt företag på ett helt nytt sätt genom färg och form. Låt oss på Profilservice hjälpa dig att ta fram din unika profilprodukt.
    Karin O
    Karin O: Missnöjd med två av de tre senaste sändningar produkter jag beställt. Får heller ingen återkoppling om min reklamation.
  • Gabriella G
    Gabriella G: fsdlkfskdlsd fsdf dsf fds f sf dTEST
    Martina N
    Martina N: En riktigt bra butik som verkligen sätter köparna i fokus! När vi skulle skaffa hängsler till festeriet och kom in en grupp på 9 pers såg de till så att alla fick det som dom behövde och gav många bra tips och råd! Scysst pris till studenter oxå!
    Kristoffer F
    Kristoffer F: Hittar ofta snygga kläder här. De gånger som jag råkat ut för att kläder har gått sönder så har de hitintills överträffat alla mina förväntningar vad gäller bemötande och service.
  • Maria H
    Maria H: Här finns i princip alla slags underkläder och badkläder. Servicen man får är fantastisk, kan vara den bästa service jag har fått i någon butik. Man får mycket hjälp och personalen är supertrevlig. De gör även ändringar på plagg efter behov.
  • 6 omdömen
    pontus j
    pontus j: En trendig kläd- och inredningsbutik i centrala Linköping. Butiken har riktigt snygga kläder och många kända (och okända) märken återfinns. Priserna är tyvärr oftast ganska höga men det kan kanske vara värt att unna sig något extra ibland. Trevlig personal och snyggt inred butik gör din eventuella shopping till en trivsam upplevelse.
    Ingrid Caroline B
    Ingrid Caroline B: Var tveksam till att handla här, hittade mycket få omdömen från tidigare kunder, men eftersom det är roligare att gynna små företag istället för de stora drakarna så beslöt jag mig för att bara testa. Mycket nöjd, scarfsarna skickades redan samma dag och var jättefina. Rekommenderas varmt!
    Ilda V
    Ilda V: Mycket bra klädaffär med riktigt bra priser!
  • 3 omdömen
    Tore B
    Tore B: Ganska preppy kläder, och ganska dyrt. Bra kvalitet dock och ren och fin butik. Man får ett trevligt hej när man kommer in i affären också!
    Anita W
    Anita W: Väldigt bra och välsorterad jeans butik som har jeans för alla former! Mycket kunnig och bra personal som ser till att du hittar ett par jeans som passar just dig. Finns både vardagsjeans och lite mer moderna modeller. Hit går jag gärna igen.
  • 6 omdömen
    Pauline Å
    Pauline Å: Jag är nyinflyttad i stan och har alltså inte hunnit besöka H & M speciellt mycket, men de gånger jag varit där har jag blivit mycket nöjd. De har det vanliga utbudet som de flesta H & M butiker har till samma priser, förstås. Jag tycker det är lätt att hitta i butiken, i alla fall i jämförelse med andra butiker man varit i. Och personalen är trevlig och ger en alltid den hjälp man behöver. Tycker inte det skiljer sig så mycket mellan olika butiker i de olika städerna, men denna är i alla fall en av de bättre, vilket känns väldigt kul eftersom jag gillar att köpa kläder på H & M. Clubkortet som H & M har är bra och det är i alla fall lätt för mig att komma upp i rätt bonus för att få lite rabatt sen. Nackdelen är ju dock att man måste betala en avgift om man inte kommer upp i en viss köpsumma på ett år. Men det är inget som berör mig. Men butiken i sig är en butik jag varmt kan rekommendera för alla personer. De har kläder till alla personer, tror jag. Jag hittar nästan alltid det jag söker.
  • 7 omdömen
    John B
    John B: Rekommenderas inte. Lurade mig på min bonus, supporten är inte trevlig heller
  • Hans S
    Hans S: Bra klädaffär med ett brett utbud av kläder. Utav två JC som finns i Linköping är den här butiken som ligger mest centralt (den andra belägen i Ikano-huset i Tornby). Här finns det mesta att hitta inom Jeans och t-shirts. Märkeskläder till helt ok priser. Oftast trevlig och kunnig personal. rekommenderas för inköp av senaste modet.
    Marcus D
    Marcus D: Kunnig och trevlig personal som hjälpte till att hitta bra kläder. Fin lokal och stort utbud av kläder. Ganska bra läge nere i stan.
    Emma G
    Emma G: Skoaffärer är det bästa som finns! Detta är helt klart en favorit! Jag älskar den! Här finns både skor av det dyrare och det billigare slaget. Själv tycker jag att även de billiga håller kvalitén bra! Jag älskar att gå hit när det är rea-tider och man har pengar, man kan komma hem med 6par skor under 500:- Helt perfekt! De har väldigt bra och stora lokaler också så att man inte behöver trängas med folk.
  • MATTIAS K
    MATTIAS K: Fin butik och trevlig personal. Men ligger på Drottninggatan 28, 58225.
    Helena H
    Helena H: Bra kläder med kvalité och bra trevlig och hjälpsam personal. Ibland något höga priser på vissa varor.
    Charlotte L
    Charlotte L: Central skobutik som erbjuder kunder det senaste inom skomodet och ger mycket god service.
  • Mq

1 omdöme
    Alexandra Å
    Alexandra Å: Snygga kläder, oftast bra kvalité!
    Hadi R
    Hadi R: En klädaffär för dom som vill handla riktigt bra kläder men väldigt bra kvalitet. J&J ligger centralt i båda gallerierna Linden och Spiralen. Priserna är normala, och det händer ofta att dom har rabatter på olika salgs kläder. inget specellt för studenter. Personalen är mycket trevliga och på glatt humör.
    Martin V
    Martin V: Jack & Jones har ett bra sortiment för herrar i unga år. Det finns trendiga jeans och snygga skjortor, för att bara nämna något. Priserna är riktigt bra i förhållande till den kvalitet man får på produkterna. Därför skulle jag vilja rekommendera denna butik när du ska gå och handla nya kläder.
  • 3 omdömen
    Regina J
    Regina J: Carlings har snygga och lite mer annorlunda kläder än alla de vanligaste klädesaffärerna. De har bra kläder till vettiga priser och risken är inte lika stor att du går runt i det alla andra har på sig.
    Tore B
    Tore B: Fin butik som har i princip samma utbud som andra peakbutiker har och dessutom trevlig personal som säger hej när man kommer in. Rent och snyggt!
    Fredrik G
    Fredrik G: Stingprofil sysslar med tryck på klæder och annat, och som engagerad student kan man verkligen få nytta av dem. De har ett ganska stort utbud av material att trycka på, men man kan æven ta med sig egna klæder då deras t-shirtar inte ær av høgsta kvalitet. Priserna ær helt okej. Personalen ær hjælpsam och personlig.
    Karin S
    Karin S: Stort utbud av häst- hund- och kattartiklar, sport och fritid. Väldigt bra service, möjlighet att ta med hästen för ex. sadelutprovning med hjälp av kunnig och engagerad personal. Hyfsat låga priser och bra kvalité, eftertraktade märken och stort utbud.